15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Inspirerende ideer til stjernetatoveringer – hvilket motiv passer dig?

Zodiac tatovering vandmand-symbol-bølger-håndled-vand

Du har besluttet dig for at få en ny tatovering, og nu ved du ikke, hvilket motiv du vil have? En stjerne -tatovering legemliggør vores træk og styrker og bliver stadig mere populær. Stjernetegnene er tildelt de fire kendte elementer i livet, nemlig – ild, vand, jord og luft. Ild står for varme og lidenskab, og disse omfatter Vædderen, Skytten og Løven. Tyren, Jomfruen og Stenbukken tilhører Jorden og er kendt for deres pålidelighed og beslutsomhed. Tvilling, Vægt og Vandmand tilskrives elementet luft, som står for forandring. Skorpionen, Fiskene og Kræften tælles jo blandt vandmærkerne og er kendetegnet ved kølighed og dybde. Læs med og find ud af, hvilket motiv der passer dig bedst, og bliv inspireret af vores billedgalleri!

Idé til stjernetatovering til en vandmand

Zodiac tatovering vandmand-lotus-blomst-lår-mand-vand-overarm

Lad os først starte med den frihedselskende og modige Vandmand. Dets passende symbol er bølgerne, som kan repræsenteres i forskellige former. Uanset størrelse og del af kroppen bør vandmotivet helt sikkert være til stede i Aquarius -tatoveringen. Vandmandens stærke personlighed vises ved hjælp af ekstraordinære tatoveringsdesigner. Mennesker med dette stjernetegn er individualister og elsker at spille efter deres egne regler. Derfor kan tatoveringen være lidt prangende og skør og kan indeholde navn eller fødselsdato for en elsket en. For eksempel er den kaotiske affaldspolka -tatoveringsstil velegnet.

stjernetegn tatovering vandmanden konstellation

Når det kommer til stjernetatoveringer, er stjernebillederne af de forskellige stjernetegn altid en god idé. En konstellation er afbildet med linjer og stjerner og betragtes derfor som en filigran tatoveringside. Det er forskelligt for hvert stjernetegn og er velegnet både som en selvstændig tatovering og som en del af et større design. Konstellationstatoveringen kan stikkes på forskellige dele af kroppen og tilbyder en god variant til minimalistisk design.

Zodiac Sign Tattoo – populære tatoveringer til Fiskene

Zodiac tatovering fisk-symboler-hals-kraveben-tilbage-sort-hvid

Fiskene er kreative mennesker, der kan lide at drømme og næsten altid følger deres intuition. Populære tatoveringer til dette stjernetegn er både det tilsvarende symbol og forskellige tegninger af matchende fisk på halsen, kravebenet og skulderbladet.

stjernetegn-tatovering-fisk-koi-fisk-geometrisk

Fisken kan skildres på forskellige måder og se smuk ud med både sort blæk og farve. Symbolet kombinerer smukt med vand og bølger og kaldes også et tegn på balance og harmoni.

Fisken stjernetegn og matchende tatoveringer

Zodiac tatovering fisk-filigran-romantisk-motiver-ordsprog-kærlighed-familie

Stjernetatoveringen for Fiskene kan også indeholde romantiske og legende motiver, som for det meste vises i form af hjerter og blomster. Tatoveringen af ​​ord eller citater, der inspirerer den pågældende, er særlig populær.

Vædderen tatovering ideer med symboler

Zodiac tatovering vædder-symboler-dyr-styrke-skulderblad-underarm-kalv

Dem, der er født under Vædderen stjernetegn, vil altid gerne være de bedste til det, du laver. Du er meget selvsikker og sætter dig altid specifikke mål. Vædderen er et symbol på styrke og er tatoveret på forskellige dele af kroppen.

stjernetegn tatovering vædder lår

Selvsikre repræsentanter for dette stjernetegn tør have store tatoveringer på synlige dele af kroppen, der er iøjnefaldende. Vædderen som dyr vælges derfor ofte som motiv til tatoveringen, fordi den symboliserer styrke og energi. Dette motiv kombinerer meget godt med andre motiver, men bør altid være i fokus.

Vædderen stjernetegn tatovering med stærkt motiv

stjernetegn-tatovering-vædder-styrke-gudinder-kriger-engel-pil-sværd

En stjerne tatovering, der afspejler hans karaktertræk, er velegnet til Vædderen. Eksempler på dette er tatoveringer af gudinder og krigere, der inspirerer med deres energi og styrke. Da Vædderen stjernetegn tilhører ildtegnene, har du også ret i ildmotiver og farverige tatoveringer.

Tyrens personlighed

stjernetegn-tatovering-tyr-symbol-lille-skulder-ryg-underarm

Tyren er kendt for sin pålidelige og loyale personlighed. Det er mennesker, der værdsætter deres familie og venner og har en stærk virkelighedsfornemmelse. Tatoveringer til mænd er relativt små og er for det meste tatoveret på skulder, nakke eller underarm.

stjernetegn-tatovering-tyr-geometrisk-underarm

Selvfølgelig er lidt større tatoveringer også helt fine og kan godt afspejle tyrens karakter. Tyrens hoved emmer af maskulinitet og vælges ofte som motiv for tatoveringen. På billedet kan du finde en god idé til en tatovering til mænd, hvor tyren er afbildet ved hjælp af geometriske former. Det er ekstremt vigtigt at være tro mod sig selv for dem, der er født under dette stjernetegn. Derfor ville et anker være det perfekte motiv for hende, fordi det repræsenterer engagement og tryghed.

Matchende stjernetatovering for en Taurus -kvinde

stjernetegn-tatovering-tyr-mini-tatoveringer-skjult-plet-hals

Tyren elsker ikke de prangende tatoveringer så meget og foretrækker hellere en minitatovering, der udføres på et skjult sted. Stjerner, hjerter, små fugle eller sommerfugle på nakken eller bag øret er en god stjernetegnede tatoveringside til Taurus -kvinden.

Tvillingetatovering ideer til mænd og kvinder

stjernetegn-tatovering-tvillinger-tegn-kvinde-hals-mand-underarm-abstrakt

Tvillingerne er kendt som kommunikative og nysgerrige mennesker, der altid er åbne for nye ideer. Tvillingens symbol kan enten bruges som en lille stjernetatovering eller integreres i en abstrakt tatovering.

Tvillingens stjernetegn tatovering afspejler lidenskaber

stjernetegn tatovering tvillinger lidenskaber symboler musik noter ankre

Tatoveringer med musiknoter er et ideelt match for tvillingerne, da de sætter pris på kulturen og musikken. Lyse motiver som sommerfugle, fugle, fjer eller vinger afspejler friheden og opfindsomheden hos repræsentanterne for dette stjernetegn.

stjernetegn tatovering tvillinger farver musik

Tvillingerne kan normalt lide tilpassede designs designet specielt til dem. Derved bør din tatovering have et motiv, som du vægter højt i livet. Tatoveringen af ​​tvillingen kan også have et par farve accenter, hvis disse forbedrer designet. For eksempel er akvarel -tatoveringer, der også ser meget sarte og feminine ud, helt hip.

Få kræftsymboler på forskellige dele af kroppen

stjernetegn-tatovering-kræft-ideer-symbol-håndled-hals-klo-hæl

For mennesker med kræft -stjernetegn er der utroligt mange muligheder for tatoveringsdesign. Du kan enten få en krabbe -tatovering, eller da kræft er et vandmærke, kan du endda vælge en vandtatovering.

stjernetegn tatovering mænd kræft revner

Takket være sin hårde skal er krabben beskyttet i naturen, men nedenunder gemmer den et blødt indre. Det samme gælder repræsentanterne for stjernetegnet. Udefra ser de strenge og seriøse ud, men de er særligt følelsesmæssige og romantiske. Derfor repræsenterer krabben personligheden ved dette stjernetegn særligt godt.Mænd vælger normalt større, mere iøjnefaldende designs til ryggen eller overarmen.

Familie og venner som stjernetegn tatoveringsdesign

stjernetegn-tatovering-kræft-matchende-tatovering-venner-uendelig-ankel

Familien kommer altid først for følelsesmæssig kræft. Derfor vælger han ofte tatoveringer med navne eller fødselsdatoer, der enten minder om familie, den elskede eller venner. Da Kræft er en rigtig stor romantiker, vil han også blive glad for at få en matchende tatovering med sin partner eller bedste ven.

Zodiac tatovering til en Leo

stjernetegn-tatovering-løve-motiv-kvinder-ankel-iøjnefaldende-tatovering

Leos er udadvendte mennesker, der kan lide at være centrum for opmærksomheden. De udstråler lidenskab og frygtløshed og at være direkte er en af ​​deres største styrker. Af denne grund er en almindelig eller lille stjernetatovering ikke egnet til dem. Den rigtige tatovering skal laves et synligt sted og imponere med et specielt design.

Prangende tatoveringer passer til en løve

stjernetegn-tatovering-løve-symbol-håndled-løve-hoved-akvarel-ryg

Store tatoveringer med løvehoveder eller kreative fortolkninger af løvesymbolet passer godt til løvens personlighed. Farverige eller endda akvarel tatoveringer understreger karakteren af ​​dette stjernetegn. Da løven er en sand leder og loyal ven, ville en krone være den perfekte tatovering for ham – han er absolut dette kongelige symbol værdig!

stjernetegn tatovering løve mandala løve hoved

Da løvehovedet perfekt kan afbildes som en mandala, er mandala -tatoveringer meget velegnede til dette stjernetegn. Ofte er løven afbildet sammen med solen på grund af dens store kraft. For mænd er ryggen og overarmen egnede dele af kroppen til dette symbol på styrke.

Lille jomfru tegn som en tatovering

stjernetegn-tatovering-jomfru-symbol-håndled-hals-små-hjerter

Jomfruen arbejder meget hårdt og er en ægte perfektionist. Med dotwork -tatoveringer tegnes der ingen kontinuerlige linjer, men mange små punkter sættes individuelt. Da denne teknik kræver særlig præcision, er den ideel til mennesker med dette stjernetegn. Da Jomfruen ikke er en stor fan af de aktuelle tendenser inden for tatoveringsdesign, er det enkle stjernetegn -symbol perfekt til dem. Det kan enten skjules under håret eller endda bruges som en håndtatovering til mænd.

stjernetegn tatovering jomfruen konstellation underarm

Udover stjernetegnets symbol kan den tilsvarende konstellation også tatoveres. Da den er særlig subtil og ikke skiller sig så meget ud, er stjernebilledet perfekt til Jomfruen. Med dotwork -metoden ser denne tatovering meget elegant ud.

Tatoveringer med personlig betydning for Jomfruen

stjernetegn-tatovering-jomfru-lille-abstrakt-subtil-hvid-tatovering

Jomfruen vælger enten tatoveringer med personlig betydning eller abstrakte motiver med enkle former. Hvide tatoveringer er velegnede til dette stjernetegn, da de ikke er så mærkbare.

Vægt stjernetegn tatovering ideer

stjernetegn-tatovering-libra-flerfarvet-skulderblad-håndled-todelt

Vægten er kendetegnet ved deres store intelligens og kan være interesseret i en lang række ting. For det meste er de opmærksomme og vægter retfærdighed højt. I denne sammenhæng svarer tatoveringen af ​​en Vægt til personens faktiske karakter. Vægtens tatovering skal være æstetisk og i tilfælde af flere tatoveringer skabe et samlet billede.

zodiac tattoo libra underarm geometrisk

Geometriske designs er meget velegnede til Vægttatoveringen, fordi de ser særligt stilfulde og elegante ud. I dette tilfælde anbefales grå eller sort blæk til et sart design. Den bedste del af kroppen til dette er underarmen, fordi den med succes stadier tatoveringen.

Rejsmotiver som en tatovering til vægten

stjernetegn tatovering libra globus mandala rejsemotiv underarm

Kunstneriske aktiviteter som maleri eller musik er nogle af Vægtens foretrukne aktiviteter. Så du ville ikke gå galt med tatoveringsdesign i disse retninger! En anden god idé til tatoveringer til Vægten er rejsemotiverne. Glober, kompasser med kardinalpunkterne og forskellige varianter af et verdenskort er perfekte som en tatovering på underarmen eller ryggen.

Skorpionen stjernetegn tatovering

stjernetegn-tatovering-skorpion-geometriske-motiver-sort-hvid

Skorpionen har en ambitiøs personlighed og stor selvtillid. Han har et meget stærkt behov for succes i alt, hvad han gør, og det er let for ham at nå de mål, der er sat. Skorpionen som tatovering taler for styrke og kan tatoveres i forskellige fortolkninger.

stjernetegn tatovering skorpionen tilbage

Vigtige træk ved skorpionen er ben og hale. Det kan orienteres i forskellige retninger eller rulles sammen. Skorpion -tatoveringen kan kombineres perfekt med vandsymboler, fordi det er et vandmærke. De fleste Scorpion stjernetegn tatoveringer er sorte, men der er ikke noget imod en farverig variant. Større designs er meget velegnede til både mænd og kvinder, og en populær del af kroppen er ryggen. En sådan tatovering ser også meget æstetisk ud på benet.

Tatoveringsidé til Skorpionen

stjernetegn-tatovering-skorpion-semikolon-tatoveringer-betydning-håndled-fod

Skorpionens tatovering er beregnet til at afspejle hans følelser og karakter. Derfor vælges normalt individuelle motiver, der har en dyb betydning. Tatoveringer med et kuglepunkt eller det såkaldte semikolon er for eksempel ikke en modetrend, men symboliserer støtte til mennesker, der tidligere har lidt af depression.

Tatoveringer til stjernetegnet Skytten

stjernetegn-tatovering-skytten-tegn-pil-hals-håndled-overarm-indvendig

Skytten er en kosmopolitisk person, der altid leder efter nye eventyr og nye måder at udforske verden omkring ham. Tatoveringer med pile repræsenterer både symbolet på stjernetegnet, afspejler også dets direkte og styrke. Pilen kan vises med eller uden en bue og dekoreret med forskellige symboler.

stjernetegn tatovering kvinde skytten håndled

I stedet for bare pil og bue kan de få en tatovering af en ægte Skytten. Ofte er Skytten afbildet på en hest eller som en græsk gudinde eller kriger. Håndleddet eller underarmen er ganske velegnet til mindre designs, mens ryggen eller skulderbladet er bedre til større designs.

Stjernetegn Skytten – tatoveringsdesign for frihed

stjernetegn tatovering skytten ideer verdenskort fugle frihed symbol

Skytten stjernetegn tatovering er beregnet til at tjene som et symbol for og skildre din frie ånd. Derfor anbefales tatoveringer af en eller flere flyvende fugle. Eller hvad med en tatovering, der matcher hans indre rejsefejl? Alle verdenskort er ideelle til dette – uanset om de er i sort / hvid eller i farve afhænger af din egen smag.

Stenbukken stjernetegn tatovering med et symbol

stjernetegn-tatovering-stenbukken-symbol-lad-pierce-hals-håndled

Udholdenhed, tråde og tålmodighed er de kvaliteter, der gør Stenbukken til et meget stabilt stjernetegn. Da han har begge fødder i livet og ikke er en impulsiv person, er en lille tatovering af stjernetegnets symbol perfekt til ham.

Minimalistiske tatoveringer passer til Stenbukken

stjernetegn-tatovering-stenbuk-ideer-filigran-minimalistisk-sort-hvid

Tatoveringen til Stenbukken skal have et minimalistisk design og være så enkelt som muligt. Stenbukken kan især lide motiver som solen og månen, små geometriske linjer og figurer i sort og hvid som en tatovering. Stenbukken er også en rigtig ekspert i tidsstyring og gør et ur -tatovering til det perfekte motiv for ham!

Zodiac tatovering fisk lille arm tatovering design ideer tatoveringstendenser 2019

Zodiac tatovering fisk tilbage tatovering ideer tatovering design tatovering tendenser kvinder

Zodiac Tattoo Virgo Ideas Small Dotwork Tattoo Wrist Akvareller

Zodiac Tattoo Virgo Ideas Mandala Tattoo Hand Tattoo

Stjernetegn tatovering kræft ideer tilbage tatovering akvareller tatovering design lille

Stjernetegn tatovering kræft ideer skulder tatovering design små tatoveringstendenser 2019

Zodiac tatovering løve tilbage tatovering ideer kvinder tatovering design tatovering tendenser

Zodiac Tattoo Leo Underarm Tattoo Idéer Geografisk mønster Tattoo Trends

Zodiac Tattoo Skytten Idéer Arm Tattoo Pile Dot Work Tattootrends 2019

Zodiac tattoo skytten ideer tilbage tatovering smerter tatovering design skulder kvinder

Zodiac Tattoo Scorpion Ideas Foot Tattoo Pain Abstrakt tatoveringsdesign

Zodiac Sign Tattoo Scorpion Ideas Foot Tattoo Pain Tattoo Trends Kvinder

Zodiac Tattoo Scorpion Akvareller Leg Tattoo Kvinder Panda Tattoo Trends

Stjernetegn tatovering stenbukken arm tatovering geometrisk mønster tatovering tendenser 2019 kvinder

Zodiac Tattoo Stenbukken Arm Tatovering Geometrisk Mønster Tattootrendsd

Zodiac Tattoo Stenbukken Tilbage Tatoveringsideer Roser Sort Hvid Tatoveringstrender Kvinder

Stjernetegn tatovering taurus arm tatovering ideer mandala lotus blomst tatovering små kvinder

Stjernetegn tatovering tyren arm tatovering underarm ideer tatovering design kvinder

Zodiac tattoo taurus back tattoo mandala tattoo design tattoo trends 2019

Zodiac tattoo libra arm tattoo masks ideas tattoo designs tattoo trends 2019

Zodiac tattoo libra ideas arm tattoo mandala tattoo trends 2019 kvinder

Zodiac Tattoo Aquarius Back Tattoo Watercolors Tattootrends 2019

Stjernetegn tatovering Tvillingerne arm tatovering underarm dotwork små tatoveringstendenser Zodiac Tattoo Gemini Tilbage Tattoo Fjer Idéer Tattoo Design Kvinder

Zodiac Tattoo Gemini Shoulder Tattoo Design Ideas Japanese Style Tattoo Trends

Zodiac tatovering fisk tilbage tatovering ideer tatovering design tatoveringstendenser 2019

Stjernetegn tatovering Jomfru ideer arm tatovering små tatoveringstendenser 2019

Previous Post
Opel Adam – Mærket frigiver en anden variant
Next Post
20 lækre kaffedrikke, du bør prøve