15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Designtrapper – Stilfulde ideer til trappedekoration og vægdesign

Det kan ikke bare være et middel til at komme fra punkt A til punkt B i et hus eller en lejlighed, når du designer din trappe. Du kan forbedre dette område med en generøs portion stil. Der lægges stor vægt på at dekorere alle rum i hjemmet, men dette er et rum med stor trafik, som vi ofte overser. Du går sandsynligvis op og ned af trapperne hver dag. Så hvorfor ikke gøre denne tur lidt mere naturskøn? Du kan få mest muligt ud af dette alsidige blanke lærred med disse smagfulde trappeideer. Uanset om det er gennem en farverig tæppeløber eller gennem en unik gallerivæg, kan trappeopgange fagmæssigt føre dig fra motivet i det ene rum til det næste. Så tjek nogle af vores favoritter i traditionelle eller moderne hjem og alt derimellem.

Design din egen trappe

Træpaneler og vægdesign til moderne indretning med trapper i stuen

For at komme fra den ene etage til den anden er en trappe en nødvendig del af et hus i flere etager. Det er også en mulighed for at skabe et passende design. Selvom en trappe ofte er et designelement i sig selv, kan den rigtige dekoration omdanne det omgivende rum til et redaktionelt nummer lige ud af dit yndlingsstueblad. Uanset det æstetiske giver nogle trappeeksempler masser af inspiration. Vi kan muligvis hjælpe dig med at arbejde med synlige mursten, paneler og endda små, uregelmæssige rum.

Landhusstil med pastelfarver til trappedesign

Hvis du er så heldig at have en gang med naturligt lys, kan du designe trappen, for eksempel ved at udstyre den med et hyggeligt vinduesplads. Der er også utallige og smarte måder at skabe mere lagerplads til bøger og planter ved hjælp af indbyggede hylder. Rustikt udseende florerer, men vi har også sammensat nogle slanke, lavmælte designs til erklærede minimalister. Med hensyn til indretning er trapperum undertiden mærkbart negligeret i vægdesign. Men hvis de er godt indrettede, kan trapper tilføje en særlig charme til dit interiør. I bungalows, rækkehuse, maisonetter og taglejligheder er trappen en uundværlig del af den levende struktur. Dette er ofte i alrummet eller et andet vigtigt område i dit hjem. Af denne grund er ideer til vægdekorationer omkring din trappe bestemt et kig værd.

Dekorative trapper til værdifuldt interiør

design sorte og hvide trapper med familiebilleder og portrætter i rammer i samme farve

Tag et kig på vores første eksempel for at hjælpe dig med at oprette en væg til din trappe. Disse kan gøres lige så fascinerende som de andre områder af dit hjem. Væggene i de forreste rum lader intet tilbage at ønske og er ideelle til at lave mange fotos. Fra familie- og personlige portrætter til abstrakte vægstykker og ure, alt er muligt og tilladt. Vægge i dit trappeopgang minder om en udstilling, hvor du kan vise alle dine yndlingsbilleder og designe din egen hædershal. Så kombiner din trappedekoration med et unikt tema eller farvevalg, og du vil kunne vise et fremragende galleri.

inspirerende ideer til design på trapper med lysegrønne nuancer

Da trappen regelmæssigt fører op til vores private zone i huset, kan du hænge disse individuelle billeder her for at forhindre, at de bliver alt for synlige. Du vil holde din vægindretning privat og tilgængelig for familien på samme tid. En samling fotografier eller kunstværker er godt tilbehør til hjemmet. Du kan hænge forskellige lignende rammer til dekoration af trappevægge på et andet niveau af væggene i retning af trappen. Sørg for at overveje størrelsen på det kunstværk eller den ramme, du planlægger at hænge på trappevæggene. Hvis du hænger billeder, der er for små, forsvinder de på væggen og ser latterlige ud.

Indstil accenter med vægdesign

kombiner moderne trappedekoration med retrobilleder og glasskillevæg

Når det kommer til at lave dine egne vægdekorationer, skal du følge et tema for at oprette en eller flere kombinationer, der forbinder dine billeder sammen. Dette kan være relateret til minder, hobbyer, opskrifter eller rejser. Også klare og enkle former, rammer eller designs skaber et design, som du kan bruge, når du opretter en samling. Du kan selv lave et kunstværk på væggen, hvis du ikke er en stor fan af vægophæng på dine trappe.

eklektisk look med farverige trapper og billeder på væggen samt et konsolbord med spejl og lampe

Du kan sætte en stolestang ved siden af ​​trappen. På den måde kan du male den nederste halvdel af væggen i en skygge og den øverste del i en anden. Levende malingsfarver er ideer til flotte vægdekorationer. Du kan også tilføje en væglampe flere steder ved at følge vejledningen på trappen for et mere stilfuldt udseende.

Design trappehylder til trapper

trappehylder til trappedesign i gult med bøger og diskokugle i børneværelset

Er du en ivrig samler af skatte og små ting, eller leder du efter plads til dine bøger? Hvis dit svar er ja, har du lige fundet det perfekte sted at gøre det. Læg værdifulde genstande på trappehylderne, så du og dine besøgende kan nyde det. Hvis du også har lyst til at læse, kan du nemt gøre det tomme vægområde nær dine forreste trin til en enorm reol, som du kan lægge et par udvalgte bøger på. Afhængigt af den plads, du har, kan du tilføje hylder til de varer, du vil vise. Bøger laver effektive boligdekorationer, der viser ejerens personlighed.

Udvendige vægskabe

Bogreoler under trapper design i hvidt

For dem af jer, der har en uregelmæssig trappe, kan det indbyggede skab være en glimrende pladsudnyttelse. Dette giver dig mulighed for at oprette et ryddeligt lagerplads med et effektivt lagersystem. Indbyggede skabe er derfor ideelle til trapperum. Men da nogle trapper kan være ekstremt farlige for sikkerheden, bør der også være et pænt rækværk i selve trappeopgangen. Dette kan være et godt og praktisk alternativ, der bruger alt rummet bag trapperne. En skinne kan erstatte dekorativ vægkunst og teksturere en væg bag åbne trapper.

Vægmaleri trappe ideer

trappevægdesign i blåt med betontrapper og kunst

En kedelig og kedelig trappevæg kommer tilbage til livet med lidt farve. I tilfælde af at du designer din trappe, men ikke når væggen i stuen, kan du tildele den en alternativ farve eller skiftevis skygge. Dette gør det lettere for dig at tilpasse alternative vægge til dit indretning. Du kan også bruge kontrastfarver eller eksperimentere med lidt mørkere nuancer. Så nuancer skaber seje vægdekorationer, der kan tilføre en accent til dit hjem.

klassisk design dekorationstrappe med billedramme og gelænder farvet

Du kan også indsætte stenciler på kanterne nær trappegrænserne. På denne måde giver du kanterne på dine trappevægge yderligere berigende accenter og giver også væggen nogle mønstre og nuancer. Stencils eller fotos er gode som vægdekorationer til trapper. Derudover kan du bruge lodrette eller vandrette strimler, der giver din trappevæg et længere, bredere eller højere look. Dette ser perfekt ud i mindre rum og skaber en smuk vægindretning, når det bruges i pastelfarver.

Spejl Spejl på væggen

rundt spejl med sølvstel, der matcher interiøret med lænestol og trappe

Spejle kan tilføre så meget til boligindretning. Dette er fordi du kan skabe en stilren og ren atmosfære i rummet for at få det til at se lysere og mere indbydende ud. Så de er en anden god idé til at dekorere dine trappevægge, da disse ofte ikke har et vindue. Du kan enten gå efter et minimalistisk og enkelt design eller vælge et dekorativt og pyntet spejl. Uanset hvad, er dette en perfekt måde at tilføje reflekteret lys og dybde til dine trappe.

Design tapet til trappen

rustikt vægdesign i betonvæg i retrostil ved siden af ​​trappeopgang

Brug af tapet som en af ​​dine varianter vil straks fange opmærksomhed, da disse høje trappevægge tilføjer en geometrisk og visuel kontrast. Når du vælger tapetdesign, skal du overveje alt det tilbehør og møbler, du har i dit hjem, så det føjer til din boligindretning. Tapet er den letteste måde at dekorere dine trappevægge på, når de har brug for en ekstra farvefarve. De er også en af ​​de bedste måder at dekorere dine vægge på, da de tilføjer et bestemt lavt tastatur til dit rum og ser meget stilfuldt ud. Det har aldrig været lettere at dekorere vægge.

Tilføj et trappeskab eller møbler

masker på væggen satte samlingen op som en dekorativ trappe moderne

Hvis du har at gøre med en stor trappebredde, er det en god idé at bruge pladsen til at tilføje nogle skabe op ad trappen. Hvis du stadig pynter disse, kan du placere dem alle i øjenhøjde eller i fodhøjde afhængigt af din smag. Med hylder som trappedekorationer kan du også designe din trappe og omdanne dette område til et næsten fortryllende perspektiv. Men hvis du ønsker at opnå et stilfuldt look, er det også en god idé at hænge nogle personlige ting på trappens vægge. For eksempel kan du i stedet for et dækstøbning kombinere en snoet, høj vinstok med trappevæggen.

lysebrunt tæppeløber på trapper med trappevæg i blå dekoreret med fotos

Du kan også hænge nogle gamle instrumenter på trappevæggen over alle trin. Uanset om du er inspireret af dine personlige hobbyer eller vælger dekorativ kunst, tager du ikke fejl af din vægdekoration. Du kan bruge en osmannisk eller bænk til at fylde det tomme rum og give et behageligt sæde. Som vi alle ved, efterlader stejle trapper os ikke meget plads til at sætte op, så du kan også bruge et konsolbord, hvis du vil udfylde det tomme rum. Vær dog forsigtig med ikke at blokere området med det. Et attraktivt møbel vil altid være et hit, når det kommer til trapper.

Endelige tanker

indbygget led trappebelysning og trin lavet af træ i et lyst værelse med et stort spejl på en muret mur

En ting at huske er, at på trods af at trappevægge kan have en anden form eller dimension, er trappevægge i sidste ende kun en mulighed. Så uanset hvordan du vil repræsentere væggen, ignorer trappen. Hængning af et maleri, familiebillede eller andet kunstværk skal være som at hænge det på en stue væg. Din trappevæg kan enten være en glemt del af dit hjem, eller det kan blive en hyggelig og charmerende gang. Det er op til dig, så lad være med at nægte at dekorere dine trappevægge, fordi du synes, det er umuligt. Brug din fantasi og åbn nye perspektiver. Indvendige trapper er kendetegnet ved en attraktiv vægdekoration.

Previous Post
Lav din egen bryllups make-up: røgfyldte øjne og røde læber
Next Post
Fliser i stort format som gulv til stilfuldt rumdesign