15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stjerner med tatoveringer – berømtheder før kropskunst og efter tatoveringer

kendisstjerner med tatoveringer angelina jolie ariana grande

Fra Kylie Jenner til Dame Judi Dench synes alle stjerner med tatoveringer og hver berømthed at have mindst en eller to tatoveringer. Men disse berømte ansigter har taget deres engagement i kropskunst til et helt nyt niveau ved stort set at bruge deres hud som et stort lærred. Vi kan dog også huske de gange, hvor de havde helt umærkede kroppe. Justin Bieber, for eksempel, har nu helt dækket sit bryst og arme. Da han startede, var der imidlertid ikke sådan noget i sigte. Læs bare videre for at se, hvordan disse berømte blækstjerner med tatoveringer lignede før og efter.

Berømte stjerner med tatoveringer

rihanna og miley cyrus med tatoveringer på ryg og arme

Med undtagelse af et par venner og slægtninge er ingen virkelig interesseret i det indre arbejde i vores personlige liv. Det samme kan dog ikke siges om berømtheder, der er en konstant kilde til underholdning for dem, der elsker dem eller hader dem. Når alle deres handlinger er dokumenteret og offentligt undersøgt i de ugentlige sladderblade, er der et par ting, de skal holde for sig selv. Selvom det er et stykke sentimental blæk eller i andre tilfælde en permanent fejl.

Justin Bieber tatoveringer

justin bieber som ung før og efter er en af ​​stjernerne med tatoveringer og bruger sin krop som lærred

Efter at popstjernen Justin Bieber afslørede en ny tatovering, reagerede hans fans med chok. Mange forsøgte at fortælle den 25-årige på de sociale medier, at han var gået for langt med dette. Bieber er den yngste i en lang række berømtheder og sportsstjerner, der har brugt deres kroppe som lærred. Men hvor er grænsen egentlig, når det kommer til tatoveringer?

justin bieber tatoveringer bag øret overarm og ryg med cocktail i hånden

For eksempel siger mode stylist Donny Galella, at problemet kommer, når berømte mennesker får deres tatoveringer gjort for tidligt. Som med Bieber synes han, at det gik alt for hurtigt. Det er af denne grund, at alle har valgt choktilstand. Når stjerner med tatoveringer stort set kun dækker deres hud med tatoveringer, krydser de en bestemt grænse, og det virker nogle gange lidt for meget. Bieber kunne have næsten 60 små tatoveringer over hele kroppen. Det er dog så stor en masse, at stort set alt kan ses med blæk og ikke bar hud.

Body art af Lady Gaga

lady gaga på scenen klædt som lille rød hætte og senere med tatoveringer på ryggen

Lady Gaga har flere tatoveringer til sine fans, der kalder sig “Little Monsters”. Sangeren har mindst 21 tatoveringer, herunder en kæmpe pote, der er en hyldest til hendes fans. Derudover er Gaga en af ​​stjernerne med tatoveringer, der har en tatovering fra sin mor. Foruden sine fans har hun et portræt af David Bowie, som er et af hendes musikalske idoler.

lady-gaga-med-tatoveringer-på-ryg-og-arm-som-hyldest-til-fans

Der er også en tatoveret trompet på hendes hud, der minder om tiden med den ikoniske sanger Tony Bennett. De to arbejdede sammen i 2014 om albummet “Cheek to Cheek”.

David Beckhams krops lærred

david beckham som ung før og efter er en af ​​stjernerne med tatoveringer og bruger sin krop som lærred

David Beckhams krop er virkelig hans lærred – han har over 40 tatoveringer for at bevise det. Daily Mail lavede en grafik for at forklare, hvad hver af Beckhams 40 tatoveringer betyder. Vores favoritter omfatter hans sanskrit-tatovering, der oversætter til “Victoria”, to putti, der repræsenterer to af hans sønner Brooklyn og Romeo, “Pretty Lady” for hans datter Harper og Jay-Z-teksten “Drøm stort, urealistisk”. Han fik sin første tatovering efter fødslen af ​​sin første søn Brooklyn i 1999. Senest tilføjede han en stencil til tatovøren Mark Mahoney.

Stjerner med tatoveringer – Angelina Jolie

angelina jolie med tatoveringer på ryggen i form af skrifttyper

Hollywood -skuespillerinden Angelina Jolie har længe været fan af kropskunst med omkring 20 tatoveringer – heraf flere på den øverste del af ryggen og en stor bengalsk tiger på lænden. Hun indrømmede at tage nogle dårlige beslutninger om tatoveringsvalg. Nogle af dem blev fjernet af denne grund, herunder en stor drage opkaldt efter hendes anden mand, Billy Bob Thornton. Hun svor, at hun aldrig ville have tatoveret en mands navn igen.

Rihanna tatovering

rihanna som ung før og efter er en af ​​stjernerne med tatoveringer og bruger sin krop som lærred

Sangerinden og skuespilleren, der fik sin første tatovering af en lille diskantnøgle og en musikalsk note på hendes fod i 2006, har nu over 20 tatoveringer. Rihanna har indrømmet, at hun også har en ting til tatoveringer. Hun sagde engang, at hun godt kunne lide at hænge ud i tatoveringslokalet. Så hun er fuldstændig fascineret af kropskunst.

rihanna og hendes tatovør bang bang poserer sammen i tatoveringsstudiet

En af hendes mere kontroversielle tatoveringer er den af ​​en lille pistol ved hendes side. Det fik hun, efter at hun dengang blev slået af sin kæreste, Chris Brown. Tatoveringen er beregnet til at repræsentere styrke og magt frem for vold. Hun fik også tatoveret den egyptiske gudinde Isis under hendes bryster til minde om sin bedstemor. Hun har også angiveligt en matchende camouflagehaj med rapperen og kæresten Drake. Rihanna krediteres også for at have sat tatovøren “Bang Bang” på kortet som stjernekunstneren med tatoveringer.

Miley Cyrus tatoveringer

filme miley cyrus som en stjerne fra disney og derefter med tatoveringer på begge arme

Den tidligere Disney-stjerne gav afkald på det gode pigebillede og erstattede det med twerking og en stadig voksende tatoveringssamling. Blandt dem er et par små tatoveringer, såsom månen, kat, Saturnplaneter, anker og avocado. Hun har også et par sætninger og ord som “træk vejret”, “kærligheden dør aldrig” og “om” over hele kroppen.

tatoveringer-af-miley-cyrus-som-en-af-stjernerne-med-tatoveringer

Miley har endda en trist kitty -emoji på sin inderste læbe. Hendes største tatoveringer er en drømmefanger på hendes højre side af brystkassen og hendes mormors ansigt på hendes indre underarm som en mindre tatovering. Hendes mest hjertevarmende tatovering kunne være den Vegemite -krukke, hun modtog til ære for sin nuværende mand, Liam Hemsworth. Den australske snack er en skuespillers favorit.

Body art af Adam Levine

Adam Levine før og efter med tatoveringer på maven og armene

Det er ingen hemmelighed, at Maroon 5 -sangeren også er en stor fan af permanent kropsblæk. Imidlertid tog han sin samling til et helt nyt niveau, da han afslørede et kunstværk i 2016, der dækkede hele hans oeuvre. I et Instagram -opslag delte han sin nuværende tatovering med titlen “6 måneder i vente”. Han havde også tatoveret ordet “Californien” over sin mave i en enorm skrifttype.

Adam Levine er en af ​​stjernerne med tatoveringer uden mening

Men ikke alle stjerner med tatoveringer er så alvorlige og har skjulte, dybere betydninger. Perlehalskæden Levine har om halsen er et eksempel på dette. Han fortalte Inked Magazine, “Jeg var i Japan og fik denne halskæde. Jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg fik det – jeg tror, ​​jeg kede mig. “

Ed Sheeran tatoveringer

foto af ed sheeran, der peger på sin tatovering på skulderen

Sidst men ikke mindst har sangeren og sangskriveren Sheeran ligesom sin kollega Bieber samlet omkring 60 forskellige tatoveringer på kroppen. Han hævder dog, at han aldrig ville få disse udført på halsen eller ansigtet. Fansene var rasende over hans løvehovedstatovering. Ed fik dette på brystet i anledning af sin udsolgte turné på Londons Wembley Stadium i 2015.

farverige-tatoveringer-af-ed-sheeran-med-lego-hoved-og-pot-tatoveringer

“Shape Of You” -sangeren har også et lille Lego -hoved på venstre arm. Desuden havde stjernen ordene “Galway Grill” og en ged tatoveret.

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning