15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Karnevalskostumer 2015 – hvad er varmt i år?

Karnevalskostumer 2015-idéer-flirtende-sømand-kjole

Mardi Gras er næsten rundt om hjørnet, og du leder helt sikkert allerede efter et passende kostume. Og jo før jo bedre, for mange af os har allerede haft problemet bag os, når de bedste kostumer sælger ud, fordi vi ventede for længe. I dag lærer du hvilke typer Karneval kostumer 2015 er i, så du kan tage en beslutning i god tid denne gang. Du vil også være trendy med dette års kostume.

Karnevalskostumer 2015 for grupper

Karnevalskostumer 2015-ideer-gruppe-pirater

Karnevalskostumer til hele grupper er særligt populære i år. Dette er også en god idé, hvis du skal til Mardi Gras med flere venner eller hele familien. Ved at gøre dette viser du også alle, hvor meget du værdsætter dit venskab. Forskellige figurer er velegnede til et gruppedragt, herunder pirater eller røvere. Desuden behøver disse ikke at være identiske. Hver af jer kan vælge eller designe jeres eget kostume.

karneval-kostumer-2015-idéer-håndlangere

Forskellige film kan også inspirere dig til et gruppedragt. Handlangere er for eksempel meget populære. Også her kan hver enkelt af jer vælge sin egen figur. Sæt dig ned med dine venner og find på noget originalt, der ikke kun vil imponere alle andre, men også få dem til at grine.

Karnevalskostumer 2015 gruppe-scooby-doo-familie

Karnevalskostumer 2015 for enkeltpersoner

Karnevalskostumer 2015 ideer-rotkaeppchen-kurv-skov

Det viste sig i øvrigt, at piratkostumet er det mest populære i år og blev valgt af flertallet af de adspurgte. Du kan også vælge det som et enkelt kostume. Det er også fantastisk, at det er velegnet til både mænd og kvinder. Der er forskellige muligheder for dig til at designe kostumet, såsom sabler, kroge, tøj af læder, tørklæder og øjenlap. Du kan selvfølgelig ikke gå glip af en masse guldsmykker. Pirathatte er også meget velegnede.

karneval-kostumer-2015-ideer-dværg

Eventyrkostumer er også meget populære i denne kategori. Du kan bare ikke gå galt med dem. Snehvide, Rødhætte, Askepot og Tornerose er udbredt. Med disse tal skal du kun være opmærksom på nogle få slående detaljer:

karneval-kostumer-2015-ideer-sne-hvid-kjole

Med Snehvide er dette kjolen i blå og gul, samt det sorte hår, som du kan få meget godt med en paryk. Den bedste måde at dekorere dette på er med et sort pandebånd med en rød sløjfe. Du kan tilføje yderligere accenter med hvide strømper med røde sløjfer, en rød kappe, sorte eller røde sko og en kop.

Karnevalskostumer 2015 snehvid-rød-tyl-nederdel-blå-korset

karneval-kostumer-2015-idéer-rotkappchen-kleinmadchen

Rødhætte har derimod brug for en kjole i rødt og hvidt. Det vigtigste er naturligvis kraniet, hvorefter figuren blev opkaldt, som du kun har brug for en rød kappe med hætte til. Du kan også tilføje en kop i dette eksempel.

karneval-kostumer-2015-ideer-askepot-boldkjole

Askepot er gjort meget let. Alt du behøver er en lyseblå, bred boldkjole, lange, hvide handsker og en updo, som du pynter med et blåt hovedbånd eller bånd.

karneval-kostumer-2015-idéer-dornroeschen-seng

De samme regler gælder for Tornerose som for Askepot. Farverne blå og pink er egnede her, hvor sidstnævnte foretrækkes. Kombiner den lange kjole med lange handsker eller vælg en langærmet kjole. Det er bedst at bære dit hår åbent eller halvt åbent, det er bedst at bruge en blond paryk. Sæt en accent med en krone og rose. Du kan også vælge Sleeping Beauty i varianten i en bondekjole.

karneval-kostumer-2015-ideer-bonde-kjole-lille pige

Selvfølgelig kan du kombinere flere kostumer fra denne kategori med dine venner igen og dermed modtage et gruppedragt, der repræsenterer populære eventyrfigurer.

Karneval-kostumer-2015-disney-prinsesse-ariel-blå-kjole-rød-hår

Karneval-kostumer-2015-disney-prinsesse-rapunzel-pink-kjole

Karnevalskostumer 2015 – partnerkostumer

Karnevalskostumer 2015 -ideen-partner-dornroeschen-prinz

Du kan perfekt vælge de kostumer, der allerede er nævnt som partnerkostumer. Her er et par gode ideer:

– Tornerose med en prins eller en af ​​de gode feer

– Askepot med sin prins

– Rødhætte og den store dårlige ulv

karneval-kostumer-2015-idéer-rotkappchen-stor-ulv

– Snehvide og den onde dronning eller en af ​​dværgene

karneval-kostumer-2015-ideer-sne-hvid-koenig-grimhilde

karneval-kostumer-2015-idéer-partner-indisk-cowboy

Andre kostumer er også meget velegnede som partner kostumer. I år er sejlere meget populære. Cowboys og indianere er også et stort hit og, i overensstemmelse med den kolde årstid, overdådige kostumer til dyr.

Karneval-kostumer-2015-ideer-brandmand-mand

Blev dit job ikke det, du drømte om som barn? Intet problem, for Mardi Gras er det bedste tidspunkt at klæde sig ud i noget eller en, vi måske vil være. Arbejdstøj er lige så trendy i 2015.

 Karneval-kostumer-2015-mand-sømand-mørk-blå-hvid-rød

Karneval-kostumer-2015-mand-politimand-sort

karneval-kostumer-2015-ideer-superhelt-outfit-superpige

karneval-kostumer-2015-ideer-edderkoppekvinder-damer-outfit-sort-hvid

karneval-kostumer-2015-ideer-sort-kjole-chic-lady-geischa

karneval-kostumer-2015-ideer-damer-outfit-spil-af-troner-inspireret

karneval-kostumer-2015-ideer-damer-mørk-sort-dronning-ekstravagant-mode

Previous Post
50 eksempler på professionelt designede køkkener med ø
Next Post
Lav Fluffy Slime selv – 3 opskriftsideer med kunstig sne og svamp i enhjørningsfarver