15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udformning med fyrretræer: vejledning til børn og voksne

tinker-fyrretræskegler-jul-engel-juletræ-vedhæng

Duftende fyrretræer er ideelle til en lang række forskellige kunsthåndværksideer, især om efteråret og i juletiden. Du kan enten samle dette naturmateriale på en tur i skoven eller bare købe det i butikkerne. De smukkeste eksemplarer kan farves, dekoreres eller arrangeres med andet tilbehør. Så snart du har fået alle materialer til fremstilling, kan du starte med det samme. Vi har samlet nogle instruktioner om kranse, mini -juletræer, nisser og andet julehåndværk med kogler, som du kan efterligne eller bruge som inspiration. Store og små, alle nyder at lave med fyrretræer!

Tinker med små og store kegler

kegler-typer-fyrretræer-fyrretræer

Fyrretræer findes i en lang række farver, former og størrelser. Det afhænger af hvilket træ de kommer fra. De aflange kogler er for det meste grankogler. De andre nåletræer, der danner kogler, omfatter fyrretræ, cedertræ, fyr, Douglasgran, lærk og gran. Enhver, der samler friske kogler i skoven, vil helt sikkert blive imponeret over sorten. Alle andre kan også bestille kongler online. Det er ikke så sjovt, men det er en god løsning.

tinker-fyr-kegler-ugle-naturlige-materialer-børn

Fyrretræer kan også kombineres perfekt med andre naturlige materialer såsom agern, kastanjer, træbark, ahornfrø osv. Disse findes i overflod i skoven. De ser allerede meget flotte ud i en skål og bringer en rustik charme til dine egne fire vægge. Men de får et særligt og lidt kunstnerisk præg, når du maler eller pynter dem. Du kan dekorere koglerne med akrylmaling eller få fat i en limpistol og dekorere mellemrummene imellem med pom poms. Du kan bruge disse dejlige håndværksprojekter til at vise børnene, hvordan man laver smukke dekorationer med få penge og lidt fantasi.

Håndværk med lange fyrretræer: DIY -ideer til vinter- og julepynt

Udformning med fyrretræer: 50 DIY -ideer til børn og voksne

Blegning af fyrretræer: lav en puristisk juledekoration i hvidt!

Dørkrans med rustik stil

tinker-fyrretræer-efterår-agern-jute-perler

I november kan du skabe den rigtige stemning i dine egne fire vægge og forberede den kommende juletid. Uanset om det er på hoveddøren eller på sofabordet, er en krans et smukt og klassisk dekorativt element, der heller ikke skal mangle i år. Sådan en dørkrans er let og hurtig at binde og kan dekoreres på mange forskellige måder. Eventuelle kogler, kviste, bær, kanelstænger, agern og nødder kan medtages. Her skaber for eksempel de guldfarvede perler en flot kontrast til de andre rustikt udseende dekorationer.

tinker-fyr-kegler-krans-efterår-jutebånd

Sådan går det:

Pak styrofoam -emnet ind med jutebånd og fastgør enden med varm lim. Lim fyrretræerne på kransen og fyld mellemrummene med agern. Derefter arrangeres perlerne og limes. Til sidst vikles en jutestreng rundt om kransen.

tinker-fyr-kegler-krans-efterår-vinter-perler

Lav en kugle af fyrretræer og grangrene

tinker-fyr-kegler-hængende-kugle

Hvis du vil prøve noget nyt i år, er denne idé den helt rigtige. Denne bold, også kaldet kyssebold, er et godt alternativ til den klassiske krans og ser meget elegant ud. Plus, hvis du bruger kunstgrene, forbliver den frisk og smuk hele vinteren. Men hvis du kan lide det naturligt, bør du få frisk grangrøn.

Nødvendige materialer:

en styrofoamkugle, 15 cm

Satinbånd, 2 cm bredt

Kogler, 1 kg

(kunstige) grangrene

(kunstige) bærgrene

Varm limpistol og limpinde

Trådfræsere (til at skære grene)

tinker-fyr-kegler-styrofoam-kugle-instruktioner

Bolden kan enten hænges op eller lægges i en glasskål. For at hænge den op vikles en rivefast snor eller satinbånd rundt om frigolitkuglen og bindes i toppen og bunden. Tapen er også fastgjort med lidt varm lim.

Nu limes styrofoamkuglen meget tæt med kogler. I øvrigt fås styrofoamkuglerne i forskellige størrelser. Jo mindre bolden, jo færre stifter er nødvendige.

Så snart bolden er dækket med fyrretræer, indsættes grenene i mellemrummene. Til sidst forkortes bærgrenene til at matche kuglens størrelse med trådskærerne og indsættes i frigolitkuglen.

Mini graner lavet af kogler

tinker-fyr-kegler-børn-mini-gran-træ-pomponer

Det næste håndværksprojekt er velegnet til børn fra fem år. At male koglerne med en pensel kræver lidt fingerfærdighed og tålmodighed. Dette fremmer også børns koncentrationsevne.

tinker-fyrretræer-mini-gran-træer-børn

Du kan også male koglerne med grøn spraymaling. Bemærk, at maling med spraymaling skal udføres i godt ventilerede rum eller udendørs. Spraymaling skal påføres fra en afstand på ca. 30 cm. Lad derefter børnene selv pynte de malede fyrretræer med pom poms.

Hvorfor ikke sætte mini -juletræerne på en træbakke og arrangere dem som et eventyrligt vinterlandskab? Små skovdyrfigurer kunne stadig finde plads mellem træerne.

Grantræer til bordet og vindueskarmen

tinker-fyr-kegler-bord-grantræer-hvide

Juletræet behøver ikke altid at være stort. Et lille bord juletræ skaber også en festlig stemning. Enkle og usædvanlige, disse juletræer består udelukkende af hvide kogler. Et par røde bærgrene og dekorative fugle opfrisker farven.

Nødvendige materialer:

fyrretræer i forskellige størrelser

Sprøjtemaling i hvid eller guld

Varm limpistol og limpinde

pap

Dekorative fugle på en ledning

Dekorative bær med tråd

Valgfrit: en vase eller en blomsterpotte

tinker-fyr-kegler-instruktioner-lille-grantræ-bord

Sådan går det:

Skær en cirkel ud af pap. Skæringspunktet mellem cirklen bestemmer størrelsen på dit grantræ. Lim derefter 10 fyrretræer på siderne af pap rundt omkring. Sådan skabes bunden af ​​træet.

Derefter skal tappene passe sammen som brikker i et puslespil. Det går lag for lag op, indtil hullet i midten er lukket. Hvor hurtigt du lukker cirklen bestemmer højden på dit træ. For eksempel kan alle tre lag herunder bestå af 10 fyrretræer hver. Først derefter kan mængden gradvist reduceres.

Sprøjt til sidst juletræet med spraymaling og lad det tørre. Fastgør derefter dekorationerne i mellemrummene, og du er færdig!

Tinker kegle nisser

tinker-fyrkegler-kegler-nisser-børn

Julekegle -nisserne ser meget søde ud med deres spidse filthuer og udgør en glimrende hængende dekoration på juletræet. Disse kan også tinkeres på få trin!

Nødvendige materialer og værktøjer:

små fyrretræer

Trækugler

Filtstof

Miniklokker

tyndt garn

saks

Varm limpistol

sort markør

tinker-fyr-kegler-instruktioner-træperler

Sådan går det:

Lim en trækugle til koglerne. Skær en hat ud af et trekantet stykke filt, og lim den til trækuglen. Hatten skal tilpasses til boldens diameter. Pak et tørklæde af filt og lim det på plads. Som et alternativ til tørklædet er der også et langt, tykt skæg lavet af kunsthåndværk bomuld.

tinker-pine-kegler-instruktioner

Klip en 20 centimeter lang ledning og tråd mini -klokken på. Knyt enderne af snoren sammen. Lim klokken til toppen af ​​hatten. Brug en sort markør til at markere to små prikker som øjne, og du er færdig.

Lav englevedhæng til et naturligt dekoreret juletræ

tinker-fyrretræskegler-engel-juletræ-dekorationer-børn

Klassisk enkelt og elegant udfolder englevedhængene deres unikke charme på juletræet. Kegleenglene kan også hænges op med en tråd som vinduesdekoration. Selvfølgelig er de også ideelle som hjemmelavede gaver til venner og familie.

Nødvendige materialer:

1 træperle

1 fyrretræ

1 stykke blonderstof (10 x 17 cm er nok)

Glitter

Håndværk lim

Varm limpistol

Bånd / snor

Følte dekorationer

Sådan går det:

Klip stykke blonder som en halvmåne. Sy en lige søm midt i halvmånen i hånden. Træk let i tråden for at samle stoffet, og knyt det derefter tæt sammen.

Tip: For at gøre spidsen dimensionsstabil, kan du sprøjte den med hårspray og derefter tørre den med hårtørrer i 30 sekunder.

Tegn et engel ansigt på træperlen. Glorien er lavet med en tynd strimmel håndværkslim og glitterpulver. Endelig limes alle dele af kroppen sammen med den varme limpistol.

tinker-fyr-kegler-engel-vedhæng-instruktioner

Der er mange materialer, der kan bruges til at lave kropsdele:

  • Udover træperler er styrofoam og vatkugler også velegnede til hovedet
  • Rengøringstråd eller kagebord kan bruges til vingerne
  • brug enten guldsnor eller jutesnor som engelhår

Så du kan lade din fantasi løbe vild og eksperimentere med forskellige materialer.

Fuglfigurer lavet af kogler og træperler

tinker-fyr-kegler-fugl-dekoration-glitter

Disse smukke fuglfigurer kan stadig laves af træperler og fyrretræer! Du kan vælge mellem et festligt glitterlook og en naturlig, nordisk stil.

Nødvendige materialer:

Træperler

Kogler

Sprøjtemaling i hvidt

Filtstof i hvidt

Brunt papir

Saks, varm limpistol og sort markør

kunsthåndværk-fyrkegle-fugle-juletræ-trailer

Sådan går det:

Skær to vinger og halefjer ud af hvidt filt. En pyramide lavet af brunt papir foldes til næbbet. Mal nålen og trækuglen med spraymaling, lad den tørre og lim den derefter sammen. Lim vingerne og halen fast til keglen. Lim næbbet på træperlen. Tegn to øjne med den sorte markør, og du er færdig!

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
Bage til jul for børn og voksne – sjove dessertideer