15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design kreativt børneværelser med møbelsammensætninger med et unikt design

børneværelse kreativt design ideer søskende-træ-soveplads-1

I dagens artikel vil vi præsentere dig for et moderne og hyggeligt børneværelse, der utvivlsomt vil fascinere med et unikt design. Lejligheden blev udviklet af det bulgarske interiør og arkitektstudie kaldet Another Studio og ligger i den bulgarske hovedstad Sofia. Dette interiørprojekt blev designet til en ung familie med to børn, en fireårig pige og en toårig dreng. Soveværelset til søskende er et glimrende eksempel på, hvordan man kreativt designer et børns værelse.

soveværelse-design-senge-hus-hylder-2

Arkitekterne Petya Nikolova og Andrey Andreev er afhængige af den enkle og subtile indretning, som sikrer en høj livskvalitet og holder dig væk fra stress og hektisk tempo. Du har lagt særlig vægt på det muntert indrettede børneværelse, fordi soveværelset og legerummet skal opfylde flere krav på samme tid. For de unge arkitekter betyder kreativt design af børneværelser at skabe et behageligt sted at sove og lege, hvor de små føler sig godt tilpas i deres helt eget rige. Det lyse rum skal blandt andet have tilstrækkelig opbevaringsplads, hvor børnenes legetøj kan rumme. Et andet krav, som det attraktive børneværelse også opfylder, er pladsen på en af ​​væggene til en videoprojektor til hjemmebiograf. Værelset tilbyder også overnatning for små gæster, der er nedsænket i spil indtil de sene timer. Møbelkonstruktionen, der fylder hele rummet langs væggen, består af to senge med en charmerende lille husform og flere åbne hylder, skabe og skuffer og opfylder fuldt ud alle krav.

træ-børneværelse-vedhæng-lys-mdf-mat-3

De smukke og individuelle børnesenge med en unik form er uden tvivl højdepunktet i rummet. Husets flotte form gør sengene til et særligt rum, hvor børnene kan ligge komfortabelt, slappe af fra den spændende dag og genoplade batterierne til den næste dag med store aktiviteter. Den komfortable seng kan også bruges som en legeseng. At have en lille legeplads i din egen seng er en drøm, der går i opfyldelse for mange børn. De to børn kan slippe damp med deres små æresgæster, bladre igennem billedbøger eller se film fra tid til anden. Det oprindeligt indrettede børneværelse har plads nok til sjove og spændende spil. De store, bløde puder, der fordeles på gulvet eller læner sig op ad væggen, adskiller individuelle zoner til leg i det unikke rum. Puderne kan også placeres i de store skuffer under børnesenge og konverteres til komfortable gæstesenge.

pude-seng-legetøj-design-hvid-4

Den unikke møbelstruktur var lavet af birkekrydsfiner og MDF -paneler lakeret i mat hvid. Et andet møbel til gulvet blev skabt af de samme materialer, som består af et stort skab med en integreret bænk og garderobe. Børneværelset er indrettet med et lyst parketgulv. De store og funktionelle puder sætter flotte og bløde, farvede accenter i rummet. Pastelfarverne skaber en solrig stemning og skaber i kombination med møbelmodulerne et harmonisk helhedsbillede. Børneværelset er oversvømmet med lys og udstyret med moderne loft og pendellamper i pastelblå, hvilket giver yderligere, flotte accenter i interiøret. Med dette projekt har arkitekterne bevist, at børneværelser kan designes kreativt, samtidig med at de opnår et tiltalende og eksklusivt design, der kan realiseres parallelt.

opbevarings-sæde-pude-træ-legetøj-5

* Du kan finde flere projekter fra Another Studio her

Previous Post
Lav selv billige havedekorationer – 15 gør -det -selv -ideer
Next Post
Træning mens du er på ferie – så du kan slappe af og holde dig i form på samme tid