15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indpakningsideer med indpakningspapir – tips til indpakning af gaver

Indpakningsideer med indpakningspapir-gaver-indpakning-bånd-lilla-mønster-lilla

I gaveritualet indgår indpakning af nutiden, som de fleste af os synes er vanskelige. Især når du tænker på, at den udførlige skabelse senere vil blive skåret op på få minutter, mister du al motivation. Så kan du huske det bedste ved at modtage en gave – nysgerrigheden og forventningen i øjeblikket før udpakning. For at give gaven et individuelt præg, skal den ikke kun vælges omhyggeligt, men også pakkes ind på en original måde. Hvorfor gør vi din opgave lettere med nogle originale og praktiske Indpakningsideer med indpakningspapir.

Indpakningsideer med indpakningspapir – nødvendige materialer

Indpakningsideer med indpakningspapir-gaver-indpakning-tinkering-materialer-saks

Nogle mennesker pakker forsigtigt deres gaver ud, folder papiret forsigtigt ud og fjerner forsigtigt resterne af tape, så papiret senere kan genbruges. Ingen tror, ​​at der er en tendens i indpakningspapir, der dikterer modefarver år efter år. En enorm mængde af det ender i skraldespanden efter festen. Over 50% af det årlige gavepapirsalg kommer fra juleindpakning, da alle ved, at en rigtig gave skal pakkes smukt ind. Der er dog ingen officiel statistik Mitteldeutsche Zeitung beregner, at hvis der kun beregnes 100 gram per tysk statsborger, resulterer det i omkring 8.000 tons affaldspapir. For at beskytte miljøet skal du vælge 100% genanvendeligt indpakningspapir. Afhængigt af den specifikke lejlighed finder du mange designs af genanvendeligt papir online på Medewo og vi hjælper med kreative designmuligheder.

Emballageideer med indpakningspapir til børns fødselsdagsfester

Indpakningsideer med indpakningspapir -gave-indpakning-barn-fødselsdag-bånd

Til en børns fødselsdagsfest skal gaven og emballagen være den rigtige og skabe en masse godt humør. Du vil hellere vælge flerfarvede papirer, med farverige motiver eller med dine yndlingstegneseriefigurer. Bemærk, at børn har en tendens til at være blandt de fremdriftsfulde, der ønsker at komme til indholdet så hurtigt som muligt, og i denne henseende ville for komplicerede emballage -ideer med indpakningspapir kun irritere barnet. En sløjfe på toppen vil sikre et særligt, festligt udseende, som kan være overdimensioneret. Du designer dette selv med det valgte indpakningspapir eller med et fra dit eget resterende lager. Klip pænt ud og fix med dobbeltsidet tape. Klæberester, der er forvirrende, må ikke forekomme.

Enkle emballageideer med indpakningspapir – let og effektiv foldning

Indpakningsideer med indpakningspapir-gaver-indpakning-folde-lomme-chic

Hvis iøjnefaldende gaveindpakning ikke er passende til lejligheden eller den person, der modtager nutiden, skal du vælge almindeligt indpakningspapir eller endda silkepapir, som du folder på en særlig måde og dermed skabe interessante effekter. Dette kræver et lidt større stykke papir, da en del af det overlappes flere gange. Fold en smal fold i længderetningen på kortsiden ved hjælp af linealen, fold den, gentag handlingen flere gange, hvis det ønskes, og fastgør den indefra med klæbebånd for mere stabilitet. Bemærk for hvert overlap, hvor meget papir der er tilbage, og om der vil være nok til resten af ​​emballagen.

Emballageideer med indpakningspapir og klar film

Indpakningsideer med indpakningspapir-gaver-indpakning-valentinsdag-kærlighed-gave-folie

Den krystalklare film ser normalt for enkel ud, og showstykker er normalt pakket sådan her. Med dette kan meget kreative emballage -ideer imidlertid kombineres med indpakningspapir. Små flerdelte gaver og souvenirs kommer til deres ret og er også kompakt pakket, uanset form og størrelse. Alt du skal bruge er et flot dekorativt bånd, gerne et satinbånd eller noget bredere, som du kan bruge til at binde en flot sløjfe. Den krystalklare film er ekstremt rivefast, og du kan bruge den, hvis gaven skal transporteres flere gange.

Indpakningsideer med indpakningspapir – giv en tiltalende vinflaske

emballage-ideer-indpakningspapir-gaver-indpakning-vin-flaske-indpakning-giver

Du kan fortsætte på en lignende måde, hvis du vil give en vinflaske eller anden drink af høj kvalitet. Alternativt kan du pakke dem ind i indpakningspapir, folde resten over flasken som en ventilator og binde i midten med flot bånd.

Indpakningsideer med indpakningspapir – fold gaveposen selv

indpakning-ideer-indpakningspapir-gaver-indpakningspapir-pose-folde-skabelon

De fleste indkøb er i papirposer, når engangsposen ikke længere er en mulighed af miljøvenlige årsager. Desværre ville gaven ligne en vare købt i en fart, upersonlig og uden at være opmærksom på lejligheden eller personen. Det er børneleg at selv designe en gavepose fra indpakningspapir ved hjælp af en skabelon. Det ville også være fornuftigt at understøtte bunden af ​​posen med pap indefra. Hvis du også vil integrere bærehåndtag, skal du fastgøre indersiden med et stykke pap og vælge ekstremt rivefast papir.

Originale Indpakningsideer med indpakningspapir – plantegave

emballage-ideer-indpakningspapir-gaver-indpakning-planter-giver-plante krukker

Især om foråret eller sommeren er plantegaver altid en god idé at give glæde til en kvinde. Plus, hun vil helt sikkert huske dig hver dag. For at præsentere stueplanten smukt bør ikke kun den valgte sort være den rigtige, men også emballagen. Ved hjælp af fantasifulde emballageidéer med indpakningspapir kan hver planter fremstilles smukt. Læg bare en passende måtte eller en urtepottetallerken nedenunder og pak planterne ind med indpakningspapir.

Indpakning af ideer med indpakningspapir – små gaver, stor opmærksomhed

emballage-ideer-indpakningspapir-gaver-indpakning-gave-æsker-små-smykker

Små ting og smykker gives med stor omhu. Det er værd at lægge større omhu i, når man pakker. Du kan nemt lave en lille gaveæske ud af et lille stykke pap ved hjælp af skabelonen. Pak dem ind igen med indpakningspapir eller simpelthen dekorere med udskæringer, for at give pakken en festlig note. Du er velkommen til at bruge papirstykker her.

Varieret Emballageideer med indpakningspapir og dekorativ tape

emballage-ideer-indpakningspapir-gaver-indpakning-dekorere-deco-tape-klistermærker

Hvis du ikke er særlig dygtig til gaveindpakning, har du en mulighed – at dekorere den enkle emballage på en original måde. Den nemmeste måde at gøre dette på er med dekorative bånd, hvorfra du skærer små figurer ud, såsom trekanter eller firkanter, og fastgør dem til pakken. Farverige mini vimpelkæder er lette at lave og bruge i stedet for det sædvanlige dekorative bånd.

Emballageidéer med indpakningspapir og mærker – fold den lille blæser selv

emballage ideer-indpakningspapir-gaver-indpakning-dekorere-dekorere-folde-rum

Små mærker eller etiketter ser særlig godt ud på enkle emballage -ideer med indpakningspapir. Du kan nemt folde mini-rum fra ark papir efter harmonika-princippet. Forbind to sammen i midten og fastgør med gennemsigtig lim eller dekorativ snor. Sæt flere af dem sammen i forskellige størrelser og farver og dekorer gaven på en original måde.

Previous Post
Fletning af hår – enkel tutorial til begyndere
Next Post
Yoga mod menstruationssmerter: Disse 6 yogaøvelser hjælper!