15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Enchanted rose in a glass symboliserer evig kærlighed: DIY dekorationsideer

lav rose i glasset selv dekoration smukke dyrdisneyfigurer

En historie lige så gammel som tiden – kærlighedshistorien i eventyret “Skønheden og udyret” rørte forældre og børn. I modsætning til andre historier, hvor prinsen og prinsessen forelsker sig på grund af deres ydre udseende, handler det om et gradvist dyrket forhold baseret på gensidig tillid. Hovedpersonerne er heller ikke aristokrater, og ved første øjekast har de intet tilfælles. Desto mere – der kan ikke være tale om følelser i begyndelsen – de to lærer hinanden bedre at kende med tiden og får det bedste frem i partneren. Det kunne ikke være mere romantisk – det er ikke underligt, at flere og flere par vælger forlovelser og bryllupper med dekorationer i stil med Disney -filmen med samme navn. Som et symbol på deres evige kærlighed er rosen altid til stede i glasset. I artiklen finder du ud af, hvilken betydning det faktisk har, hvordan du selv kan lave en sådan bevaret rose og effektivt iscenesætte den.

Enchanted rose in a glass – historien i et eventyr

rosenglas smukt dyr eventyr betydning

Rosen i glasset spiller en afgørende rolle i eventyret “Skønheden og udyret”. Ifølge historien bor en smuk prins i sit store slot. En dag banker en tigger på og beder ham om læ. Som et tegn på hendes taknemmelighed vil hun derefter give ham en rose. Men prinsen er ikke enig og sender kvinden væk. Inden hun går, giver hun ham rosen alligevel og forvandler sig derefter til en troldkvinde. Kvinden lægger en forbandelse over ham – fra nu af skulle han leve som et grimt dyr. Hvis han finder en kvinde, der så elsker ham for den han er, før rosen vilter, bliver han forvandlet tilbage til en prins. Hvis han ikke finder en kvinde, der er interesseret i ham, så forbliver han et dyr for altid.

Rose i glasset – symbolets betydning

steg i glasset disney film eventyr inspiration

Den fortryllede rose er en afgørende del af eventyret – når han møder troldkvinden, symboliserer den friske rose hans naivitet og den skønhed, som unge ofte opfatter som en given. Efter at den er blevet omdannet til et dyr, begynder rosen langsomt at visne – og betragtes på denne måde som et tegn på forgængelighed. Først efter at folk bliver ældre og får erfaring, begynder de at sætte pris på fortiden. Rosen opbevares under et klokkeglas – et tegn på frygt for at blive ældre og bestræbelser på at bremse aldringsprocessen. Samtidig tikker det biologiske ur (rosenbladene falder, og dyret føles som i et fængsel i hans krop).

Rose i en glaskæde af lys fortryllet til at bevare

Der er kun en måde at redde dig selv fra al denne frygt – kærlighed og familie dæmper frygt for død og ældning. En der elsker dig for den du er – hvem ville ikke have et sådant forhold? Da Belle opdager rosen på slottet, lærer hun sin partners frygt at kende for første gang – det er han så følsom over for. Dyret selv går på en selvopdagelsesrejse ved at ofre alt for sin elskede – selv dets ønsker. Konklusion: Evig kærlighed kan kun eksistere, hvis mennesker aktivt arbejder på forholdet og er villige til at gå på kompromis.

lav selv bryllupsborddekorationer i rosenglas

I sidste ende står rosen i glasset for evig kærlighed gennem kompromis, den magiske helbredende kraft i et ægte partnerskab, den positive indflydelse fra et engageret forhold og for håbet om, at stor kærlighed er lige om hjørnet. Ikke underligt, at folk altid er fascineret af dette symbol – men især siden Disney -filmen i 1991 skabte en sensation, nyder den enkelte røde rose stor popularitet.

Rose i et glas – ved hvilke lejligheder kan en “fortryllet” blomst gives??

rose glas bord dekoration fødselsdag idé

En “fortryllet” rose i et glas er bestemt en ædel gave ved særlige lejligheder – i f.eks. USA bringes sådan en rose som en forlovelsesgave fra den kommende mand. Ofte er selv ringen skjult i klokkekrukken. Rosen bruges derefter som en rekvisit i talrige fotoshoots – sammen med vintage lysestager skaber den en romantisk atmosfære på ingen tid.

Vordende forældre får ofte en sådan rose i gave – det symboliserer det håb, som det nye liv bringer med sig. Derudover pynter rosen ofte på festbordet, når man fejrer et barns fødselsdag. Rosen er også velegnet som en gave til en ny lejlighed eller et nyt hus – den forstærker ethvert interiør og bliver et blikfang i hvert værelse.

Lav selv en rose i et glas – et design, mange muligheder

rosenglas selv instruktioner

Den “fortryllede” rose er så populær i engelsktalende lande, at mange producenter tilbyder en. Den luksusstore blomst sælges af ForeverRose – dens blomster bevares og kan dermed holde i flere år, indtil de visner og alle rosenblade falder af. Men blomsterhandlerne i London, der i øvrigt i øjeblikket sælger deres blomsterarrangementer i Dubai meget vellykket, kan også godt betale sig for dette. Billige – men heller ikke sammenlignelige i kvalitet – alternativer er f.eks. Tilgængelige fra Amazon. Hvis du vil have noget unikt, kan du finde det på Etsy, eller du kan endda selv lave en rose i et glas.

Lav selv et arrangement med plastblomst

lav rosenglas selv tips ideer

Der er to varianter at vælge imellem – tinker med en frisk eller en kunstig blomst. Hvis der bruges en kunstig blomst, er følgende materialer nødvendige: en glasklokke, en kunstig rose, stof rosenblade som spredningsdekoration, træunderlag og batteridrevne eventyrlys med hvidt eller gult lys. Du har stadig brug for: en klæbemiddel til træ og plast, eller helst en varm limpistol, en boremaskine.

skru på rosenglas instruktioner dekoration

Instruktioner: Bor forsigtigt et lille hul i træ -coaster / pladen med boret, sæt den kunstige rose indeni og fastgør den med den varme limpistol. Spred stoffets rosenblade på tallerkenen, pakk eventyrlyset rundt om rosen og dæk med glassklokken. Komplet! Denne håndværkside tilbyder flere fordele: den er ekstremt enkel og velegnet selv for begyndere, arrangementet varer længe og er billigt. Den eneste ulempe er den kunstige blomst – selvom det ser godt ud på afstand, vil gæsterne straks genkende på bordet, at blomsten er lavet af stof og plast. Derfor er dette arrangement velegnet som dekoration til vindueskarmen eller kaminhylden, hvor familie og venner kan undre sig over det i lang tid.

Arranger rosen i glasset – frisk blomst som borddekoration

rosenglas selv instruktioner

Enhver, der planlægger en fest og har brug for bordpynt, kan vælge en frisk rose. I dette tilfælde er følgende materialer nødvendige: frisk rød rose, forgyldt tallerken eller en hvid tallerken og guldspraymaling fra håndværksbutikken, klokkekrukke, fiskesnøre, varm limpistol eller lim til glas og plast. Instruktioner: Drys først flere rosenblade på tallerkenen, og vikl derefter fiskesnoren forsigtigt rundt om blomsterstammen, direkte under blomsten. Brug den varme limpistol til at fastgøre enden af ​​snoren til toppen af ​​indersiden af ​​klokkekrukken, så rosen hænger på den. Da snoren er gennemsigtig, ser blomsten ud som om den svæver i luften – ligesom i filmen “Skønheden og udyret”. Fordele – meget effektiv borddekoration, der med garanti vil tiltrække øjnene. Ulemper: Så snart rosen falder, skal den udskiftes. Perfekt som dekoration til en forlovelsesfest.

Bevar rosen i krukken – på denne måde holder blomsten længere

rosenglas engagement idé festlig dekoration

Den tredje variant er at bruge en frisk rose til arrangementet og derefter bevare det – eller du kan bevare rosen i begyndelsen. Sådan kan du få blomsten til at holde længere: Fjern først forsigtigt bladene i bunden af ​​stilken, og skær derefter blomsterstammen af ​​på skrå. Rør forsigtigt blomsten – den skal være tør. Hvis du stadig mærker vanddråber, skal du lade blomsten tørre i en halv time eller tørre dråberne forsigtigt af rosenblade med køkkenpapir. Fyld derefter en krukke med et låg op til midten med salt, stik rosen med stilken nedad (ligner en vase) og tilsæt forsigtigt salt, indtil blomsten er helt dækket. Luk glasset med låget og lad det stå til side i tre uger. Tag derefter blomsten ud og sprøjt den med hårspray. Denne bevaringsproces er ikke kun ekstremt enkel og sikker, den garanterer, at blomstens farve og glans bevares. Til sammenligning blegner de roser, der tørres i det fri, ofte.

Arranger den fortryllede rose i glasset kreativt ved bordet

rose glas bryllup dekoration lave ideer selv

Ved festlige lejligheder tilføjer dekorationen med rose i glasset et legende og romantisk præg til dekorationen. Men for optimal effekt kan den kombineres med andre pyntegenstande inspireret af eventyret – for eksempel med et antikt bedstefarur og lysestager, flere bøger og naturligvis en tekande og en tekop lavet af porcelæn. Det gul -rød -blå farveskema minder om Belle’s berømte gule boldkjole, den blå farve – hendes hverdagstøj, den røde farve – rosen. Hvis du vil lade din kreativitet løbe frit, kan du tænke på forskellige varianter. Under alle omstændigheder har alle dekorationer en ting til fælles – de får bordet til at se glamourøst, legende og romantisk ud. Flere charmerende dekorationsideer findes i fotogalleriet!

Romantisk engagement udendørs med temaet “Skønhed og udyret”

rosenglas forlovelsesbord dekoration romantisk vintage

Ren romantik venter gæsterne i forlovelsesfesten på billedet ovenfor. Et festligt bord, kreativt dekoreret med et antikt ur og lysestage, danner den perfekte baggrund for et fotoshoot med parret. Det siger sig selv, at rosen i glasset spiller hovedrollen i arrangementet.Det er en dejlig overraskelse, som gæsterne kan tage med.

Rose i et glas fungerer som en kage -topper og pynter bryllupskagen

rosenglas kage dekoration lav din egen idé glasklokke

En rose i et glas som en kagetopper – denne idé har fanget sig bag havet. Flere og flere par pynter deres bryllupskager med rigtige blomster. Specielt velegnet til et bryllup i vintage stil.

Bryllupskage inspireret af Disney -filmen

rosen glas kage dekoration smukt dyr inspireret

Baby shower til en pige – dekoration inspireret af filmkarakteren Belle

rosenglas fødselsdag børn te fest dekoration

Men puristiske møbler kan også fantasifuldt indrettes. I eksemplet vist ovenfor er alle de vigtige detaljer fra filmen til stede – farveskemaet, tekanden og tekopperne samt den smukke rose (i dette tilfælde på et kagestativ) – men disse danner et subtilt ensemble med en fantastisk effekt.

Søde dekorationsideer til baby showerrose glas baby fødselsdag fest dekoration idé

Erfarne blomsterhandlere arrangerer blomsterarrangementer under klokkeburken

rosenglas klokke blomsterarrangementer gør selv bordpynt

Eventyrlys tilføjer sidste hånd til det hjemmelavede arrangement

rose glas bord dekoration lysestage børn fødselsdag

Prisen på en rose i et glas kan variere meget – afhængigt af om rosen er ægte, og hvor længe den holder sig frisk

rosenglas slikkiks duge

Sød dekorationside til en fødselsdagsfest til den første fødselsdag

rose i glas børnefødselsdag fest organisere indretning ideer

Gul rose pynter sidebordet i en lejlighed i Dubai – der er roserne i glasset en meget populær gave

rosenglas gul hoteldekoration

Antikt spejl, forgyldt lysestage og porcelæn tekande, sammen med rosen i glasset, laver et smukt arrangement

rose glas planter engagement eventyr borddekoration

Den oplyste rose er særlig charmerende

DIY rosenglas eventyr

En frisk blomst ser særligt godt ud som blikfang på bryllupsbordet

rose glasperler krystal klokke bryllup

rosenglas krystal lanterner glamour bryllup

rosenglas børn fødselsdag schoene beast disney

rose glas bryllup bord dekoration guld blå

rosenglas fortryller disney inspirerede fødselsdags eventyr

rosenglaslys organiserer teselskab baby shower

konservering af buket med rosenglas

rosenglas fortryllere laver ideer selv

rose glas dekoration idé slik

rose glas dekoration idé klokke krukke arrangement blomster bryllup

rosenglas klokke fortryller bevaret julebord dekorationer

rose glass topper cake diy idé

rose glas bord dekoration selv gøre træstamme toppers

Previous Post
Ergonomisk kontorstol fremmer sund kropsholdning
Next Post
Opbygning af en højbed – ideer til pladsbesparende havedesign