15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ny trappe i en italiensk villa fra 1970’erne

ny trappe redesign villa metal hvid

Til dette imponerende projekt arbejdede arkitekterne Fransesca Perani sammen med arkitektfirmaet Bloomscape. Du har renoveret en smuk italiensk villa fra 1970’erne på en moderne måde. Appellerende accenter og kontraster var et must. Disse bør dog udføres på en æstetisk måde og uden dikkedarer. Som omdrejningspunktet for redesignet af domicilet har designere og arkitekter installeret en ny trappe.

Nye trapper som led i redesignet af en italiensk villa fra 1970’erne

ny trappe redesign villa italien kontrast

Den nye trappe som en del af redesignet af denne smukke villa fører fra køkkenet til de private værelser på det øverste beboelsesniveau. Den er forskudt og består af hvidlakeret metal. Dette får det til at se særligt let ud og ligner mere en justerbar tagtrappe. Den nye trappe er stabiliseret på den ene side af metallameller. Trappetrin er lagt med antracitgråt tæppe for sikker gang op og ned. Det giver et blødt udseende og skaber også en stærk kontrast til de hvide vægge.

Ny trappe i den moderne renoverede italienske villa

ny trappe moderne redesign design sort hvid gul

Området under trappen og andre elementer i huset, såsom dørkarme, er farvet lysegult og får øjeblikkeligt øje på betragteren. Det funktionelle køkken er også rig på kontrast, med en udvidet køkkentræ og indbygget opbevaringsbænk i mørkt træ.

ny trappedesign hvid moderne villa italien

Den smukke villa har en særlig og meget indviklet grundplan. Områderne er relativt smalle og ikke udformet som standard. Det er netop denne legende note, som designerne understregede på en elegant og moderne måde under redesignet. Samtidig afslører de gule dørkarme med en glasindsats lavet af reliefglas nostalgi fra 1970’erne. De lyse hvide vægge i kombination med det antracitgrå gulvtæpper fremkalder stærke kontraster og sikrer et moderne helhedsbillede.

ny trappe design metaltrapper hvid

På grund af det iøjnefaldende farveskema er den nye trappe et særligt højdepunkt i redesignet af det smarte domicil. Det enkle designsprog og den lyse farvekombination gjorde det til et rigtigt blikfang.

ny trappe metal lys hvid kontrast

nye trapper metaltrapper gul hvidt design

ny trappe redesign redesign villa arkitektur

* et projekt af Bloomscape og Francesca Perani

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Træningsboldøvelser: En oversigt over de mest effektive øvelser til en tonet krop!