15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken livsstil er særlig populær i 2020?

I 2020 kan den nuværende livstendens blandes og eksperimenteres med. Og når det kommer til interiøret, er Art Deco i spidsen. Her kan det være overdådigt, dekadent og endda lidt pompøst. Hvor simpel elegance har domineret i de seneste år, erstattes minimalisme nu med at lege med farver og former. Ikke kun guld- og kobbertoner kan ses på de internationale designmesser, men også sprudlende blomstermønstre og mørkeblå og grå toner på møbler og siddepladser. Læs mere om de levende tendenser 2020!

Ornamenter så langt øjet rækker

Stue i Art Deco -stil 2020 i guld, hvid og sort

Art Deco er en direkte efterfølger til Art Nouveau, hvorfra mange elementer blev inkorporeret. Art Deco bevæger sig mellem blomsterformerne i art nouveau og geometriske elementer i Bauhaus. Karakteristisk for Art Deco er overdådigt rige dekorationer parret med dyrebare luksuriøse materialer som glas, krystal, læder eller sølv.

Stue i bærtoner med et strejf af Art Deco

Så det er ikke overraskende, at ved siden af ​​den voluminøse lædervingestol finder du gulvlampen og hylden i sølv eller det moderne vitrineskab som usædvanligt futuristiske rumdelere i de kommende stuer. Og vintage møbler kombineret med tykke tæpper passer også ind i denne usædvanlige blanding.

Hvis du stadig leder efter det ene eller det andet usædvanlige stykke, når du sammensætter dit fremtidige udstyr i henhold til 2020 -trenden, finder du det her på Møbeljord finder helt sikkert det, du leder efter. Uanset om det er gardinerne til stuen med de matchende tv -møbler eller hele soveværelset inklusive en polstret seng, finder du det rigtige stykke til enhver boligstil i denne møbelbutik. Og selv 140 x 200 cm madrassen eller den moderne massagestol kan købes her.

Det er alt i blandingen

stor moderne stue repræsenterer en vellykket blanding af forskellige stilarter

Som allerede angivet er 2020 ikke kun en stilretning, der er hip. Blandingen af ​​de populære leveformer de sidste par år synes at være særligt populære nu. Godt for dem, der får lov til at indrette i dag. Art Deco er ikke kun i spidsen, men deler sin plads med nordisk design. Med dette design får det skandinaviske interiør en opdatering, og purismen i de sidste par år kombineres i 2020 -trend med masser af træ, farverigt tilbehør og farvede møbler. Den rigtige kontrast opnås ved brug af naturlige materialer. Så du kan finde mere træ og sten igen. Og vægfarver i grå, grøn og gul kontrast hele deco -glamouren med et sundt mål for enkelhed

Wiens fletning vender tilbage

Wiener kurvestole nyder et comeback i 2020

For at toppe det hele vender den wienervævning tilbage i stil med de gamle kaffehusmøbler. Allerede i 2019 kan den findes i stigende grad i den indvendige scene, den er nu på vej i vores lejligheder og kan findes ikke kun som siddemøbler, men også på senge, lamper, skabsdøre og sideborde. I kombination med moderne møbler ser disse klassikere mere spændende ud end nogensinde.

Hvilke farver passer til det?

Farver 2020 pastelfarver og guld i Art Deco boligtilbehør

Pastelfarver er ikke kun på væggene, men også på møbler og tilbehør, der fører til livets tendenser i 2020. Der lægges særlig vægt på møbler, der er designet i mintgrøn, gammelrosa eller æggeskal gul. Sammen med guldfarvede elementer som møbelhåndtag eller beslag sikrer de pastelfarvede møbler en følelse af velvære med elegance.

Farven blå, ikke en sart lyseblå, men en rig, stærk blå, er også øverst på listen over levende og indrettede farver i år. I fuldstændig kontrast til mottoet for den nuværende minimalistiske livsstil “less is more”, kan deco -fans virkelig slukke damp i deres egne fire vægge. Så farvede vaser og guldspejl er ganske tilladt.

Varme farver fra krydderisektoren er meget populære i 2020

Varme farver fra krydderisektoren er også meget populære i 2020. Udover charmerende gule toner som karry, safran og gurkemeje finder du også stærke rødbrune og hyggelige brune og beige toner som kanel og muskatnød. Disse farver er især til stede i polstrede møbler og pudebetræk. Og sidst men ikke mindst dukker mørke jordfarver også i stigende grad op på pudebetræk og polstring. Individuelle møbler eller tilbehør i en mørk taupe-tone eller en stærk brun-grå beriger hjemmet og giver det hele et beroligende præg.

Previous Post
Lav forårskranse – 10 nemme DIY -ideer til forårsdekorationer med vejledning
Next Post
Loftslejlighed med en dynamisk og livlig atmosfære