15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Biophilic Design og Vibia -lys til stilfuldt interiørdesign med naturlige elementer

Fra bygninger fremstillet af bæredygtige materialer til biofile designs og miljøvenlig indretning er interiørdesign i dag i stigende grad baseret på naturen. Biofilt design er baseret på konceptet om, at mennesker har en iboende affinitet for miljøet. Af denne grund burde hans livsmiljø være tættere forbundet med hende for at forbedre sundhed, trivsel og produktivitet.

Kombiner moderne biofilt design med planter

hængende plante i kombination med vibia lys til et naturelskende biofilt design

Et vigtigt element i biofilt design er belysning, især organiske designs og materialer samt systemer, der giver lysstyrke hele dagen. Disse efterligner solens naturlige mønster og understøtter døgnrytmen. Derudover tilbyder det spanske lysdesignermærke Vibia mange sådanne designs med et biofilt koncept. Hovedmålet er frem for alt at skabe bedre interiører til at bo tæt på naturen. Læs videre for at opdage en række inspirerede eksempler på boliger, hoteller og restauranter.

Integrer naturlige elementer

minimalistisk biofilt design på et kontor med en trailer og naturligt træ

Den nordlige gulvlampe fra Levy belyser Mirror Bar i Bratislava, Slovakiet i det legendariske Radisson Blu Carlton Hotel. I barens siddeområde forgrener armene på Vibia -lysene sig opad. Det plantelignende look afspejler det botaniske tema. Designerne bestemte dette gennem skovgrønt farveskema og det rummelige træ midt i rummet.

træpaneler på væggene i et moderne kontorlokale kombineret med planter i glasbeholdere

Under en kontorrestaurering i Wijk en Aalburg i Holland ønskede det hollandske tegnestue VEVS at kombinere indersiden med ydersiden. DTI laver smør og butterdej, så VEVS var inspireret af det hollandske landskab med sine landbrugsstald. De installerede vinduer fra gulv til loft, træbjælker og møbler i organisk form. Designerne installerede Arik Levys wireflow bøjler i konferencelokalerne. De sorte industrielle kabler skaber et delikat tredimensionelt design, der er grafisk og gennemsigtigt på samme tid og repræsenterer en slående materialekontrast til bordet og den organiske træbeklædning.

en foyer på hotellet med retro -møbler og et stort anlæg i et biofilt design

På Gates Hotel i Barcelona skaber naturlige materialer som marmor, messing og valnød en rig, jordisk stemning. I den ene ende af den loft-lignende lobby installerede designerne en Palma af Antoni Arola, som kombinerer lys og vegetation i en bøjle. Det ser ud til, at det svæver i luften. Blæste glaskugler parret med frodig, brusende grøn minder også om en gammel hængende have. Beliggende nær en overdimensioneret potteplante, skaber dette et indre landskab, der minder om naturen og tilskynder hotellets organiske, afslappede følsomhed.

farverig stue med et langt spisebord og tapet

Arolas Palma indtager en fremtrædende plads i Bolpetta -restauranten i Torino, Italien. Den lidt flade globusilhuet minder om jordens form. Dette er også et organisk design, der komplimenterer nogle af tapetets grafiske mønstre og farveskemaer. Planterne hælder over siderne, hvilket giver rummet en uformel holdning og dermed giver en varm glød.

Biofilt design til boligarealer

tapet med mønstre af planter i kombination med skandinavisk biofilt design i stuen

I denne lejlighed i Alicante, Spanien, lyser den vandrette bøjle fra Palma spisestuen op. Rummet har også en naturlig fornemmelse med lyst træ og botanisk tapet. En trio af globanter spækket med grønt passer perfekt ind i dette miljø. Den vandrette profil strækker sig ned over bordets længde.

Grøn potteplante ved siden af ​​glødende kugle på væggen i restauranten

Petit Epicerie er en indendørs og udendørs restaurant i Liège, Belgien. Det har også et biofilt design. I den luftige spisestue fremhæver vegetationen i den vandrette trailer farven på de grøngrå vægge. En vandret strimmel af kugler trækker øjet over bjælkeområdet, hvis sorte metaltag afspejler de skinnende flisers ibenholtfarver.

højt til loftet og bonsai -træ i kombination med lysekrone med biofilt design

Endnu en villa med et tredobbelt højt atrium venter dig på Bahrains sandstrande. Solen flyder gennem ovenlysvinduer og belyser stenbeklædte vægge og bonsai-træer. Der er også to wireflow -tags, der hænger over hovedet fra ovenstående del.

moderne elementer og et lille træ i indretningen af ​​en villa i Bahrain

Dette er også Arik Levys nutidige udseende på den klassiske lysekrone. De slanke, sorte kabler i lysene sporer også en luftig kontur. Dette fylder rummet, mens fokus er på de høje lofter og den iøjnefaldende arkitektur.

Hyggelig atmosfære i restauranten

Halvfems stil i restauranten med hængende lamper og træstole

Hold et stykke natur i et glas

lodret have i et minimalistisk interiør med planter i glasbeholdere

Egnede planter i mini -format til biofilt design

små planter og bonsai under glaslåg til biofilt design

Privat område med grønne accenter

afgrænset område med fortrolighedsskærme og bambusstole i kombination med biofil designbelysning

Nyd en afslappende aften

mørkt værelse på hotellet med diskret belysning og indbydende polstrede møbler i retrostil

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter