15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bygning af hylder rundt om hjørnet – 12 eksempler på flydende hjørnehylder

Byg hylder rundt om hjørnet -eksempler-ideer-moderne

De rumlige forhold spiller en væsentlig rolle i virksomheden. Intet værelse er som det andet, og du bør ofte tilpasse møbler og dekoration til den eksisterende rumsituation. Hvis de sammenfiltrede kabler i stuen er skjult bag en væg, ændres rummets grundplan også. Så de resulterende kanter og hjørner ikke bliver en torn i siden, kan du bruge dem funktionelt og flydende Byg hylder rundt om hjørnet. Dette skaber mere lagerplads til billedrammer, bøger og dekorative genstande. Tag inspiration fra eksemplerne i artiklen!

Byg hylder rundt om hjørnet, og skab mere opbevaringsplads

Hyldehjørne-bygge-omkring-hvid-højglans lak-sort-adskillelige dele

Farveduoen sort og hvid forbliver klassisk og tidløs og kan perfekt kombineres med et mørkt trægulv. De sorte, lodret monterede paneler fungerer på samme tid som bogstøtter og pyntegenstande. Takket være den hvide farve er grænserne, hvor de vandrette brædder mødes, næppe mærkbare.

Byg hylder rundt om hjørnet

Byg hylder rundt om hjørnet stue-sorte-bøger-dekoration

I det andet eksempel bruges farverne forskelligt: ​​sorte hylder og hvide skillevægge. Da væggen også er malet hvid, skaber den en interessant effekt til frit svævende væghylder.

flydende væghylder

Byg hylder rundt om hjørnet stue-tv-soveværelse-toiletbord

Frit svævende hylder, der er fastgjort til væggen uden synlige beslag, er en særlig elegant måde at vise dekorative genstande og fotos på. Uanset om det er som tv -hylde eller opbevaringsplads i undersøgelsen, skærer væghylder en slank figur overalt.

Væghylder som forbindelseselement

Hylder rundt om hjørnet bygger bogreoler-hvid-stue

Hvis du bygger hylder rundt om hjørnet, kan du visuelt forene to områder i rummet. For eksempel når hylden starter på gangen og ender i stuen eller soveværelset. Sørg dog for, at du har brug for plads til det, for du vil ikke ramme kanterne i en smal gang.

IKEA EKBY væghylder

Hylder-hjørne-bygge-omkring-ikea-planteskole-sy-værelse

Frit svævende hængende hylder, der er specielt formet, installeres bedst af en professionel. Hvis du selv vil bygge reoler rundt om hjørnet, så tilbyder IKEA en enkel løsning. Du kan opnå den samme effekt med EKBY hylde og matchende vægbeslag. Sørg for, at enderne møder nøjagtigt i hjørnet.

Trævægreoler

Hylder-hjørne-bygge-omkring-træ-soveværelse-gang-helt-hvidt

Hvis du har besluttet dig for et stort reolsystem, kan du også eksperimentere med arrangementet af de enkelte elementer. Hvor skal begyndelsen og slutningen af ​​hylden være?

Denne hjørnehylde får sin karakter ikke kun fra pladernes glatte overgang, men også fra det smukke træmateriale.

Køb færdige væghylder

Hylder-hjørne-bygge-omkring-træ-bøger-væg-design-hvidt murværk

Hjørnehylder kan også købes færdige. Hylden på billedet ovenfor hedder Franklin og er designet af Tronk Design. Du kan vælge mellem tre forskellige træsorter: eg, kirke eller valnød.

Grå vægmaling understreger den varme trætone

reoler-hjørne-bygning-omkring-træ-grå-væg-maling

Hvis du vil sætte væghylderne i rampelyset, skal du vælge en kontrastfarve til væggen. Hvis hylderne er lavet af lyst træ, er stengrå perfekt.

Væghylder rundt om hjørnet i spisekøkkenet med bordplade

Hylder-hjørne-bygge-omkring-køkken-kopper-træ

Åbne køkkenhylder løsner lukkede skabe og får rummet til at se større og mere luftigt ud. Åbne hylder er en støvsamler, så det er bedst at opbevare ting der, som du ofte bruger, og som du rengør regelmæssigt alligevel, f.eks. Kopper og tallerkener.

Opbevaringsplads til køkkenøen

Hylder-hjørne-bygge-omkring-køkken-træ-madlavning-ø

Køkkenøer tilbyder i dag nok opbevaringsplads til alle gryder, pander og andre køkkenredskaber. Alt lukkede bag skabsdøre, så rummet ser pænt og ryddeligt ud. Men hvis du stadig har plads til et par pyntegenstande, kan du lægge hylder rundt om øens hjørne.

Glasvæg som baggrund

Hylder-hjørne-bygge-omkring-redwood-stue-glas-væg

Du kan også tilføje et individuelt præg til stuen med åbne hylder, men overdriv det ikke. Et par vaser og måske to eller tre andre pyntegenstande – det er alt hvad du behøver.

Previous Post
10 originale ideer til indendørs og udendørs planter
Next Post
Lav selv vægdekoration i 16 ideer med et fantastisk look