15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med 2 -årige børn: Sommer -DIY -projekter, der tilskynder til vuggestuenes kreativitet

Altid aktive, vuggestuebørn er en reel udfordring for forældrene. Vi har flere DIY -ideer, som du kan bruge til at opmuntre din kreativitet. At lave kunsthåndværk med 2-årige børn er meget sjovt selv om sommeren.

Håndværk med 2 -årige børn: ideer med papirtallerkener, spejlfolie og blomstersilke

Håndværk med 2 -årige med kontaktpapir og papirplader vandmelon og is og skildpadde

Som 2 -årig er barnet meget aktivt og nysgerrigt. Finmotorikken er nu udviklet, og barnet kan koncentrere sig om én aktivitet i længere tid. Koordineringen vil dog blive forbedret i de næste par år. Vi har flere enkle ideer at bruge til at understøtte børns udvikling. Lav en vandmelon, en is eller en skildpadde.

Materialer til vandmelonen:

 • en grøn papirplade
 • Vævetape eller washi tape med grønne zigzagmønstre
 • lyserød blomstersilke
 • en sort markør
 • Spejlfilm, selvklæbende
 • Tilbehør: saks, kompasser, tape

Instruktioner: Fold papirpladen halvt og skær derefter i to. Skær en halvcirkel ud af spejlfilmen. Vend den ene halvdel af papirpladen om, fastgør spejlfilmen med tape, så der forbliver en yderkant. Den klistrede side af spejlfilmen skal vende opad. Dekorer den grønne kant af tallerkenen med washi tape sammen med barnet. Skær små firkanter ud af blomstersilken og tegn sorte prikker på dem med markøren. Bed derefter barnet om at placere firkantede blomstersilke på spejlarket.

Materialer til popsicle:

 •  Spejlfilm, selvklæbende
 • Blomstersilke, forskellige farver
 • Håndværkskarton, hvid
 • en ispind
 • dobbeltsidet tape

Fremstillingsinstruktioner: Skær en firkant ud af pap og lim den til ispinden. Sæt spejlfilmen på pap (den klæbrige side vender opad). Skær små firkanter ud af blomstersilken og fastgør dem til spejlfolien.

Materialer til skildpadden:

 • en grøn papirplade
 • selvklæbende spejlfilm
 • dobbeltsidet tape
 • grønt håndværkskarton
 • Googly øjne

Fremstillingsinstruktioner: Skær skildpadden og hovedet ud af den grønne pap, vend papirpladen om og lim på kroppen. Sæt spejlfilmen med den klæbende side op på papirpladen, og fastgør stykkerne silkepapir.

Håndværkstilbud til vuggestuebørn om sommeren laver fisk selv ud af kontaktpapir

Du kan også lave flotte vinduesbilleder med spejlfilm og papir. Lad din kreativitet løbe frit og lav smukke fisk, en farvestrålende sol eller en sommerblomst sammen med børnene.

Håndværk med krybbe børn: nye blomsterpotter til kaktuserne

tinker med 2-årige børn laver selv kaktusspande af plastflasker

Den næste idé er også super enkel og fremmer frem for alt fingerfærdighed og koncentration. Skær en plastflaske i to, og bed barnet om at male flasken i en sommerfarve. Rød, grøn, himmelblå eller orange får børneværelset til at skinne. Lim derefter googly øjne på det og plant til sidst kaktusser i de nye kar.

Håndværk med børn under 3 år: stemplingsteknikker

Brug æblet som et stempel. Mal billeder med 2 -årige børn

Børn under 3 år elsker at stemple smukke designs på papir. Skær et æble i to og påfør rød maling på den ene halvdel. Nu kan børnene bruge det nye stempel til at stemple æbler på den hvide pap. Når malingen er tørret, kan du klippe den ud, tegne et ansigt og sætte googly øjne på den.

Mal billeder med 2-årige børn, instruktioner og ideer

Læg bobleplast på låget af et syltetøjsglas, og du har lavet et stempel. Dette skaber smukke blomstermotiver på ingen tid.

Alternativt kan du også skære den ene ende af en toiletpapirrulle og bruge den til at stemple smukke former på pap.

Lav idéer med farvet sand til børn under 3 år

Håndværk med 2 -årige med sand forskellige DIY -projekter til sommer

Der er så mange smukke dekorationer, som du kan lave med farvet sand.

Til sandslottet: Læg en håndfuld hvidt sand i en blå tallerken, dekorér med malede skaller og sten. Til låsen skæres i tre toiletpapirruller, pensles med lim og drysses med farvet sand og glitter. Lav flag ud af farvet papir og tandstikker.

Syltetøjsglas med farvet sand: Fyld et syltetøjsglas halvvejs med farvet sand, dekorer derefter med muslinger, søstjerner og små dekorative figurer (krabber, søheste osv.).

Sand billede: Hæld det farvede sand i flasken med en tragt, bind et hjemmelavet macrame -armbånd om din hals.

Lav idéer med skaller og søstjerner til småbørn

Udformning med u3 børn om sommeren undervands tema ideer

Har du samlet søstjerner og skaller i løbet af din sidste ferie? Så er der de næste kunsthåndværksideer, der vil glæde både vuggestuebørn og folkeskolebørn.

1. Maling af søstjerner, skaller og koraller: Fremmer finmotorikken.

2. Skær skaller af ler, lad lufttørre og male. I mellemtiden skæres fisk, krabber, søheste og skildpadder ud af farvet byggepapir. Tegn øjne eller fastgør googly øjne. Pynt derefter fisk og dyr med muslingerne.

Håndværk u3 ideer til collage med naturlige materialer til småbørn om sommeren

3. Collage med muslingeskaller: Lim muslingerne på et træspærrebræt, der måler 15 x 25 cm, og mal derefter collagen, som du vil. Dekorer til sidst collagen, som du vil. Til dette formål kan du bruge glitter, selvklæbende rhinestones og hvad du ellers kan tænke på.

Håndværk med 2-årige børn, der laver sommerfugle af flaskehætter

Håndværk med 2 år gamle sommerfugle lavet af gennemsigtigt papir og flaskehætter om sommeren

Den næste håndværksidé er lidt mere kompliceret: Skær sommerfuglvingerne ud af gennemsigtig plastfilm. Bed børnene om at bruge markører til at tegne prikker på vingerne. Lim derefter vingerne på plastflaskehætter. Til sidst, fastgør googly øjne – og du har allerede lavet flere smukke sommerfugle.

Lav larver af pomponer og tøjnåle

Caterpillar med børn under 3 år laver kunsthåndværk om sommeren

Til en larve har du brug for følgende materialer:

 • to pomponer, størrelse 5 mm Ø i lys lilla
 • tre pomponer størrelse 5 mm Ø i lilla
 • en pompon størrelse 10 mm Ø i lys lilla
 • to googly øjne
 • en tøjklemme i træ
 • Lim eller varm lim (bedre at bruge lim til småbørn)

Saml larven ved hjælp af børnene. Du kan endda lave flere larver og lege med dem.

Håndværk med 2 -årige børn: Sjovt kopfangende spil

Sommerleg med børn under 2 år skaber ideer

Det næste spil vil garanteret forvise kedsomhed. Du har brug for følgende materialer:

 • en træperle
 • en papirkop
 • Mal farver og farveblyanter
 • pensel
 • garn
 • et shashlikspyd (valgfrit)

Håndværksinstruktioner: Mal først papirkopperne som du vil, og lad dem tørre. Skær derefter shashlikspyddet og lim det til kruset. Til sidst skæres et stykke tråd af ulden, og trælasten træes til den ene ende. Bind den anden ende til shashlikspydet. Nu kan børnene lege med det. Målet med spillet er at fange træperlen med koppen.

Tinker vindklokker med naturlige materialer

Vindklokker med børn u3 tinkerideer med skaller

Når vejret er godt, kan du også vælge et projekt til altanen eller haven og lave en vindklokke. For at gøre dette skal du male en plastikbæger, som du vil, og derefter klippe fire 40 cm lange garnstykker af. Lav huller i krusets hals og træk og knyt garnstykkerne igennem dem. Mal derefter skaller, bor huller i skallerne og tråd dem på.

En anden variant er at lave en smuk vægdekoration af skaller og træperler.

Tinker sol ud af papirplader

Gør sol af papirplader ideer til 2-årige børn i krybber

Lav sammen med børnene en sol af en papirplade, rørrensere og sugerør. Stik flere huller ud på pladens kant, og bind gule rørrensere til dem. Skær sugerørene i små stykker, og lad barnet tråde dem til rørrenserne. Du kan male den gule plade, som du vil, eller dekorere den med selvklæbende rhinsten.

At lave sol af papirplader og farvet papir med håndaftryk med børn i vuggestuen

Du kan lave en sød vægdekoration til børneværelset fra en papirtallerken, gul og orange pap. Læg blot barnets hånd på det farvede papir og spor omridset. Skær dem derefter ud med en saks. Brug den udskårne hånd som en skabelon og overfør den fem gange på den gule og fem gange på det orange konstruktionspapir. Vend derefter papirpladen, skær en stor cirkel ud af det gule byggepapir og lim det fast på bagsiden af ​​papirpladen. Mal et ansigt (øjne, næse, mund) og vend papirpladen om igen. Lim papirets håndaftryk til pladens kant, så de ligner solstråler.

Håndværk med 2-årige børn om sommeren, ideer og håndværksinstruktioner

Tinkering med 2-årige børn fremmer finmotorikken og øger koncentrationsevnen. Det er især sjovt, når børnene arbejder sammen med deres søskende og forældre. Lad din kreativitet løbe frit og afprøv kunsthåndværkets ideer.

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)