15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

12 seje hængestole og hængekøjer til børn

hængestole-gyngestole-børnetæppe

Hvis du har brug for mere plads og innovative ideer til at designe dine små darlings, har vi til dig i dag 12 seje hængestole eller hængekøjer valgt som forslag til dig. Børn og teenagere vil have det sjovt, når de tilbringer tid sammen med søskende eller venner, hvis de vil læse noget i fred, eller hvis de vil slappe af. Vi håber at kunne inspirere dig til det næste projekt i børneværelset med en hængestol.

12 flotte hængestole design

Baby værelse væg dekoration gyngestol

12 seje hængestole at du skal vælge imellem er forskellige i design og materialer. I form af en boble lavet af gennemsigtig plast tilbyder denne hængestol en rig variation til børnene i deres børns værelse. Det sfæriske design er moderne og nutidigt, og rummet indeni er stort nok, selv til en lur eller til at svinge, mens du fortæller om aftenen. Dine børn vil ikke engang vente med at vise denne nyhed til deres skolevenner. I et babyrum bruges denne hængestol som en stilfuld indretning, der føjer til det indre af rummet, selvom du ikke kan bruge den til din baby et stykke tid. På en metalramme ser det elegant og elegant ud og er ikke engang hængt i loftet.

12 seje hængestole

Gyngetelt-hængt-på-træet

Hvad du kan have i vuggestuen er også 12 seje hængestole i haven. Når vejret er godt, er hængende telte på træet den perfekte mulighed for at underholde og holde dine børn optaget. Dette er en fantastisk julegave til børnene i deres børns værelse. Hvis du elsker boho -looket, er der også nogle farverige håndlavede hængekøjer til rådighed. Det minder dig mere om de store tider i tvillingeværelset “store pige” i mellemskolealderen.

Boho look-swing-strikket-farverig-fiber

Med et boho look til skolealderen

Hængekøje til læsning

Denne hængekøje kan bære op til 90 kg og kan endda invitere mor og far ombord. Opret et læsehjørne til dine børn, og vælg økologiske tekstiler og bløde sædehynder for mere komfort.

håndlavet hængestol

Denne hængekøje, hvor du også kan svinge dine børn, har en smuk boheme -stil. Dette giver børneværelset et voksenudseende og understreger det subtile og kulturelle i det. Håndlavet og individuelt designet, du kan tilføje et par puder og tæpper for mere komfort.

håndlavet-hængende-stol-i-sort

Denne ekstraordinære hængestol er håndlavet af 100% økologiske materialer. Der er også plads til to eller flere børn. Det sorte design og figurerne vil især glæde mor og far, da de alligevel har valgt den moderne indretningsstil derhjemme.

Stof-lavet-træ-stang-hængende-stol

Stoffet er tykt nok og giver derfor forældrene en beroligende følelse, mens de overlader deres barn til hængestolen. Ekstra polstring og siddepladser vil helt sikkert glæde børnene, og de anvendte lommer kan fyldes med legetøj eller bøger for mere sjov på sædet.

Svingende sjov hule lavet af stof

Denne hængestol er kendt som en svinghule. I det øjeblik barnet kommer ind, begynder drømmerejsen i varme og komfort. Ballonformen sparer plads og er særligt velegnet til de mindre børneværelser.

Soveværelse-med-gyngestol

Når børnene stadig er små, er det en god idé at designe et læsehjørne i børneværelset og dermed skabe entusiasme, især om aftenen inden sengetid.

Brasiliansk-hængekøje-med-farvede-striber

Farverne og mønstrene på denne hængekøje vil helt sikkert glæde dig. Klar til brug i haven, i strandhuset eller simpelthen i børneværelset til sjovere læsning eller hvile.

Sommerfugle-på-væggen boho hængestol

I denne vuggestue finder vi en typisk boheme -stil med en hængestol fra en teenagepige. Det passer perfekt med de lukkekurve og fuldender rummets udseende. Simpelthen for at blive forelsket i farvekombinationen og resten af ​​indretningen!

Previous Post
Fascinerende designermøbler til hele huset
Next Post
Lav lykke charms til nytårsaften – 21 gode DIY ideer