15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Løven tatovering til mænd og kvinder – mening og ideer til klassiske og moderne stilarter

effektivt tatoveringsdesign abstrakte skår af løve

Selvom tatoveringer er en kontroversiel kropsdekoration den dag i dag, er deres popularitet enorm. Det, der før var typisk for fanger eller bandemedlemmer, kan nu ses på næsten alle, hvad enten det er i stort format eller som en lille accent. Uanset om det skal være din første tatovering eller den næste, er du sikker på at være på udkig efter inspiration og ideer. Fordi du ikke altid har en idé om det perfekte motiv, og når motivet er valgt, er der mange forskellige varianter til designs, som du kan præsentere det valgte motiv med. Og da det ikke er så let at fjerne en tatovering, skal du naturligvis tænke nok over på forhånd, så du ikke fortryder det senere. Vildkatte er et meget populært motiv, og derfor vil vi gerne introducere dig til den attraktive løvetatovering i denne artikel.

feminin tatovering med blomster og løve

Ved hjælp af en tatovering kan du ikke kun flagre visse beskeder eller præferencer, men også inkorporere din helt egen personlige stil. Tatoveringer kan være klassiske, moderne eller minimalistiske, repræsentere et simpelt 2D -billede eller imponere med en 3D -effekt, være sort / hvid eller farverige, kombineres med geometriske elementer eller lignende. Og alle disse stilarter er naturligvis også velegnede til løvetatoveringen. Hvis du ikke er sikker endnu eller endda ikke har nogen idé om din fremtidige tatovering, er her nogle inspirationer, der kan hjælpe dig med din beslutning. Uden tvivl er følgende løvehovedtatoveringer værd at overveje og kan bruges som en skabelon til din løve -tatovering. Vi har opdelt eksemplerne i kategorier, men nogle af dem overlapper hinanden, fordi det på grund af deres popularitet ikke er ualmindeligt, at forskellige designs kombineres med hinanden.

Lion tatovering betydning

Mænds tatoveringside med løvehoved på overarmen

Næppe nogen opfatter ikke vilde katte som imponerende dyr. Løven er ingen undtagelse. Så det er ikke underligt, at løvetatoveringen er så populær. Og selvom det oftest vælges af mænd, er det ikke ualmindeligt, at kvinder vælger dyrenes konge. Grunden til dette er, at dyret har mange betydninger, hvoraf nogle ikke kun er typiske for mænd. I det store og hele kan følgende betydninger for løven gives:

 • familie
 • kærlighed
 • håber
 • styrke
 • visdom
 • kraft
 • Balance
 • mod
 • frihed
 • uafhængighed
 • beskyttelse

Mens nogle af symbolerne er mere typiske for mænd, som du kan se, kan der også findes betydninger, der gør løvetatoveringen lige så attraktiv for kvinden. Dette gør tatoveringen kønsneutral og velegnet til alle. Og hvis du har besluttet dig for løven på grund af tatoveringens betydning, kommer et andet kompliceret trin op til dig, og det er at finde det rigtige design. Vælg en af ​​følgende stilarter, og rediger den, så den passer til din personlighed.

Et enkelt 2D -portræt

Løvetatovering i klassisk 2D til underarmen

Klassikeren blandt tatoveringer er det enkle 2D -look. Simpelt burde ikke betyde kedeligt, for 2D kan også være meget smukt og effektivt, hvis det udføres korrekt. Nogle vil ikke have det for imponerende, og i dette tilfælde er en sådan tatovering super velegnet. Den er velegnet til begge køn, kan pryde enhver del af kroppen og være af enhver størrelse. Løven tatovering til armen er meget populær og betyder både over- og underarm. Ovenfor kan du se en attraktiv herretatovering på indersiden af ​​underarmen. Løven er vist forfra og minder om en blyantstegning, som den sorte farve også bidrager til.

Løvetatovering til kvinder i 2D med blomster

Hvis løvehovedetatoveringen skal pryde en kvindes krop og også se mere feminin ud, kan nogle ekstra elementer bruges til dette formål. I eksemplet ovenfor gøres dette ved hjælp af blomster, hvoraf nogle endda er vist i farver. Løvetatoveringen til underbenet kommer fantastisk til sin ret og ser blandt andet hverken for pompøs eller for subtil ud på grund af sin størrelse. Det er den perfekte model til en kvinde.

Løve tatovering i 3D

3D effekt løve tatovering på underarm og blomster til kvinder

Formålet med 3D -effekten er at få motivet til at fremstå så virkeligt som muligt. Dette er en af ​​de mest populære varianter, og det er også tidløst. Det tredimensionelle motiv kan naturligvis også kombineres med yderligere elementer. Det hele afhænger af, hvad du vil udtrykke med din løvetatovering, eller hvad du simpelthen kan lide. Ovenfor kan du se en dametatovering, der igen indeholder blomstermotiver. Farvede accenter er ikke obligatoriske og ikke alles kop te. Hvis du kan lide det mere klassisk og enkelt, er blackwork -tatoveringen en god beslutning. Her har du også valget mellem forskellige sorte og grå toner.

effektiv 3D -motiv løve med vinger

Dette eksempel er lidt mere slående og kompliceret. Det er en aggressiv løve i siddende stilling, som også har vinger. Løvetatoveringen til overarmen er særligt velegnet til mænd med deres beskyttende funktion og kan i denne form symbolisere mod såvel som styrke og kraft. Vingerne i kombination med en løve er normalt et typisk symbol for evangelisten Markus og kaldes Marks løve, men der kan selvfølgelig vælges en meget individuel fortolkning. Tatoveringen er relativt stor og pryder hele området fra skulderen til lige over albuen.

Geometrisk design løve tatovering

Geometrisk design af løve tatovering med cirkler og stjernekonstellation

Geometriske fremstillinger er meget moderne og populære. Visningsmulighederne er mange her. Et 2D- eller 3D -motiv kan vælges og suppleres med geometriske former som yderligere elementer. Men selve motivet kan også bestå af geometriske former, som på billedet ovenfor, hvor cirkler blev brugt til at designe løvetatoveringen. En meget effektiv og original idé, synes du ikke? Stjernekonstellationen af ​​stjernetegnet Leo kan også ses midt i cirkelmotivet. Som du kan se, er det værd at investere tid i at planlægge tatoveringen for at få noget virkelig ud over det sædvanlige.

geometrisk løve design med trekanter for et ufærdigt look

Ikke kun runde former er imponerende og en god idé. Vinklede er også trendy og en moderne variant. I stedet for hele løvens krop blev der i eksemplet ovenfor kun valgt et løvehoved. Særligt interessant er kombinationen af ​​2D og geometri, som gør motivet til et rigtigt blikfang. Vil du gerne have en løve -tatovering til din ryg? Så er dette måske et godt forslag til dig. Dette er en mænds tatovering, men den er også velegnet til kvinder.

Abstrakt design

Lion tatovering abstrakt form skærver effekt til skulder

Det geometriske tatoveringsdesign kan også delvist klassificeres i denne kategori, fordi en abstrakt tatovering faktisk kan være alt, hvad der skildrer et kendt objekt på en unaturlig eller endda mærkelig måde. I vores tilfælde er dette løven. Løven tatovering til brystet fra billedet ovenfor er et godt eksempel på dette. Selvom det er et meget kantet løvehoved lavet af geometriske og delvis tredimensionelle former og figurer, genkender vi straks, at det er et løvehoved. Det minder om knust glas og er ganske ekstraordinært.

abstrakt vild kat som tatovering brølende løve

Dette design bruger meget lignende elementer og metoder. Denne gang er det dog en dame -tatovering, som beviser, at en abstrakt løve -tatovering er kønsneutral. Denne gang er løvehovedet vist forfra og består af forskellige geometriske former, der generelt gør et meget abstrakt indtryk. Lårtatoveringen kan også bruges til andre dele af kroppen, afhængigt af størrelsen. Husk dog, at jo mindre motivet er, jo værre kommer figurerne frem. Så det anbefales ikke til minitatoveringer eller andre små variationer. Du kan spørge din tatovør til råds om alternativer.

Minimalistisk

lille minimalistisk design på underarmen med prik

Minimalistisk betyder simpelt, men slet ikke kedeligt! Målet er at skabe et imponerende tatoveringsdesign, der er et rigtigt blikfang på trods af eller på grund af enkelheden. Denne stil er fantastisk, hvis du på den ene side følger trenden, og på den anden side vil have en tatovering, der ikke er alt for påtrængende og indviklet. De rene og lige linjer med få nuancer, som er typiske her, gør en minimalistisk løvetatovering også velegnet, når et lille motiv skal pryde kroppen. Så det er perfekt til et motiv bag øret, på kravebenet eller hvis du vil dekorere en finger eller håndleddet med løve -tatoveringen.

minimalistisk og smuk løvetatovering med mandala og drømmefanger

Denne løvetatovering til underarmen blev kombineret med en mandala, som vi har to eksempler til herunder. Mandalaen gør tatoveringen lidt mere feminin, men med den rigtige implementering kan den også bruges til mænd. Eksemplet foreslår også en drømmefanger. Drømmefangeren er et meget populært tatoveringsmotiv. I begge eksempler er det også mærkbart, at i stedet for den typiske områdeomfattende skygge i gråtoner blev der brugt dotwork. Vi forklarer nøjagtigt, hvad dette design betyder om et øjeblik. Alt i alt ser disse designs meget venlige ud og er velegnede, hvis din løvetatovering f.eks. Skal symbolisere håb, visdom eller balance.

Dotwork løve tatovering

Prikværk hun- og hanløvegeometri

Dot betyder punkt på engelsk, og den, der er opmærksom på dette, vil straks kunne gætte, hvad dotwork sandsynligvis handler om. Præcis bruges mange prikker i tatoveringsdesign. Ofte tatoveres en skygge med deres hjælp, hvilket får tatoveringen til at se enklere og mere minimalistisk ud. Jo tættere de enkelte punkter tatoveres, jo mørkere bliver skyggen. Denne minimalistiske variant er meget populær og også velegnet til løvetatoveringen. Ovenfor kan du også se en fantastisk kombination med et geometrisk design. Hvad med sådan en løve -tatovering til låret? Og hvis du ikke kan bestemme mellem en han- og en hunløve, hvorfor så ikke få begge en tatovering.

Løve tatovering lavet af dotwork med 3D effekt

Bare fordi minimalisme og geometri er så trendy i øjeblikket, betyder det naturligvis ikke, at dotwork ikke også kan bruges til et udførligt og imponerende 3D -design, som det blev gjort i dette eksempel. Den brølende løve har en smuk manke, som består af et særligt fint spidsdesign. Du skal selv bestemme, om denne løve -tatovering er mere egnet til mænd eller også kan dekorere kvinders kroppe.

Farverig med akvareleffekt

smuk akvarel tatovering i lyse farver med løve

Og mens vi er på trendy tatoveringer, så er akvarel -tatoveringen bestemt værd at nævne. Det særlige ved dette design er, at det giver indtryk af, at det ikke er blevet tatoveret, men faktisk er blevet malet på huden med akvareller og derefter smeltet. Det er også det perfekte valg, hvis du vil have en farvet løvetatovering. En lang række farvekombinationer er egnede. Fra en blanding af kolde nuancer som blå og turkis til varme nuancer som gul, orange eller rød til et broget design bestående af flere af disse farver, alt er tilladt, alt efter hvad du vil repræsentere.

Vandfarveeffekt i sort og hvid eller farve mand og kvinde

Men det betyder ikke, at elskere af sort -hvide tatoveringer ikke kan få deres penge værd. Akvareleffekten kan også opnås i sort, som eksemplet ovenfor til højre viser. Uanset om du laver tatoveringen lille eller slående og i stort format, kan akvarellooket bruges overalt. Du kan dekorere din underarm, overarm, kalv, skinneben eller overkrop samt mindre områder med sådanne løve -tatoveringer.

Løve tatovering med krone

Løvetatovering med krone udstråler kraft fra symmetrisk linje

Da løven er kendt som dyrenes konge, er det ikke underligt, at den ikke sjældent er afbildet i form af en tatovering med en krone. Dette er et design, der er velegnet til begge køn. Kun kronen bruges til at afgøre, om løvetatoveringen er mere feminin eller maskulin. Ellers er der heller ingen særlige regler her. Dekorer din hånd, arm, ben, ryg eller bryst med løvetatoveringen og skab et specielt blikfang.

Dyrenes konge med krone i 3D

Ideen med en krone er også velegnet til enhver tatoveringsstil. Kronen kan bruges til en geometrisk, abstrakt eller minimalistisk løvetatovering samt til et klassisk portræt i 2D eller 3D. Den kan stå lige eller i en vinkel på hovedet eller endda være specielt tatoveret og dermed have sin egen betydning. Det er helt din beslutning.

Lion tatovering mandala

feminin mandala med en hunløve på ryggen

Ligesom du kan kombinere løven med en krone, kan du også vælge en smuk mandala i stedet. Mandalaen giver designet et strejf af spiritualitet. Især damerne vælger gerne en mandala -tatovering, da du selv kan oprette den selv med ethvert mønster. Men hvis det ikke er nok for dig, kan du kombinere det med andre elementer, og hvorfor ikke også med en løve. Du vil modtage en unik løvetatovering med et individuelt og personligt præg, hvis du selv finder på mandalaen.

Løve med mandala -mejetærsker til mænd og kvinder på låret

Mandalaen er også populær blandt mænd. Så det er også værd at overveje for herrerne. Det er ikke ualmindeligt, at der vælges et blomsterdesign. Men der er også mere maskuline modeller med stærkere linjer, pigge og andre geometriske former, der får mandalaen til at fremstå mindre feminin. Med mandalaen er løve -tatoveringen fantastisk til skulder, bryst, ryg, lår eller andre større områder, men det betyder ikke, at det ikke ser godt ud, selv i lille format.

Den gode gamle stamme

Stamme med løver som sortarbejde og røde øjne

Selvom stammen for længst er ude af mode, er der stadig mindst lige så mange, der stadig finder den attraktiv i dag. Og i kombination med en løve ser det særligt attraktivt ud. Da stammen kommer fra primitive mennesker, der lever midt i naturen og vilde dyr, går de to symboler endda vidunderligt sammen. Du har valget mellem en løve lavet af stammeelementer, eller du designer løven ekstra og pynter den rundt med nogle stammer. Det er dit valg.

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning