15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Camping tilbehør og udstyr – 9 topprodukter

Campingtilbehør -udstyr-mobil-funktionelt-design-moderne-vandreture

Der kræves meget udstyr til en campingferie eller camping. Designere, ingeniører og lidenskabelige rejsende udvikler multifunktionelle smarte ting, der gør pakkelisten meget lettere. Camping tilbehør med lille størrelse, der kombinerer flere funktioner og dermed sparer plads, er altid nyttigt. Transportable alternativer til almindelige møbler, der er en uadskillelig del af husstanden, er højt værdsat på lange rejser. Vi tilbyder 9 topprodukter, der for nylig dukkede op i butikken.

Camping tilbehør og udstyr med et moderne og funktionelt design

Camping tilbehør -udstyr-kasse-træ-mobil-køkken-madlavning

Camp Champ er et transportabelt udekøkken, der er elegant pakket i en trækasse og medbragt. Alt nyttigt tilbehør og køkkenredskaber opbevares der, og hver del har sin egen plads.

Camping tilbehør og udstyr – mobilt udekøkken ‘Camp Champ’

Camping tilbehør-udstyr-sæt-boks-mobil-køkken

Kassen er lavet af vandtæt krydsfiner og er yderligere stabiliseret med stålstrimler på de fire sider. Camp Champ er fineret med sapeltræ (en type ædle træ fra Elfenbenskysten), som giver en ædel note.

Camping tilbehør og udstyr – ‘Qubiq’ moduler

Camping tilbehør-udstyr-bil-vogn-bagagerum-moduler

Qubiq System tilbyder dog ikke andet end det almindelige udstyr til et campingvogn. Kun – den kan indbygges i din bil. Bilen skal selvfølgelig være lidt større og have en stor bagagerum. Modulerne minder om køkkenskabe og kan designes i enhver kombination af to eller tre.

Camping tilbehør og udstyr med et funktionelt design

Der kan monteres en udtrækkelig madras på køkkenmodulet, som kan bruges som soveplads efter behov. Producenten tilbyder forskellige versioner, der kan indsættes i alle modeller Citroën, Ford, Fiat og Opel. En stor fordel ved campisterne, der oprindeligt er produceret fra bilværkstedet, er, at modulerne let kan installeres og fjernes, og bilen genvinder sin normale tilstand.

Camping tilbehør og udstyr – ‘Mollusc Nano’ telt

camping-tilbehør-udstyr-telt-forlængeligt-telt-tag-harmonika

Det ekstraordinære telt ‘Bløddyr Nano’ fungerer efter princippet om harmonika. Taget kan kun delvist lukkes, lukkes helt eller åbnes, hvilket gør det muligt at bruge det som en udendørs måtte med skygge. Det fleksible tag har åbninger, der slipper frisk luft igennem, men ikke vand.

Telt med et udtrækkeligt tag

camping-tilbehør-udstyr-telt-design-forlængeligt-telt-tag

Gennemsigtige områder i teltstoffet fungerer som små vinduer, hvorigennem man kan nyde det omgivende landskab direkte. Når det er helt lukket, minder teltet om en kokon og tilbyder soveplads til omkring 3 personer.

Camping tilbehør og udstyr – luftmadras ‘Comfort Plus’

camping-tilbehør-udstyr-oppustelig-madras-måtte-stof-udendørs

Luftmadrasser og sovemåtter vil helt sikkert være nødvendige for udendørs oplevelser. Comfort Plus kombinerer de to og fylder også meget lidt. Den er udstyret med en speciel pumpe og kan pustes op og tømmes meget hurtigt.

Oppustelig madras og campingmåtte i ét

camping-tilbehør-udstyr-oppustelig-mat-madras-udendørs

Det ekstraordinære ved denne luftmadras er, at den består af to lag, der sikrer komfort, stabilitet og holdbarhed. Hvis det ene lag viger og bliver beskadiget, har du det andet, hvilket sikrer tilstrækkelig styrke.

Camping tilbehør og udstyr – vandtæt hængekøje ‘Hydro Hammock’

camping-tilbehør-udstyr-hængekøje-vand-spabad-mobil-idé

Hængekøjer er særligt populære i det udendørs område og ikke for ingenting. De sikrer en afslappet atmosfære, består af en meget enkel konstruktion og er virkelig behagelige at ligge på. Hængekøjen ‘Hydro Hammock’ adskiller sig fra de almindelige versioner i stoffet. Det er vandtæt og særligt holdbart.

Brug hængekøjen som en mobil boblebad, når du camperer

camping-tilbehør-udstyr-hængekøje-spabad-vand-design-funktionel

Hængekøjen er lavet af termoplastiske, vandtætte fibre og kan fyldes med varmt vand, hvilket sikrer en passende pumpe. Så du kan selv designe en fleksibel spabad og endda tage den med på camping.

Camping tilbehør og udstyr – fuld kaffe nydelse med Oomph

camping-tilbehør-udstyr-kaffekoger-funktionel-mobil-udendørs

Oomph er et campingtilbehør eller en bærbar mini -enhed til ægte kaffekendere. Det er imidlertid en kaffemaskine, der korrekt kan tilberede og endda servere 384 ml kaffe. Et krus er integreret i Oomph, og alt du behøver er varmt vand og lidt kaffegrums.

Kaffemaskinen, som du kan medbringe overalt

camping-tilbehør-udstyr-komfur-kaffe-moderne-design-funktionel

Når alle ingredienserne er i kruset, skal du bare trykke ned, og kaffen er allerede serveret. Du kan drikke af det med det samme. Det fungerer efter princippet om den klassiske kaffemaskine, men har et mere kompakt design i et funktionelt krus.

Camping tilbehør og udstyr til udendørs madlavning – Jetboil

camping-tilbehør-udstyr-komfur-gas-gryde-turisme

Jetboil tilbyder forskellige varianter af gaskomfursystemer, der fuldstændigt tilpasser sig det uvenlige terræn, når man camperer eller vandrer og tilbyder alt i ét. Komfurer, køkkengrej og tilbehør er designet til at kunne transporteres som en helhed. Sættet kan skilles ad, når det er i brug og kan sættes op næsten hvor som helst.

Gaskomfur specielt designet til camping

camping-tilbehør-udstyr-komfur-gas-gryde-bærbar

Jetboil varierer i størrelse og komponenter til en eller flere personer. Alle dele er stablet ind i den anden og reduceres dermed til en kompakt, transportabel størrelse. De anvendte materialer er ultralette og designet til campingudstyr.

Camping tilbehør og udstyr – Bluetooth lanterne ‘Helix Bluetooth Lantern’

camping-tilbehør-udstyr-lys-bluetooth-lampe-design

Hver campingpakkeliste skal have en funktionel, transportabel lampe, der kræver lidt energi og plads. Den lette vægt er også en stor fordel. ‘Helix Bluetooth’ lanterne, der udsender 250 lumen lys og kan styres fra en smartphone, opfylder alle disse krav.

Mobil, funktionel udendørs lampe, der kan sættes op på ethvert terræn

camping-tilbehør-udstyr-lampe-bluetooth-bærbar-vandreture

Den bærbare lampes krop kan forlænges og trækkes sammen i henhold til harmonika -princippet. Det bliver en spotlight og kan sættes op hvor som helst ved hjælp af de tre fødder.

Camping tilbehør og udstyr – mobil højttaler ‘Boom2’

camping-tilbehør-udstyr-musik-højttalere-vandtæt-design

God musik er en af ​​de store udendørs oplevelser, men enheden skal være meget holdbar for ikke at blive beskadiget efter festen. Boom 2 blev designet med netop dette vejledende princip i tankerne. Det er en bluetooth -højttaler, der er vandtæt og pletbestandig.

Vandtæt højttaler perfekt til enhver udendørs fest

camping-tilbehør-udstyr-musik-højttalere-vandtæt-sæt-cool

Det integrerede batteri garanterer op til 15 timers høj musik, og alle inden for 30 meter kan selv spille den næste sang. Det ungdommelige design i stærke farver gør Boom 2 og den høje ydeevne gør den til en af ​​de bedste Bluetooth -højttalere.

Previous Post
Lav selv billige havedekorationer – 15 gør -det -selv -ideer
Next Post
Træning mens du er på ferie – så du kan slappe af og holde dig i form på samme tid