15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Top 10 3D -rumplanlæggere online gratis uden download

I dag leder vi altid efter ideer på internettet til vores indretning, planlægger indretning og renovering i detaljer, men ved aldrig, hvordan det rent faktisk vil se ud i sidste øjeblik. Ville det ikke være bedre, hvis vi kunne planlægge vores værelser virtuelt?

Gratis-gratis-3d-værelse-planlægger-værelse-division-møbler-værelser-udstyr-design

Der er mange programmer og software tilgængelig på markedet, men du kan gratis 3D rumplanlægger finde online. I bedste fald skal de være velegnede til brugere uden erfaring med rumplanlæggere og kunne udføre mere end bare en opgave – det vil sige at kunne opsætte, vælge dekoration fra et galleri, flytte vægge og male dem med forskellige farver , og alt dette gratis!

Enkle gratis 3D -rumplanlæggere, som du kan finde online

1 / Online boligarealplanlægger RoomSketcher 

fri-levende-plads-planlægger-online-RoomSketcher-plantegninger-planlægning-3D

RoomSketcher er det program med de fleste muligheder blandt de testede rumplanlæggere. Det er let at komme i gang! I den gratis version, efter registrering, kan du oprette og indrette dit eget hus i få trin. Tegn vægge og indsæt selv døre og vinduer. Skift farve og materiale på gulv, vægge og loft. I gratis rumplanlæggeren RoomSketcher kan du bruge rigtige produkter fra kendte producenter til at indrette dit hjem eller ændre størrelsen på produkterne, så de repræsenterer dine eksisterende møbler.

3d-online-levende rumplanlægger-RoomSketcher-grænseflade-plantegninger-planlægning

RoomSketcher er en online rumplanlægger. Så du kan starte med det samme uden at downloade og oprette dine egne designs. Nye produkter tilføjes hver uge! Du kan få adgang til dine planer fra enhver computer og vise dem til venner. Prøv forskellige rumplaner eller vægfarver, og se resultatet med øjebliksbilleder, som om du stod i rummet. Begyndere kan hurtigt og nemt implementere deres ideer i gratis rumplanlægger RoomSketcher.

Hvis du vil bruge RoomSketcher professionelt, f.eks. Til selv at tegne grundplaner i høj kvalitet eller få dem oprettet og meget mere, har du flere muligheder med versionerne (VIP&Pro) til husbyggere, indretningsarkitekter, indretningsarkitekter og ejendomsmæglere.

3d-Raumplaner-RoomSketcher-top-10-gratis-lejlighed-planlægger-software-online

For begyndere og professionelle: En 3D -rumplanlægger online for alle

Planlægning af indretning i 3D – 5 tips til gratis software

Med Villeroy & Boch online badeværelsesplanlægger finder de rigtige produkter til dit drømmebadeværelse

2 / Roomstyler – gratis 3D -rumplanlægger

virtuel 3d rumplanlægger gratis

Hvis du vil uploade din egen plantegning, eller vil lege med forprogrammerede plantegninger, er det her gratis 3D rumplanlægger kun til dig. Roomstyler giver dig mulighed for selv at bestemme placeringen af ​​døre, vinduer og vægge og vælge de passende indvendige elementer fra et galleri. Interfacet er relativt enkelt og giver brugeren mulighed for at se planen i 3D fra forskellige visninger og endda male vægge og loft i farver.

room planner gratis online uden download

Stemningstavlerne er også en sej funktion. De indsamlede ideer præsenteres i et klart arrangement på et humørbræt. Dette giver dig en idé om, hvordan farver og materialer interagerer og danner en enhed.

Flere muligheder er tilgængelige – du kan uploade din model til Facebook og dele den med dine venner! For alle, der elsker deres iPhone, har Roomstyler også en gratis app at downloade. Der kan du ikke redigere designs, du kan kun få inspiration. De kan til gengæld kommenteres og lide.

3 /IKEA Home Planner – Gratis 3D -rumplanlægger

Ikea-Home-planner-free-room-planner-program

Ikea-Home-Planner-gratis-program-online

Ikea har udviklet gratis software, der giver dig mulighed for at planlægge dine møbler og dekorationer til dit eget hjem! Når du bladrer gennem Ikeas katalog, har du nogensinde ønsket, at du kunne tage den præcise reol eller sengebord og se, hvordan det vil se ud i dit værelse?

Ikea Home Planner -programvisning

Denne enkle gratis 3d rumplanlægger hjælper dig med at planlægge dit interiør først og derefter vælge møbler og dekoration fra Ikea -kataloget, beregne den samlede pris og derefter udtrykke det færdige projekt, så du derefter hurtigt kan finde produkterne i Ikea -butikken.

4 / Ikea Køkkenplanlægger – Gratis 3D rumplanlægger

Ikea køkkenplanlægger 3D rumplanlægger

gratis 3D rumplanlægger

Ikea køkkenplanlægger 3D forhåndsvisning

Ikea har også udviklet en køkkenplanlægger, der giver dig mulighed for at indrette køkkener, skifte model og skifte køkkentilbehør, køkkenborde og andre komponenter. Programmet laver en liste over alle de varer, du har brug for, så du i sidste ende kan beregne prisen. Ikea er en førende møbelproducent med speciale i møblering, dekoration og køkkendesign. Hvis du indtaster dine dimensioner og åbninger / dør og vindue / i programmet, kan du se, hvordan de foretrukne møbler vil se ud, og om det vil passe godt ind i rummet.

5/ Villeroy og Boch Online badeværelsesplanlægger

designe online rumplanlægger Villeroy Boch

Med online badeværelsesplanlæggeren fra Villeroy og Boch tager dit drømmebadeværelse hurtigt form. En tegning og / eller 3D-visualisering oprettes i kun tre enkle trin, som derefter kan sendes til en on-site konsulent.Plannerens yderligere funktioner gør arbejdet meget lettere. Brugeren kan få adgang til brandets komplette produktsortiment og afprøve forskellige designmuligheder.

6 / Design mit værelse – online 3D rumplanlægger – farver

Designmyroom programoversigt

Hvis du også har den ubehagelige oplevelse at have stof- eller materialeprøver fra forskellige butikker derhjemme og skulle justere dem, så er det her gratis 3D rumplanlægger kun til dig. Armstrong har et dejligt virtuelt 3D -program, der giver dig mulighed for at teste forskellige farvekombinationer fra gulve, møbler, lofter, vægge og endda bordplader. Og alt dette i komfort i dit eget hjem uden at skulle løbe gennem byen for at prøve!

Designmyroom online værelsesplanlægger forhåndsvisning

Design et værelse er meget praktisk – du kan vælge et værelse i dit eget hus og derefter beslutte møbleringsstil / fra moderne, traditionel til global fusion / og lege med farver, teksturer og materialer. At få de rigtige finish og stoffer kan være en skræmmende opgave, men Armstrong har et bredt galleri at vælge imellem. Du kan vælge vægfarven og se producentens varenummer. Vælg mellem farveskemaerne af Sherwin Williams, PPG, Benjamin Moore, så du kan finde den rigtige farve til dine røde træmøbler eller onyx keramiske gulvfliser.

Designværktøjet er for alle, der ønsker at indrette deres værelse og er nysgerrige efter resultatet. Den største fordel ved dette gratis 3D rumplanlægger er det faktum, at du kan lære mere om produkterne, før du køber dem. Armstrong har mange nyttige oplysninger om gulve og lofter – for eksempel hvis du ser badeværelset her, er der en advarsel om, at trægulve ikke er velegnede til badeværelser. På denne måde kan du ikke kun skabe en smuk atmosfære, men frem for alt vælge praktiske materialer.

7 / Homestyler – online gratis 3D rumplanlægger

homestyler 3D rumplanlægningsprogram

Skaberne af Autocad, Revit og 3ds Studio max – Autodesk er kendt for deres professionelle designprogrammer til bygninger. De har også et godt rumplanlægningsprogram kaldet Homestyler. I modsætning til de andre programmer er denne 3d room planner velegnet til begyndere.

Enkle kommandoer som træk og slip er blevet oprettet, så du kan designe konstruktionsplaner, der gør det muligt at arrangere vægge og vælge vinduer og døre. Der kræves ingen forudgående viden for at kunne arbejde med softwaren. Den professionelle version Homestyler PRO kan købes.

homestyler værelse planlægger forhåndsvisning

Møblerings- og dekorationsmulighederne giver brugeren mulighed for at vælge møbler, tilbehør og mange dekorative elementer. For at få dit interiør til at se mere hjemligt ud, kan du vælge tæpper og gulvtæpper fra producenten. Vælg mellem Flor, Sherwin Williams, Kohler og mange andre for at tilføje et hyggeligt udtryk til din opholdsstue.

Når dit design er klar, kan du udskrive skitsen, så du ikke går tabt i isenkræmmeren senere. Hvis du vil dele din idé med dine venner, kan du sende din byggeskitse via Facebook eller e -mail og diskutere projektet!

8 / DRYWALL ESTIMATOR – 3D -rumplanlægger (IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG)

For dem, der ønsker at gøre det selv (DIY), er den næste gratis 3D rumplanlægger kun til dig. Når du har planlagt rummets udseende, er du klar til at købe materialer og komme i gang, ikke sandt? Bob Vila.com præsenterer gratis online værktøjer til at hjælpe dig med at vurdere, hvor meget materiale du skal bruge. Med det vil du lære at skitsere og måle rummet. Det eliminerer spildtid, dyre materialer og unødvendige ture til og fra din lokale isenkræmmer!

Af Gipsvægsestimator bruger skitse og diagrammer til at vise dig, hvordan du får de mål, du har brug for.

Gipsvurderingsværktøj gratis software

Design dit værelse efter dimensionerne – gratis 3D rumplanlægger

Det første trin er at bruge de gratis regneark til at skitsere dit værelse med dimensioner og nummer hver væg på dit diagram. Når du har gjort det, skal du besvare følgende spørgsmål om den pågældende væg. Svarene på disse spørgsmål vil i sidste ende hjælpe med estimatet.

gips-estimator-loft-form-opret-online

Det næste trin er at lægge loftets form og besvare spørgsmålene vedrørende dets egenskaber. Bemærk, at gipsvurderingen viser dig, hvordan loftfliserne ville blive installeret, hvis du installerede dem. Dette er nyttigt ikke kun til at estimere mængden, men også til at forstå dit projekt, før du implementerer det.

gips-estimator-forhindringer-væg-buler-plan

Layout forhindringer – såsom buler på væggene

I de sidste trin vil du håndtere målingen omkring forhindringer, vinduer og døre. Disse områder hjælper dig med at trække dem fra det samlede vægareal målt i de foregående trin. For dem af jer, der foretrækker selv at lave renoveringer af hjemmet, vil denne gratis 3D rumplanlægger fjern gætterierne, når du køber og installerer gipsvæggen.

gipsplader online

Af Gipsvægsestimator kan hjælpe dig med at designe og estimere for at spare penge og tid!

Drywall Estimator har også andre ledsagere, der ville hjælpe med din næste renovering. Maling, fliser, badeværelsesisolering og akustiske loftflisestimatorer er også tilgængelige.

9 / Sweet Home 3D

Denne visuelle gratis 3D rumplanlægger er ideel til dem, der ønsker flere tilpasningsmuligheder til rumplanlægningsprogram. Online softwaren er gratis med et login og nogle korte oplysninger for at komme i gang. En udvidet version af Sweet Home 3D kan også downloades på din computer – til at gemme, eksportere og manipulere dine husplaner på et senere tidspunkt.

sweet-home-3D-plan-gratis

Sweet Home 3D -grænsefladen har alt, hvad du har brug for i én visning

Grænsefladen er defineret i 4 sektioner: 1) Møbelkataloget i øverste venstre hjørne giver dig mulighed for hurtigt at vælge komponenter ved navn. Ligesom et Windows Stifinder -format, gør trælayoutet det muligt at navigere komponenter direkte ved at trække dem & Drop for at sætte i plantegningen. 2.) Grundplanen viser dig i et 2D -format, hvor vægge, vinduer, døre og møbler vil blive placeret. 3.) 3D -vinduet viser din plan i en 3D -tilstand umiddelbart efter at den er indsat i grundplanen. Denne visning hjælper brugeren med at visualisere planen som. 4). Endelig viser listen over hjemmemøbler dimensioner, størrelse osv. For hver af komponenterne. Dette hjælper med møblementet og vælger den nøjagtige størrelse, du har brug for.

Sweet-Home-2D-billeder-online-værelse-planlægning

3D -billeder og en videofunktion kan vise en spadseretur gennem dine værelser

søde hjem 3d værelse design video funktion

Med den ekstra bonus i dette program kan du tilpasse 3D -møbelmodeller, hvis du ikke kan finde det, du har brug for, i det medfølgende katalog. Importer dine egne modeller direkte ind i dine planer. For at få din plantegning på plads skal du importere den til Sweet Home 3D, skalere den og spore den, så du ikke behøver at gætte. For dem, der ønsker at gå gennem det designede rum, kan der tilføjes en kamerafunktion, og en videofunktion visualiserer, hvordan du ville interagere i alle områder af rummet. Det her gratis 3D rumplanlægger kan være enkel, men det har også avancerede funktioner til dem, der ønsker mere af deres virtuelle 3D -planlægning.

10 /SmartDraw gratis 3D rumplanlægger

SmartDraw er en gruppe programmer til visuel grafik og præsentationer. De grafiske beslutninger omfatter diagrammer og grafik som: projektgrafik, datoer, marketingdiagrammer og diagrammer. Nedenfor applikationsflowdiagrammet er plantegninger og lokalplaner.

smart-draw-online-program-indretning

Det her gratis 3D rumplanlægger giver dig mulighed for at designe, oprette og præsentere tegninger på et begynder- og professionelt niveau. Brug dette program til at planlægge kontorlokaler, lejligheder, individuelle værelser og endda bygningsfacader. SmartDraw er ideel til mennesker eller virksomheder, der ikke har brug for kompliceret designsoftware. Det har en gratis prøveperiode, og hvis du ikke er tilfreds, kan du købe det fulde program for dig selv.

smart draw online sketch grundplan

gratis 3D rumplanlægger

Smart-Draw-fri-gulvplanlægger

Med et næsten uendeligt udvalg af møbler, biler, byggematerialer og forudinstallerede planer er SmartDraw god værdi for pengene. Hvis du er en avanceret computerprogrammerer, vil du sandsynligvis nyde at tilføje en række forskellige indhold og data. Dette program er perfekt til dig.

* Den næste gratis 3D rumplanlægger er for folk, der ikke vil bruge meget tid ved computeren, men derimod at tegne en tegning til en entreprenør eller boligrenoveringsdesigner. Disse programmer giver hårde linjer i stedet for en håndtegnet skitse.

11 /LILLE BLÅ PRINTER: Gulvplanlægger

Gulvplanlægger er en enkel, men effektiv måde at lave plantegninger på. Ofte har du en idé og har brug for at lave en grundplan, ikke sandt? Det her gratis 3D rumplanlægger giver dig mulighed for at designe en grundplan med træk og slip vægge, vinduer og døre. Det fantastiske ved dette program er, at det ikke kræver forudgående kendskab til design eller indretning. Du skal blot indlæse, slette og udskrive!

Gulvplanlæggeren hjælper dig med at lave en plantegning hurtigt og nemt

LILLE-BLÅ-PRINTER-online-gulvplanlægger

12 / LILLE BLÅ PRINTER – Gratis haveplanlægger

Vi har ni af de bedste gratisn 3D rumplanlægger til lægning af plantegninger, møbler og indretning – og hvad med haven? Kommer fra skaberen af ​​gulvplanlæggeren Haveplanlægger, et online designværktøj, der giver dig mulighed for at designe landskab og oprette layoutet.

Ligesom grundplanen giver haven planlægger dig mulighed for at designe og arrangere vægge, møbler og planter på et regneark. Klik på et møbel for at se dets dimensioner og farve og ændre farven med en menu med farver og nuancer.

Opret gangbroer, hegn, vandelementer og planter i et layout for at forklare din vision eller bare brainstorme og have det sjovt. Når du er tilfreds med programmets design, vil programmet estimere mængden af ​​planter og landskabskomponenter. Prisen er også tilføjet.

gratis 3D rumplanlægger – haveplanlægning

haveplanlægning-online-gratis-programmer

13 / PLAN-A-HAVEN  – På bare få minutter kan du oprette en smuk have på din computerskærm. Med dette gratis haveplanlægger du kan designe alt på forhånd – fra en gårdhave til hele den indre gårdhave. Brug musen til at trække og slippe 150+ træer, buske og blomster. Du kan også inkorporere mange andre elementer såsom bygninger, lysthuse, hegn og terrasser.

Gratis haveplanlægger fra BHG

online haveplanlægger gratis BHG

Der er mange gratis 3D rumplanlægger, hvormed du kan planlægge, designe, tegne og visualisere dit rum. Afhængigt af dine færdigheder, hvad dit mål er, og hvordan du vil præsentere dine endelige tegninger, er der et program til dig. Næste gang du spiller eller drømmer om at have et hus, hvor du vil bygge dine personlige præferencer, kan du tjekke denne liste over top 10 gratisn 3D rumplanlægger.

bedste-gratis-3D-værelse-planlægger-online

10 seje apps til tegning og 3D rumplanlægger til din mobiltelefon

20 gratis 3D haveplanlæggere til computere, tablets og smartphones

>

Previous Post
45 ideer til design af spisestue med de højeste designstandarder
Next Post
Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!