15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Glamping som en familieferie – luksus i det fri

Glamping som en familieferie camping Tilbring familien sjov udenfor om sommeren

For mange mennesker er camping som en feriemulighed en vidunderlig måde at rense hovedet på og slukke for hverdagen. Overnatning i nærheden af ​​naturen er noget helt særligt, især for eventyrlystne feriegæster. I alderdommen falder mobiliteten dog ofte, og nætter på sovemåtter forårsager ondt i ryggen. Familier med børn foretrækker ofte muligheden for sommerhuse for at kunne tilbyde beskæftigelsesmuligheder for de små selv i dårligt vejr, fordi intet ødelægger campingstemningen så meget som et utæt telt og våde fødder.

Glamping lige så glamping som en familieferie – spændende familietid for børnene,

Glamping som en familieferie luksuskomfort i det fri

Men især for børn er det meget spændende ikke at tilbringe familieferien i en lejlighed eller et hotel, men i naturen. En ferie på campingpladsen bringer denne fordel med sig, i så fald går den sædvanlige komfort derhjemme tabt. Grundlæggende forbinder mange en campingferie med frihed eller nærhed til naturen, andre er mindre åbne for at overnatte i telte og foretrækker hotellet med en rigtig seng i stedet for liggeunderlaget og eget brusebad i stedet for det fælles badeværelse. Men dette dilemma kan afhjælpes, for der er flere alternativer, der kommer tæt på en ferie på campingpladsen og er ganske sammenlignelige med hotellets komfort. Mobilhome repræsenterer et beskedent kompromis, da det tilbyder alle deres egne sanitære faciliteter og en fast sengestel, men opfattes ofte som for trang. En anden mulighed er en bungalow på en campingplads. Men i begge disse tilfælde er en del af den følelse, som camping medfører, tabt i det store udendørs.

Glamping som en familieferie – afslappet samvær for forældrene

Glamping som en familieferie himmelsengstelt moderne

Den stadig mere populære trend med “glamping” tilbyder en anden interessant mulighed. Ordet består af “glamour” og “camping”. Glamping bruger ikke et konventionelt telt, men luksustelte af høj kvalitet og rummelige. Den store fordel ved glamping er, at den kombinerer komfort og teltfølelse. For eksempel kan seniorer også deltage i en campingferie uden at skulle stole på deres eget mobilhome. Da glampingtelte har et solidt gulv, er det ofte muligt at få barrierefri indkvartering, så du kan bevæge dig rundt i teltet med en rollator eller kørestol. På grund af rummeligheden og tilstedeværelsen af ​​alle de vigtigste køkkenapparater er det muligt at rejse med relativt lidt bagage, hvilket er særligt gavnligt for familier med børn, der allerede skal have mindst en velfyldt kuffert med sig.

Ikke alle glampingtelte er skabt ens

Glamping som en familieferie dobbeltseng moderne spejl

Det må dog ikke antages, at glampingteltene er rent luksustelte, for der er mange forskellige tilbud. Indkvartering af denne type forsøger at formidle en følelse af hjem med visse statister. Et permanent installeret tekøkken og egne rene sanitære faciliteter tilbyder et lignende privatliv på campingpladsen, som ellers ikke nødvendigvis er garanteret på en ferie i et telt. Ofte er der endda et badekar. Derudover behøver den rejsende ikke at være tilfreds med en sovemåtte eller en luftmadras, men kan sove i en normal, rummelig seng. Mange boliger har ikke kun elektricitet og lys som standard, men er også udstyret med varme, aircondition eller fjernsyn. Takket være rummeligheden og muligheden for at tilslutte elektriske apparater er der masser af muligheder for at holde børnene optaget, selv når det regner, mens forældrene måske læser en bog på sofaen.

Ferie med små børn i glampingtelt

Glamping som en familieferie camping komfort seng køkken

Især til ferier med helt små børn tilbyder glampingtelte også masser af plads til at flytte indendørs og komfortabel overnatning.

Telte er også meget forskellige og ofte tema. Meget usædvanlige tilbud kan endda findes i form af træhuse eller telte baseret på traditionelle mongolske yurter. På hjemmesiden for Vælg valg nogle af de mulige overnatningssteder præsenteres mere detaljeret. Mens Airlodge for eksempel kan konkurrere med et sommerhus med hensyn til udstyr, giver ophold i et safaritelt mere nærhed til naturen.

 Glamping til hjemmet

Glamping som en familieferie camping ideer dobbeltseng moderne

Forresten kan glampetelte også købes privat og skal ikke kun bruges på campingpladsen. Sådan et luksustelt er et rigtigt blikfang i haven derhjemme og tilbyder mange andre muligheder ud over traditionelle overnatninger i det fri.

 Hvor kan jeg finde tilbud på glampingpladser??

Glamping som en familieferie gavltag trægulv grill udenfor

Der er allerede muligheder for at lyse i Frankrig, Holland, Italien, Spanien og Portugal.

Imidlertid har glampingområdet været stigende støt siden pioneren Alain Dominique Perrin lancerede denne form for ferie. Vores naboer, hollænderne, der kan lide at rejse med autocamper, er også blevet opmærksomme på denne form for campingferie, har allerede reageret og åbnet deres egne “glampingafdelinger” på turistmesser.

Glampingplads i Europa

Glamping som en familieferie, børn camping luksus komfort

Kun i Tyskland er tendensen endnu ikke fanget. Det er rigtigt, at tilgange kan identificeres, f.eks. I det baltiske feriested Dahme ved Lübeckbugten, men en sammenligning i hele Europa viser tydeligt den tyske tilbagestående i denne sektor. Den store fordel ved at feriere i nabolandene er, at rejser i bil eller tog ikke forurener miljøet så meget som at rejse med fly. En flyvning til Australien for eksempel øger det økologiske fodaftryk, som viser en persons forbrugte ressourcer kvantitativt i form af CO2 -balancen og kvalitativt baseret på hver persons landforbrug, hvad der er i dem bidrag forklares nærmere. Derfor spiller miljøbevidsthed også en vigtig rolle, når man vælger en feriedestination, fordi en transkontinentale flyvning ikke kun er dyrere end en tur i privat bil eller en kortdistanceflyvning, det skader også klimaet langt mere.

Previous Post
Lav forårskranse – 10 nemme DIY -ideer til forårsdekorationer med vejledning
Next Post
Loftslejlighed med en dynamisk og livlig atmosfære