15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne trapper inspireret af børneslide – 11 flotte designs

Moderne trapper -børn-dias-design-træhus-have

Moderne design stræber efter at kunne tilbyde brugeren lidt mere. Noget, der er nyttigt og ser attraktivt ud, er normalt ikke nok til at få et projekt til at skille sig ud fra mængden. Videnskaben i designet er et stikpunkt, som tiltrækker opmærksomhed og er afgørende. Denne kendsgerning kan ses i de næste 11 designs. Moderne trapper fortolkes som sjove faciliteter for store og små og et rigtigt højdepunkt.

Moderne trapper inspireret af det traditionelle børns rutsjebane

Moderne trapper -børn-dias-design-metal-træhus

Det fælles mellem trapper og rutsjebaner er, at de giver dig mulighed for at overvinde højden. En af disse er dog mere beregnet til børn, der også er trætte af de kedelige faciliteter, der er tilgængelige i hver park. Et træhus med et moderne design tilbyder 18,5 kvadratmeter plads til interaktive udendørs spil. Sharon Davis Designs projekt skaber en forbindelse mellem tradition og modernitet, men beregnet til børn.

Moderne trapper – trækonstruktion til etværelses lejlighed eller legerum

moderne-trapper-børn-rutsjebane-design-træ-legerum-konstruktion

Funktionelle moderne trapper optimerer rummet, og hvis rumhøjden tillader det, kan boligarealet næsten fordobles. Disse mest komplekse konstruktioner kan hovedsageligt laves af træ, da materialet er tilgængeligt og let at arbejde med. På den anden side ser træ hjemligt og moderne ud.

Funktionelle moderne trapper optimerer rummet

Moderne trapper -børn-dias-design-træ-børneværelse-legerum

Yestudio realiserede det næste projekt i 2015 på loftet i en lejlighedskompleks i Taiwan. ‘My Secret Garden’ er faktisk et fællesrum beregnet til alle børn i huset, hvor de kan bruge hyggelige timer på at lege sammen. Værelset blev stillet til rådighed af en familie og anmodede om en konvertering, der er designet til flere børn og tilskynder til forskellige aktiviteter.

Moderne trapper med flere funktioner – børns rutsjebane og biblioteksvæg

Moderne trapper -børn-dias-design-trapper-bibliotek-væg

Hvis der bor børn i huset, er interiøret også formet af dem. For en familie på fire er fokus på muligheden for at udvikle sig kreativt, gerne i deres tidligere år gennem spil. Konceptet for hele huset er udviklet meget legende med denne grundidé. Geometriske former præger arkitekturen og i det indre opnås følelsen af ​​at leve gennem træ.

Moderne trætrapper tilbyder opbevaringsplads

Moderne trapper -børn-dias-design-træ-bibliotek-glas-væg

‘Panorama House’ ligger i forstaden Los Angelis, USA og er designet af Moon Hoon Architects. Stuerne løber ind i hinanden, og hele boligarealet udvikler sig temmelig i længden. Højdepunktet i interiøret er en enorm trætrappe, der ikke kun fører til overetagen, men også fungerer som en slags rumdeler og også er husbiblioteket.

Moderne trapper med en børneslide – interessant og nyttigt system i huset

moderne-trapper-børn-dias-design-træ-stue-trægulv

Der er ingen tvivl om, at det er meget mere sjovt at glide fra soveværelset på øverste etage til stuen på få sekunder, lige foran køkkenet, i stedet for at gå ned ad trappen. Og det gælder ikke kun børn. Men når børn bor i husstanden, er det helt sikkert meget sjovt. Hvorfor blev trappen i dette moderne hus i Taiwan designet som en traditionel trætrappe og et rutsjebane på den ene side.

Moderne trapper – glid fra første sal ind i stuen

moderne-trapper-børn-dias-design-træ-stue-parket-gulv

‘House W’ designet Phase6 i en moderne, hjemlig stil, holdt enkelt, men med et individuelt præg. Møblerne er udelukkende designet i hvidt og træ, med masser af ledig plads, som naturligvis kan bruges af små børn til at lege.

Moderne trapper – et konstruktivt element i huset

moderne-trapper-børn-dias-design-minimalistisk-hvidt hus

Når moderne trapper former husets arkitektur, og disse er beregnet til at glide, er resultatet et ‘House of Slide’. Huset er præget af usædvanligt afrundede hjørner og ekstremt minimalistisk arkitektur. Designet helt i hvidt inde og ude, måske er det eneste, der flytter huset, de to søskende – ejernes børn.

Moderne trapper designet på en meget minimalistisk måde – som et børneslide

moderne-trapper-børns-dias-design-hvidt-minimalistisk-børneværelse

LEVEL Architects fra Japan tegnede det unikke enfamiliehus i 2009 i typisk minimalistisk stil. Det er designet helt i hvidt, i det indre er kun det lyse trægulv mærkbart. Du kan gå op på de tre etager ved moderne trapper og derefter glide ned som børnene.

Moderne trapper, der klatrer op på sekunder – ved at glide ned

moderne-trapper-børn-dias-design-medier-virksomhed-kontor-bygning

Hvis et stort mediefirma ønsker at tilbyde ægte underholdning til sine besøgende og selvfølgelig ansatte på hovedkvarteret, bliver der spurgt om noget ekstraordinært, som har en positiv indflydelse og i det mindste giver et smil på læben. Corus Entertainment Center -bygningen i Toronto, Canada, blev designet af Quadrangle Architects i 2010 og udvikler sig over flere områder.

Udskift moderne trapper med et rutsjebane

moderne-trapper-børn-dias-design-medier-virksomhed-bygning

Gulvhøjden kan overvindes af de moderne trapper, eller du kan glide ned. I stedet for konventionelle korridorer forbinder tunneler inspireret af tunnelskredet forskellige områder i kontorbygningen. En uregelmæssig spiral løber gennem hele bygningen, som også fungerer som et designforbindelseselement, men også som en orientering.

Legende koncept til arbejdsplads – Google Office

moderne-trapper-kids-slide-design-google-office

Hvis du tænker på ekstraordinære koncepter for design af arbejdsområdet, skiller Google -kontorer sig ud. Karakteristisk for dette er de forskellige områder, der tilbyder afslapning og variation i arbejdstiden. Hvert Google House har et andet koncept, normalt formet af byen og den nationale kultur. December 2012 åbnede den 8.000 kvm store kontorbygning i Tel Aviv, Israel.

Moderne trapper eller når arbejdspladsen bliver et legeområde

moderne-trapper-børn-dias-design-google-rum-ferie

Designet blev udtænkt af det schweiziske tegnestue Camenzind Evolution. Det er tematisk inspireret af Israels strande og kultur. Fokus er på den afslappede atmosfære, der skulle trække medarbejderne væk fra arbejdet i pausen.

Moderne trapper inspireret af det traditionelle børns rutsjebane 

moderne-trapper-børn-rutsjebane-design-træ-kontor-glas-rækværk

Det næste projekt er imidlertid at ombygge en eksisterende restaurant i Venedig, Californien. Det samlede anvendelige areal er over 1000 kvadratmeter og er opdelt i to etager, der forbinder moderne trapper. På den ene side er der moderne trætrapper med glasrækværk og på den anden side – træride.

Moderne trætrapper med glasrækværk

moderne-trapper-børn-rutsjebane-design-moderne-træ-glas-rækværk

Konceptet med Chioco Design skal inspirere de unge, aktive medarbejdere i virksomheden og sikre, at de nyder deres arbejde i et moderne, friskt miljø.

Tunnelrutsjebane erstatter moderne trapper i en penthouse  

moderne-trapper-børn-dias-design-metal-moderne-lejlighed

Turett Collaborativeas Architects har god erfaring med at forbinde små rum på en funktionel og samtidig tiltalende måde. En penthouse -lejlighed i East Village, New York, er blevet renoveret. Værelser designet i en moderne, enkel stil, hvor den hvide farve dominerer, accentueres af et charmerende system – indendørs rørglas er delvist åbent. Sliden er lavet af poleret rustfrit stål og kan bruges af voksne i stedet for trappen til at gå ned fra øverste etage i lejligheden på få sekunder.

Moderne trapper iscenesat som en børneslide

moderne-trapper-børn-rutsjebane-design-metal-aluminium-moderne

Moderne trapper former husets arkitektur

moderne-trapper-børn-dias-design-hvidt-glas-væg-hus

Moderne trapper former arkitekturen og er attraktivt iscenesat som et uadskilleligt levende element. MaHouse i Paris fungerer som et glimrende eksempel på attraktivt design, der fremhæver højden til overetagen. Trappens skråning kan også ses udefra gennem glasvæggen. Selve bygningen er præget af geometrisk forskudte elementer af glasplader og betonkonstruktion.

Moderne trapper i minimalistisk stil 

moderne-trapper-børn-dias-design-hvid-glas-væg

Huset inde og ude er præget af lige former og geometriske proportioner, overvejende i hvidt. Vinduespositionen muliggør direkte strøm af lys ind i alle rum og boligarealer. Der er terrasser til rådighed, der mere ligner grønne tage og giver bygningen en ny dimension.

Moderne trapper i træ

moderne-trapper-børn-rutsjebane-design-moderne-traditionel-brun

En af de flere private villaer – K20, på den berømte kunstige øgruppe Palm Jumeirah i Dubai blev designet i 2012 af VSHD DESIGN JLT i den typiske moderne luksusstil. Accenter sættes af samtidige kunstværker samt kontrasten til de stilfulde møbler i lyse pastelfarver, meget mørke egegulve.

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser