15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndtatovering til mænd – Unikke designs og ideer til mandlige næver

Leder du som en hård fyr måske efter en god håndtatovering til mænd? Sådanne tatoveringer har været trendy i en årrække og er dristige og oprørske. Da et sådant tatoveringsdesign er meget synligt, bør du overveje, om du f.eks. Vil bruge det til din professionelle karriere. Ellers er der et væld af motiver og ideer, som du helt sikkert vil kunne lide, og som kan inspirere din næste kropskunst. Af denne grund har vi sammensat nogle af de bedste eksempler fra tatoveringsscenen til dig i dette indlæg. Gennemse bare vores galleri for at finde passende håndtatoveringer til dig selv.

Symbolsk håndtatovering til mand

snefnug tatovering med elg og symboler hånd tatovering mand design

For eksempel kan nogle håndtatoveringsdesign undertiden være personlige beskeder, der symboliserer forholdet til en familie. Mange seje og symbolske tatoveringer til mænd er imidlertid også motiverende eller inspirerende. De formidler for det meste en meningsfuld betydning, der rækker ud over styrke og maskulinitet. Alligevel vil fyre nogle gange bare vise stor kunst. Uanset din grund til den kropskunst, du ønsker, har vores galleri en inspirerende samling af flotte håndtatoveringer. Uanset om du vil have et kunstværk ved hånden eller tegninger, der går fra hånd til håndled og arm, så tjek billederne herunder for at finde nogle meningsfulde håndtatoveringer, som du vil leve livet igennem, vil beundre.

mexicansk kranium tatovering højre hånd og maske med sommerfugl til venstre

Så vi imponerer næsten altid med vores hænder, det være sig med et håndtryk eller de bevægelser, vi bruger, mens vi taler. På grund af dette vælger mange mennesker, herunder berømtheder, at have håndtatoveringer, som alle kan se. Nedenfor finder du inspirerende tatoveringer og eksempler fra hele nettet. Inden du tjekker ud, skal du dog læse vores korte liste over ting, du bør vide, før du forpligter dig til en håndtatovering. De vil hjælpe dig med at beslutte, om en håndtatovering til mænd virkelig også er egnet til dig som repræsentant for det stærkere køn.

Ikke alle kan lave håndtatoveringer

detaljeret illustration af kvinde på hånden tatovering mand med jeans

Der er en grund til, at mange tatovører ikke har problemer med ryggen, underarmen eller næsten enhver del af deres krop. Men hvis du anmoder om en håndtatovering til manden, afviser de høfligt jobbet. Dette skyldes hovedsageligt, at hænder og fødder er nogle af de sværeste områder af kroppen at tatovere. Ikke alle tatovører har de nødvendige færdigheder til at realisere et sådant projekt. Tatovering af en hånd betyder at håndtere en masse ujævne overflader på grund af den naturlige struktur af hud og knogler alene. Hænderne har også en tendens til at komme i en lang række forskellige former og tilstande, hvilket betyder, at tatovøren skal være yderst dygtig og erfaren.

Synlighed og smertetærskel

Tatoveringsmaskine i hænder med beskedtatoveringer

Så med enhver tatovering bør du altid overveje, hvad du leder efter, da det sandsynligvis vil være på din krop i livet. Men når det kommer til en håndtatovering til mænd, taler vi om et meget synligt område, som du vil vise frem overalt i hverdagen. Uanset om du kan lide det eller ej, vil en sådan tatovering straks fange opmærksomhed. Da det også er svært at skjule dem, kan der opstå problemer på bestemte arbejdspladser eller under militære forhold.

sort blæk til hånd tatovering mand blomst design

Du skal også huske på, at tatovering på hænderne normalt er mere smertefuldt end på andre områder. Den indlysende årsag er, at hænderne har flere nervefibre og derfor er særligt følsomme over for smerter. Der er heller ikke meget fedt eller muskler til at dæmpe nålens indvirkning. Af denne grund kan du forvente, at håndtatoveringer ofte svulmer op og fortsat føles ubehagelige et stykke tid efter processen. Planlæg derfor dit næste design med forsigtighed.

Hånd tatovering pleje

maya tatoveringsdesign til bagsiden af ​​hånden farvet med svale og motiver

Håndtatoveringer er vedligeholdelseskrævende og slører logisk hurtigere end dem på andre dele af kroppen. Der er få steder på din krop, hvor du har mere fysisk kontakt end dine hænder. Du vasker dem, bruger dem til at køre og hjælper dig selv med dem hele dagen. På grund af dette, med den konstante strækning af huden og slid fra kontakt, er sådanne tatoveringer mere tilbøjelige til at uundgåeligt falme og udtværes over tid. Husk også på, at jo mere detaljeret og komplekst dit tatoveringsdesign er, desto mere indlysende er denne effekt.

Egyptiske symboler hånd tatovering mand med anubis og anker

Så håndtatoveringer kræver endnu flere besøg i tatoveringsstudiet for at blive retoucheret, så de altid kan se godt ud. Det betyder selvfølgelig mere tid og omkostninger for dig. Da håndtatoveringer kræver mere vedligeholdelse, tilbyder mange kunstnere ikke den samme gratis eller nedsatte retouchering, som de gør på andre dele af kroppen. Men når du først har sat dit hjerte på en håndtatovering til en mand, bør det prøves, uanset om det kræver mere vedligeholdelse og penge.

Sej håndtatovering til manden med karakter

kropskunst med farvet håndtatoveringsløve

Med så mange smukke designs fortjener disse kunstværker at blive set. Fra små, enkle ideer til farverige tatoveringer med løver, kranier, krigere, øjne og 3D -repræsentationer, der er et stort udvalg af tatoveringer til din hånd. Husk dog også, at når du har valgt den tegning, du ønsker, er det lige så vigtigt at finde en kunstner, der har de nødvendige færdigheder til at arbejde i dette udfordrende område. Mens de fleste kunstnere let kan arbejde på håndled, underarm, ærmer, skulder, ryg og bryst, kræver det en virkelig dygtig professionel at forstå det lærred, der er din knytnæve. Derudover er det vigtigt at uddanne dig selv om tatoveringens helingsproces for at sikre en ordentlig genopretning.

3d håndtatovering af mand med blæksprutte og ansigt af en kvinde

Dette er især tilfældet, hvis du planlægger forskellige ideer til din venstre og højre hånd. Du kan også finde et emne, der kombinerer begge hænder til et komplet billede. En anden overvejelse, før du skynder dig at få en tatovering på hånden, er generel vedligeholdelse. I betragtning af at du bruger dine hænder til næsten alt, får daglig kontakt med din tatovering (udløst af aktiviteter som håndvask) uundgåeligt din tatovering til at falme og / eller blive uklar. Dette kræver, at du rejser tilbage til tatoveringslokalet for at udføre reparationerne, hvilket i sidste ende resulterer i, at der bruges mere tid og penge på din håndtatovering.

kinesisk tatovering design drage og blomstermønster farverigt tatoveret på begge hænder

Nu hvor du er bekendt med alle fakta, er der lidt inspiration til, at nogle får blæk. Vores forslag vil helt sikkert hjælpe dig med at finde din egen meningsfulde stil og til at udvikle dine egne friske ideer. En skraveret eller farverig variant som dem, der er anført her, kan blive et tidløst kunstværk. Hvis du også overvejer, at dette kan have den passende form på din hånd, er du sikker på at finde det rigtige design.

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør