15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Få karneval til at forklæde dig selv – 13 stylingideer og tips

Karneval forklæd-gør-det-selv-101-dalmatiner-cruella

På Mardi Gras og Carnival kræves der altid kreativitet, så kostumet er iscenesat korrekt. I stedet for at købe et helt outfit fra karnevalsbutikken og tage det fantasiløst på en bestemt dag, er det værd at investere i effektivt tilbehør. Disse kan fantasifuldt genanvendes og smart kombineres med effektivt tøj. Således opstår Karnevals forklædning Private label, der bestemt ikke vil gå ubemærket hen. Vi har opsummeret et par eksempler og hjælp til designet med nyttige tips.

Lav dig karneval i forklædning – Cruella de Vil

Karneval forklæd-gør-dig-selv-cruella-kostume-sort-hvid

Cruella de Vill fra filmen ‘101 Dalmatians’ er en karakteristisk karakter, der slet ikke er svær at iscenesætte. Typisk for dig er det sort -hvide hår, som er præcist skilt i midten og selvfølgelig cigaretholderen. Du bør helt sikkert få det to tilbehør, så karnevalbeklædningen ser autentisk og harmonisk ud. Så har du brug for et par lange handsker, en sort kjole og pels eller en fuskepels. Den stærke make-up skal heller ikke mangle.

DIY karneval forklædning til børn

Karneval forklæd-gør-dig-pige-søde-forårsblomster

Dette børnetøj er måske et af de sødeste, vi kender. Plus, du kan nemt oprette det selv. Til dette formål kræves der selvfølgelig en masse kunstige blomster – små og store. Ved hjælp af en varm lim er det kun blomsterne uden blomsterstængler, der er fastgjort til en pyjama.

Star Wars kostumer til karneval – 20 kreative ideer til karnevalskostumer

Karnevals motto ideer til en vellykket fest med venner og familie

Alice in Wonderland kostume – 30 ideer til børn og voksne

Lav selv karnevalsklædning ‘Forår’ til små piger

Karnevals forklædning-lav-selv-forårs-blomster-kunstige blomster

De resterende blade kan bruges til at fylde rummet mellem blomsterne. En frodig hovedkrans er også en del af ideen til forårets gudinde, så skulle man ikke mangle.

Mardi Gras forklæder eget mærke – enhjørning

Mardi Gras forklædning-gør-det-selv-enhjørning-pige-kostume

Enhjørningen er en fantastisk skabning, der er meget populær blandt små piger. Hvorfor ikke som et Mardi Gras -kostume? Det er let at gøre selv. Et outfit i hvidt er det perfekte grundlag, og lyserøde sko supplerer det – ballerinasko eller gummistøvler. Du kan endda lave enhjørningshalen lavet af garn eller tylstrimler i regnbuefarver. Enhjørningen kan tinkeres med, hvis en papirkegle er fastgjort til et pandebånd. Det er tilrådeligt at bruge et flot fløjlpapir til dette eller at designe et simpelt papir med glitter.

DIY karneval forklædning ‘ugle’ 

Karnevals forklædning-gør-det-selv-lav-ugle-kostume-maske

Uglen er en fugl, der er meget populær blandt børn som et legetøj. Hvert barn vil sikkert gerne klæde sig ud som en sød ugle. Kostumet kan laves hurtigt selv, især hvis du har en symaskine. Du skal først skære ‘fjeren’ ud af forskellige restmaterialer i brungrå og arrangere den i henhold til den typiske fjerstruktur, og derefter sy den sammen.

Karnevals forklædningsidé til drenge – hammerfisk

Mardi Gras forklæd-gør-dig-hammer-fisk-kostume-dreng

Dette søde hammer fiskedragt til drenge er igen lavet på basis af pyjamas. Til dette har du også brug for skum – 2 tallerkener, to bordtennisbolde, grå hat og tykt filt. Hammerfisken er dog fra hajfamilien og har også en finne. Denne er lavet af grå filt og fastgjort til den grå pyjamasoverdel. Hajens karakteristiske hoved bliver så også pillet med skummet. De to plader skal skæres i størrelse på samme tid, mellem tennisbolden på de to sider som øjne mellem de to plader. Så når hatten er på barnets hoved, sættes skummet på og fastgøres.

Få karneval til at forklæde dig selv – påfuglkostume

karneval-forklædning-gør-det-selv-påfugl-kostume-pige-diy

Påfugle er smukke og glæder sig over deres storslåede fjer. Derudover tjener disse fugle som inspiration og original idé til karnevalsklædning. Det, der gør kostumet specielt, er de blågrønne påfuglefjer. Disse kan findes i dekorative butikker eller kan bestilles online.

Karneval forklædning gjort let – fastgør påfuglefjer til kostume

karneval-forklædning-gør-det-selv-påfugl-kostume-fjer

Nu er spørgsmålet, hvordan man påsætter påfuglefjer til kostumet. En mulighed er at fastgøre fjederen til en oval overflade, f.eks. Lavet af pap, og gøre den bærbar ved hjælp af stropper på bagsiden. En varm lim vil være ubrugelig i dette tilfælde.

Mardi Gras forklædning – påfuglkostume til en lille pige

Ellers kan du selv lave en tutu af grøn og blå tyl og vedhæfte påfuglefjer til den. Desuden behøver det ikke at være en rigtig påfuglefjer. Dens karakteristiske detalje er påfuglfjerøjet, der kan være lavet af filt og tyll på en kreativ måde.

Lav selv påfugl tutu

gør-det-selv-gør-selv-gør-selv-gør-gør-selv-tutu-påfugl

Vi har allerede forklaret, hvordan du selv kan lave en tutu uden at sy. Du kan lave din egen kreative påfuglefjer af filt og arrangere det pænt på tutu.

Påfugl til kvinder – lav din egen påfuglemakeup

karneval-forklædning-gør-det-selv-make-up-make-up-påfugl

Med en Pfau-Art make-up vil enhver dame helt sikkert være et blikfang i forbindelse med karnevalsfesten. Stærkt accentuerede øjne gennem falske øjenvipper og øjenskygger i skinnende blågrønne nuancer udgør den typiske make-up, der passer godt til et påfuglkostume.

Enkle ideer til karnevalsklædning – druekostume

karneval-forklædning-gør-det-selv-drue-balloner-lilla-kostume

Denne meget sjove karnevalsklædning er en kreativ idé, som du virkelig kan gøre selv i sidste øjeblik med meget lille indsats. Alt du behøver er flere lilla balloner. Barnet skal også være klædt i denne farve. De oppustede balloner er fastgjort til barnets tøj med et par papirclips.

DIY karneval forklædning – Havfrue Arielle 

karneval-forklædning-gør-det-selv-havfrue-ariele

Hver dame, uanset om den er lille eller stor, ønsker at være en prinsesse eller en havfrue. Og denne drøm kan realiseres på få sekunder. Du har brug for en lang paryk, helst i rødt, som Arielle fra Disney -filmen, og en lang nederdel med en havfrue skåret i grønt.

Karneval forklædning og make -up ideer at efterligne – Avatar

karneval-forklædning-lav-dig selv-avatar-kostume-diy

Avatar er utvivlsomt en af ​​vores tids mest imponerende film, og vi vil altid huske de blåhudede indbyggere på planeten Pandora. At klæde sig ud som en af ​​dem til Mardi Gras er bestemt en god idé, men det er relativt komplekst, da du ikke kun skal farve dit ansigt, men også din krop i blå.

Neytiry makeup til krop og ansigt

karneval-forklædning-make-yourself-avatar-make-up-make-up

Selve tøjet er meget enkelt, snarere indisk stil. De kvindelige karakterer har ligesom Neytiry også langt flettet hår, der minder om de afrikanske fletninger, hvorfor du kan få en paryk i denne stil og selvfølgelig en tilstrækkelig mængde blå make-up maling.

Previous Post
45 ideer til design af spisestue med de højeste designstandarder
Next Post
Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!