15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Retro “Bullet Planters” krukker som stilfulde plantedekorationer

retro potter bullet planter hvid pejs stue

Midt-århundredes design, vintagemønstre og retrostilarter vender tilbage for nylig, og mange husejere er mere end glade for at få vist nogle af deres bedste klassiske stykker frem igen. I dag vil vi henlede vores opmærksomhed på et særligt mesterværk fra 50’erne, som bringer tidens tidløse stil med et “grønt” lag maling ind i nutidige hjem. “Bullet Planter” er et navn for Retro planter, som du måske ikke har hørt før, men sandsynligvis vil se flere gange om dagen.

Retro planter til sukkulenter

uebertoepfe udenfor stol deco hvid moderne design

De unikke plantemaskiner skylder deres eksistens den kreative designbevægelse, der blev født på Californiens kyst i 50’erne og 60’erne. Detaljerne om deres oprindelse kan være skitserede, men de kugleformede er og vil stadig være de mest populære retroplantere rundt om i verden. Der har været forskellige efterligninger gennem årtierne, men de nu ikoniske plantemaskiner har bevaret deres eget udseende.

Retro cachepots – brug en masse grønt i stemningen på en stilfuld måde

uebertoepfe retro idé planter planter stue væg deco

De to kugler her bringer visuel symmetri til rummet, de emmer af en afslappet, moderne stil. Du bemærker en optisk lethed i rummet, de elegante retroplanter har ydet deres bidrag gennem deres blyantstynde stålben. De ser ud til at flyde elegant der og supplerer vidunderligt den forhøjede rumatmosfære. Dem, der foretrækker en smule visuel kontrast, vil måske udskifte den hvide plantemaskine med en anden, i en levende orange eller en smuk blå.

Retro urtepotter i forskellige former i soveværelset

retro plante krukker soveværelse møblering deco seng kommode

Du undrer dig måske over, hvorfor disse retro plantager har haft så stor en succes på verdensplan i så lang tid? Årsagen til deres popularitet ligger i deres tilpasningsevne, som vidunderligt supplerer ethvert rumdesign og introducerer et grønt præg til det. Med disse elegante plantemaskiner kan du bringe farve og selvfølgelig lidt grønt ind i dit interiør uden at tage meget plads. Tag et kig på det næste billede: Retro -plantagerne i hjørnet af dette moderne soveværelse ser fremragende ud, hvoraf det ene endda er et stort stænk gult i dette rum! Ser dit drømmes soveværelse det samme ud?

Planter i retrostil på gangen

retro plante potter design kegle gang hvid plante

En anden årsag til populariteten af ​​disse retro -plantager er enkelheden, som de passer godt til i selv de mindste hjørner. Du behøver virkelig ikke ofre meget plads for at tilføje lidt grønt til din stue eller køkken med disse stilfulde plantebeholdere.

Retro blomsterpotter ude i det fri

uebertoepfe retro stil tagterrasse i rattan i rattan

Disse retro plantemaskiner ser godt ud indendørs, men udenfor på terrassen, verandaen eller i haven har de faktisk fundet deres sande kald. Hvis du planlægger at forny udseendet på din veranda i foråret, kan du regne med disse elegante krukker. Disse er farverige, ikoniske stykker, der vil glæde dine øjne udenfor i de kommende år og tjene dig godt. Hvis du vælger disse retro planter til dit udendørs område, træffer du helt sikkert det rigtige valg. De findes i forskellige farver, hvor den mest populære er gul, orange, grøn og turkis. Blomsterbeholdernes unikke stativ giver dem ekstra højde og gør hele designet til en god mulighed for at dekorere indgangspartier og indkørsler på en tilpasselig måde. Det er tid til at være kreativ!

Urtepotter i lyseblå og gul

uebertoepfe deco idé retro gul lyseblå terrasse dørmåtte

Retro gryde på et stativ som dekoration foran indgangsdøren

retro krukker udendørs indgangsdør rød idé

Mens en normal Bullet Retro planter er lavet af glasfiber, er den nederste lavet af træ, metal og glasfiber. Benene er heller ikke glatte og lavet af metal. Nå, dette er ikke en cachepot, dette er en smuk lampe, hvor flammen fra midten af ​​århundredets stil fortsætter med at brænde!

Retro urtepotter Bullet Planter i form af en lampe

uebertoepfe bullet planter belysning idé ben parket

Men vi formoder, at du muligvis ikke er i stand til at gøre din gamle plantemaskine til et fantastisk lysarmatur. Men der er andre kreative måder, du også kan bruge det til velgørenhed. Husejeren har brugt sin indsætter her som en isspand. Ideen er tiltalende, da sommeren ikke er for langt! Kan du tænke på andre sjove måder at bruge retro Bullet Planters på??

Idé til plantemaskinen til brug som isspand

uebertoepfe design retro orange småsten parasol pool dekoration

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme