15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan lykkes 90’ernes fest – ideer til outfits, musik, mad og mere

Uanset om det er musik eller mode, kan man altid lide at bruge trends fra de sidste årtier. Retro er absolut hip og også ideelt som motto til den næste fødselsdag eller sommerfest. Med vores tips kan du rejse tilbage i tiden med dine gæster og skabe en livlig feststemning fra 90’erne. Læs med og find gode ideer til din 90’er fest.

90’er fest – lyden skaber musikken

90'ernes festmusik -kassettetrend

Musikalsk havde halvfemserne meget at byde på: Fra masseproduceret trance og techno til dyster og generationsgrunge til farverige popstjerner med en skrigende faktor. Listen over kunstnere er uendelig, men ingen 90’ers flashback -fest overlever uden Spice Girls -hits, siger Dr. Alban, Nirvana, Rednex og Co. Du kan finde inspiration til den perfekte afspilningsliste her. Måske er der stadig det ene eller det andet selvkomponerede mix-tape fra din ungdom, der venter på loftet? Pak den gamle bomkasse ud, og perfekt den musikalske retrofølelse fra en svunden tid.

90'er festideer-dekoration-outfit-mere

90’er festoutfit – mellem skraldespand og stilikon

90'er fest outfit damer latex kjoler toppe

For nogle er 90’erne også årtiet med modesynder, men på den anden side har mode ikke været så sjovt længe. Mottoet er: det vigtigste er neon, glitter og altid lidt over-the-top. Med bøfler, tatoveringskæder og falske piercinger bliver du et 90’er-stilikon, og du kan grave lidt dybere ned i farveboksen, når det kommer til make-up. Hvis du vil perfektionere dit outfit: Af sted til Wheelys! De rullende sneakers var for længst væk, men nu kan du for eksempel finde dem igen i forskellige netbutikker ved Intersport.

90’ernes herretøj – Trendy looks til mænd fra de sidste par år

Lav selv ostepindsvin – opskrift og fede ideer til lækker festmad

Det smukkeste hårtilbehør til sommeren – 40+ inspirationer!

Snacks og drikkevarer

90'er fest-mad-farverige-frugt-gelé-slanger

Billedrettigheder: Flickr – Lilla Sherbet -fotografering 

Ingen fest uden temamad? Det bliver lidt svært med dette motto. Fordi Mett-Hedgehog, hawaiiansk toast og gryderet ikke er for alle og ganske vist er lidt tunge i maven. Hvis du vil forblive tro mod mottoet, vil du stadig servere lækkerierne, og måske finder du stadig den ene eller den anden hemmelige fan af festkøkkenet. Eller du opretter nye fortolkninger. Hvad med en klassisk hawaiisk toast med gedeost og ananas på bruscetta? Det ligner drikkevarer, og menuen indeholder vodka gelé, sneboldslag og farverige energidrikke. Uanset hvad der er muligt: ​​små godbidder, der minder dig om din egen barndom og ungdom. Kioskfølelse med frugtgummi slanger og dyr af enhver art, chupa chups og centerchok vil gøre dine gæster glade.

Nået ind i den dekorative æske

90'er festdekoration-sut-trend-plast-trailer

De fleste af tilhængerne af Generation X eller Generation Golf Der er stadig nogle dekorative skatte gemt på loftet eller i kælderen: fra Diddl -mus og Tamagotchi til samlinger af små plastruller og sutter. Enhver, der ikke forstod sutetrenden dengang, er bestemt ikke alene, men indholdet i legetøjskassen vil helt sikkert se godt ud som borddekorationer. Hvad skal selvfølgelig ikke mangle: 90’ernes seriestjerner. Uanset om Friends, Full House eller Beverly Hills 90210: Organiser en skærm og projektor, og vis et par afsnit af din yndlings sitcom for at afslutte 90’ernes fest.

90'er festdekorationer-skøre-sugerør-farverige

90'er festideer spil tegn 90'er fest-hvad-at-have-farverigt-tøj

90'er festdragt-mand-sat sammen

90'er festdragt-kvinde-rnb-aliyah-stil

90'er fest kvinde outfit nirvana grunge stil

90'er fest outfit kvinder ideer kombination

90'er-fest-outfit-mænd-ekstreme-jeans-bukser-clueless

90'er-tema-fest-outfit-ideer-frisurer-britney-spyd

90'er-tema-fest-outfit-ideer-hestehale-krøller

Previous Post
Jogging i stedet for fitness? Fordelene ved at løbe på et øjeblik
Next Post
Bulgarsk taske effektiv til muskelopbygning og styrketræning