15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Japandi living trend 2021: Hvad adskiller den spændende blanding af stilarter?

En ny indretningstil kombinerer skandinavisk hygge med japansk purisme. Den levende trend i Japandi har fanget hjerterne hos indretningsarkitekter rundt om i verden. Det bringer funktionaliteten af ​​de nordeuropæiske møbler sammen med den beherskede elegance i det asiatiske interiør. I artiklen fortæller vi dig, hvad der kendetegner blandingen af ​​stilarter, og hvordan du kan implementere det i dine egne fire vægge.

Japandi living trend 2021: En spændende blanding af to levende stilarter

Oversigt over Japandi levende trend et moderne design og dekorationsideer

Den japanske livsstil præsenterer en vellykket blanding af to levende verdener, der ved første øjekast virker meget forskellige. Japansk minimalisme er afhængig af mørke farver, skulpturelle møbler og subtil belysning. Værelserne er kun indrettet med det essentielle, så de ser “tomme” ud. Denne bevidste afvigelse fra forbrug formodes at befri den moderne person fra forbrugsorienteret tænkning og udvikle en særlig påskønnelse i den. Hvilke emner der er nødvendige og hvilke der er overflødige, afgøres efter Mari Kondo -metoden. Dette er mere en følelse end en praktisk vurdering.

Japandi livsstil 2021 tips og ideer til indretning

Den skandinaviske livsstil er afhængig af funktionelle møbler, lyse farver og stærk direkte belysning. Komfort er meget vigtigt. Også i Nordeuropa forsøger indretningsarkitekter at bryde smidningscyklussen. De skandinaviske værksteder restaurerer gamle møbler og giver det et nyt liv. Nyt og gammelt kombineres smart i det skandinaviske interiør.

Japandi living trend 2021: De grundlæggende principper for indretning

Japandi indretning til soveværelsestendenser 2021

Den japanske levestil (ordet består af ordet Japan og den engelske forkortelse for skandinavisk, scandi): Som navnet selv antyder, kommer de to leveformer sammen. Og slutresultatet er overraskende vellykket. Måske er det fordi både japansk purisme og skandinavisk chic er afhængige af naturlige materialer, farve accenter i mørke nuancer og et reduceret designsprog. Husplanterne er også et element, der forbinder de to stilarter. Hvis du kan lide den subtile elegance, kan du nemt implementere stilen derhjemme. Du skal overholde flere grundlæggende regler:

Japandi levende trend 2021: minimalisme med et strejf af hygge

Japandi levende stil lav modulær sofa og træ sofabord

Vægge og gulv i ikke-farver Grå og hvid er den perfekte neutrale baggrund for en indretning i japansk stil. Den eksponerede beton foretrækkes til gulvet, mens væggene er pudset og malet hvide eller lysegrå.

Japandi dekoration i skandinavisk og japansk stil

Indret minimalistisk. De to stilarter er kendt for deres reducerede og enkle æstetik. Så opsæt sparsomt. Overvej først, om du virkelig har brug for sidebordet eller den nye vase. Efterlad så meget plads mellem hvert møbel som muligt. Sådan kommer retro -lænestolen, industrielle lamper eller spisebordet til sin skulpturelle skønhed.

Japandi levende trend 2021: reduceret raffinement

Japandi levende trend spisestue design moderne ideer

Kombiner møbler med enkle former. Fra det puristiske spisebord til væghylden: Japandi -livsstilen er præget af klare linjer. Sådanne møbler har to afgørende fordele: De går aldrig af mode, og de kan kombineres perfekt med hinanden. På trods af det minimalistiske look bør der ikke mangle komfort i hjemmet. Sengetæpper og tæpper i hygge -stil løsner interiøret.

Japandi levende trend: De naturlige materialer i søgelyset

Japandi living trend 2021 spisestue med lavt bord

Stol på naturlige materialer. Træ, uld, jute, rottingvæv og linnedstoffer skaber et afslappet rumklima. Dekorationen skal også se så naturlig ud som muligt: ​​vaser lavet af røget glas eller porcelæn stentøj, urtepotter af keramik og billedrammer af træ tilføjer prikken over i’et til interiøret. Frem for alt er det vigtigt, at alle møbler harmonerer med hinanden.

Japandi levende trend 2021: modsætninger tiltrækker

Spisestue i japansk stil med bord med beton og trægulv

Japandi -livsstilen er en spændende kombination af Lys og mørk. Et mørkebrunt tæppe passer godt til et lyst trægulv, mens retrostole af mørkt og lyst træ harmonerer perfekt i spisepladsen.

Ingen glitter, ingen Gatsby -glamour. Lige linjer og naturlige materialer med en mat overflade dominerer Japandi -rummet. Til gengæld kommer det attraktive trækorn og det smukke fletværk af vedhængslampen til sin ret. Følelsen spiller også en stor rolle i det ellers beherskede interiør.

Japandi living trend 2021: funktionalitet i forgrunden

Japandi levende trend spisestue med vintage stol

Når det kommer til valg af møbler, skal Funktionalitet i forgrunden. Du bør også vælge dit boligtilbehør omhyggeligt. Dekorationer i dristige farver er et absolut no-go. Vælg i stedet vaser, billeder og stueplanter, så de harmonerer harmonisk med interiøret. Det er vigtigt, at hele interiøret er rigtigt.

Sofabord i moderne japansk livsstil

En lav, men dyb sofa, et lavt sofabord eller en lav seng: Sådan ser traditionelle møbler ud i Japan. Japandi -livstrenden 2021 ærer denne tradition, men genfortolker designet. Møblerne i lille format scorer med en enkel konstruktion, der formidler visuel ro og raffinement. De tillader også en vis fleksibilitet i designet, da de kan omarrangeres med lille indsats.

Japandi levende trend med træbord og rottingmøbler

I et interiør i japansk stil er de Møbler ikke grupperet, men fordeles i rummet med stor afstand til hinanden. Selv det store boligareal er ikke opdelt i forskellige zoner.

Japandi living trend 2021: farve accenter

Lav dobbeltseng i træ og billede med naturmotiver

Spændende kontraster skabes ikke kun i valget af vægfarve, gulvbelægning og møbler. Også når dekoration er målrettet Accenter i sort sæt. Uanset om tæppet i elfenben og sort eller billedet over sengen med blomstermotiver: sort krydrer de enkle møbler og bringer et strejf af øst ind i dine egne fire vægge.

Japandi living trend 2021: vintage møbler og designklassikere

Japandi living trend 2021 vintage kommode i stuen

Ryd scenen for vintage møbler! Fra skandinaviske designklassikere til fundne genstande fra loppemarkedet: tradition er meget vigtig i et Japandi -interiør. Restaurerede møbler giver anlægget en følelse af komfort og bringer et romantisk præg fra fortiden ind i dit eget hjem. Et sparsomt møbleret værelse lader dem komme til deres ret.

Japandi living trend 2021: håndlavet service

Keramik i japansk levende stil til spisebordsideer og designs

Japansk keramik er meget populær. Tallerkener, vaser og glas af de japanske håndværkere imponerer ikke kun med deres klare former, men også med deres perfekte udførelse. Hver af hendes filigranstykker er unik.

Håndværk oplever også en renæssance i de skandinaviske lande. Der er dog ikke tale om unikke genstande, men porcelæn bordservice, der forfalsker looket.

Dekoration i japansk stil

Japandi dekorationsideer med vaser og statuer

Dekoration bør heller ikke mangle i den minimalistiske Japandi -stue. Som med indretning gælder følgende tommelfingerregel for udsmykning: Koncentrer dig om det væsentlige. Vælg tilbehør, der ikke kun ser godt ud, men også opfylder en funktion. For eksempel vaser, der er grupperet i stilfulde ensembler i skandinavisk interiør, og som gør deres opmærksomhed til sig selv med deres skulpturelle designsprog. I det japanske interiør er høje vaser iscenesat som solister.

Japandi -livsstil med lamper og skandinaviske designklassikere

Du kan også lade dig inspirere af den japanske ikebana -kunst og vise blomster effektivt. I Ikebana er blomsterne arrangeret med blade og stilke. De indsættes i “kenzan”, en speciel plastikplade med pigge. Målet: Blomsterarrangementet skal se så naturligt ud som muligt. Når det kommer til dekoration, bør du også koncentrere dig om det væsentlige og undgå unødvendige bånd, dyrefigurer og andre pyntegenstande fra blomsterbutikken. I stedet vælger du et reduceret og enkelt ensemble eller sætter individuelle blomster i rampelyset. Vælg kun sæsonbetonede blomster og planter til din ikebana.

Spejl som dekoration

Japandi levende stil spejle og tilbehør

Et vægspejl er meget mere end et nyttigt tilbehør: det spreder sollys og kunstigt lys i hele rummet og forstørrer det visuelt. Et rammeløst spejl passer harmonisk ind i det minimalistiske Japandi -interiør og skaber et spændende spil mellem lys og skygge. En rund model kan løsne det puristiske møbels klare designsprog, et rektangulært spejl skærer en særlig god figur ved siden af ​​en rund vase eller en kommode med afrundede kanter.

I øvrigt, så spejlet ikke forstyrrer energistrømmen i rummet, bør det ikke placeres direkte overfor sofaen.

Taburet i stedet for stol?

Japandi satte høje træstole og porcelæn op

Taburetten er et møbel, der bringer tradition og modernitet sammen. Det giver flere fordele og er derfor blevet en uadskillelig del af både skandinavisk og japansk interiør. Når den ikke er i brug, kan den placeres under bordet og forbliver ude af syne. Det kan også bruges som et sidebord eller et natbord.

 Oversigt over den japanske livstendens 2021

Japandi livsstil minimalistiske møbler og neutral farvepalet til spisestuen

Med Japandi -livstrenden kommer enkelhed og raffinement sammen. Levestilen forener den minimalistiske æstetik i de japanske møbler med hyggen i det skandinaviske interiør. Denne kombination, mærkelig ved første øjekast, resulterer i en spændende blanding af stilarter. Funktionalitet er en topprioritet. Alle møbler er multifunktionelle og kan konfigureres igen og igen i rummet afhængigt af behovene. “Varme” naturmaterialer som træ, rattan, uld og hør bruges primært i indretningen. Sten bruges kun som en accent, hvis overhovedet. Vintage arvestykker kombineres med designklassikere fra 60’erne eller 70’erne med traditionelle japanske møbler såsom et lavt bord eller skammel. Møbler, der tilbyder opbevaringsplads, f.eks. En kommode eller et natbord, hæves og står på skive-tynde metalben. Sofaerne er lavere end normalt, men scorer med en særlig sædedybde. Futonsengene tæt på gulvet passer harmonisk ind i Japandi -soveværelset.

Indretning er ret sparsomt. Hyggelige sengetæpper sammen med håndvævede tæpper og paraventer af papir giver interiøret karakter. Krukkeplanter og ikebanas bringer naturen ind i huset.

Japandi farver grå farvepalet til vinter

Farvepaletten består af neutrale farver. Grå, beige, sort og hvid danner den perfekte baggrund for subtile farve accenter i mørkeblå eller smaragdgrøn. Med en neutral farvepalet sørger du for, at alle møbler går sammen. Så du kan senere tilføje nye udsagnsstykker til møblerne eller udskifte gamle møbler med nye.

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)