15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Game of Thrones Tattoo Designs – De sejeste tatoveringsideer fra kultserien

game of thrones tatoveringsdesign ideer tatoveringer kultserie emilia clarke drage tilbage

Hvis du er en rigtig fan af Game of Thrones -serien, skal du ganske enkelt vise din kærlighed til de figurer, du vil have, med en fantastisk Game of Thrones -tatovering. Dette findes i alle mulige fede tatoveringsdesigner, fra House Sigils til Queen of Dragons Khaleesi selv. I dette indlæg præsenterer vi nogle forslag til tatoveringer fra HBO -serien og bogserien “A Song of Ice and Fire” af George RR Martin før. Disse udtrykkes af fansen med en tilsvarende tatovering. Få ting er bedre end en drage- eller direwolf -tatovering. Nogle fans forlod netop teksten “Valar Morghulis”, som betyder “alle mænd skal dø”.

Store tatoveringsdesigner fra Game of Thrones

game of thrones tatovering designs fede ideer tatoveringer kultserie farverige dragehoved

I kølvandet på Narnia og Hogwarts mani blev en meget kompliceret fantasiverden født. Det er en verden af ​​vold, berømmelse, krig, lidenskab, tyranni og selvfølgelig drager. Så forfatterens fascinerende univers skaber episk fjernsyn og utrolige Game of Thrones -tatoveringsdesigner og ideer.

game of thrones tatoveringsdesign seje ideer tatoveringer kultserie kongehåndsarm farvet brunt guld

Symbolerne er vigtige for de mange klaner i serien, og hver familie har deres eget insignier og motto. Af denne grund kan du som beundrer af filmkaraktererne også få din krop tatoveret med det.

game of thrones tatoveringsdesign seje ideer tatoveringer kultserie ulvehovedstjerner skyggeulv underarm

Familien Stark kæmper for eksempel under det kraftfulde symbol på direwolfs hoved og deler deres slogan “Vinteren kommer” i tv -programmet. “Valar morgulis” – “Alle mænd skal dø” er en anden legendarisk sætning, der ville have været indgraveret endnu stærkere på din hud.

game of thrones tatoveringsdesign seje ideer tatoveringer kultserie king jon sne

Så hver fan af showet har en karakter, som de kan identificere sig med. For eksempel, hvis du er en smart fyr som Tyron Lannister eller en ensom ulv som Jon Snow, kan du få en Game of Thrones -tatovering som denne. Et portræt af en af ​​disse karakterer erklærer stolt din loyalitet og vigtigst af alt får dig til at se virkelig cool ud.

game of thrones tatoveringsdesign seje ideer tatoveringer kultserie raabe

En Game of Thrones -tatovering er ikke kun en grund til fan -venskab, den ser også majestætisk ud. Stempel dig selv med formidable væsner, citater i gotisk skrift eller en skildring af den berømte jerntron.

game of thrones tatoveringsdesign seje ideer tatoveringer kultserie tyron lannister joke drawing

Du kan også give disse billeder et ironisk twist ved at vælge en kritisk joke -tegning som en version af din yndlingsfigur eller placering. Fansene vil straks genkende Game of Thrones -tatoveringen, mens alle andre simpelthen er begejstrede for kunsten.

Game of Thrones tatovering til kvinder

game of thrones tatovering designs fede ideer tatovering kultserie vores er raseriet

Når det kommer til tatoveringer affødt af tv -shows, ville det være svært at finde et mere populært valg end det mægtige Game of Thrones. Fra de løvende løver i Lannister House til fulde portrætter af den formidable Daenerys Targaryen, GOT har inspireret en overflod af unikke og kreative designs fra fans over hele verden.

game of thrones tatovering designs ideer tatoveringer kultserie sophie turner overarm skygge ulv ulvehoved stærk

Sophie Turner, også kaldet Sansa Stark, vakte også for nylig opsigt blandt kultseriens følgere. Hun debuterede en ny GOT-inspireret tatovering, der oprindeligt blev betragtet som en spoilsport. Der er dog ikke noget at bekymre sig om, da hun har insisteret på, at hendes nye kropskunst ikke har noget at gøre med, hvad der kommer på den sidste sæson af det populære HBO -show.

game of thrones tatoveringsdesign ideer tatoveringer kultserie emilia clarke dragon babys.jpg

game of thrones tatovering design ideer tatoveringer kultserier drager babyer arm

game of thrones tatovering designer ideer tatoveringer kultserier drager babyer skulder

Emilia Clarke hædrede også sin rolle som Daenerys Targaryen på den særlige og varige måde. Skuespilleren fik sin nye tatovering udført på hendes håndled med trioen af ​​flyvende drager.

game of thrones tatovering designs fede ideer tatoveringer kultserier jeg har levet tusind liv siger fik

Der er nu tusinder af flotte GOT -designs derude. Der er mange stykker at vælge imellem, som vi kunne lide, mens vi repræsenterede så mange forskellige kreative stilarter som muligt. Lannisters kan være den rigeste familie i de 7 kongeriger, men hvis Starks solgte Lienz på designet til deres flag, kunne en ny familie stå ved roret. Ulvehovedets logo er bestemt den mest populære Game of Thrones -tatovering, du kan finde.

GAme of Thrones tatovering simpelt våbenskjold symboler dyr i de fire huse

Game of Thrones tatovering siger håndled inde i døden

Game of Thrones tatoveringsarm inde i underarmssværdet siger

Game Of Thrones tatovering hånd af dronning blomster

Game of Thrones tatovering kvinde drage skulderbryst

Game of Thrones tatovering kvinde ben Daenaerys drageroser

Game of Thrones tatovering ben drage og ulve hjerte form

Overarm tatovering dragehoved Game of Thrones mand

Game of Thrones Tattoo En rød trehovedet drage

Previous Post
De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest
Next Post
Moderne hus i den vestlige bugt i Sydafrika