15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv duge vægte: 10 DIY duge vægte til havebordet

Forestil dig, at du sidder ved havebordet med din yndlingsdrink og lækre kage, når pludselig en kraftig vind blæser dug halvvejs ind i kagen. Ikke ligefrem hyggeligt. I dette tilfælde er duge vægtene ideelle. Vi viser dig 10 ideer til, hvordan du selv kan lave smukke duge.

Lav selv vægt på duge: hæng spande blomster op

Dugvægte fra spande og blomsterideer

Den første idé til en DIY -dug er meget dekorativ og er velegnet til små, rektangulære haveborde. Læg et stykke blomstersvamp i en spand og arranger snitblomster, prydplanter og dekorationer. For maksimal effekt skal du matche blomsterfarverne til dugen.

Brug æbler som duge

Dugvægte lavet af naturlige materialer Apple DIY ideer

Du kan ikke kun bruge friske blomster, men også årstidens frugt som duge. Klip garn eller sisalbånd og bind et æble i den ene ende og et andet æble til den anden. Du kan også bruge pærer, druer eller enhver anden frugt efter eget valg.

Eventuelt kan du lave en bordvægt selv af en metalkugle, filtstof og håndværkstråd. Skær ark med grønt filtstof ud, og lim dem til metaltråden. Brug en flad pensel til at påføre rød akrylmaling på metalbolden og hænge den på håndværkstråden. Da disse dugvægte er små, skal du bruge mindst 4 stykker til den lange side og mindst 2 stykker til den korte side af bordet.

Lav selv duge af grus og dekorative perler

Dugvægte til picnicbordet laver instruktioner selv

En sej idé er at tråde grus og træperler den ene efter den anden på en tråd. Disse dugvægte er ikke kun funktionelle, men har også en dekorativ værdi. En hørdug i grå og antracit supplerer effektivt konceptet. For at bordet ikke ser grumset ud, kan du vælge hvide fade og glas af klart glas. Det klare glas reflekterer sollyset og sætter accenter på bordet.

Lav selv bordvægte af beton

Betonvægte i beton hælder dine egne ideer til haven

Leder du efter dekorative og moderne dugvægte? Så kan du selv lave disse ud af beton. Du skal bruge 2-3 æg-plastemballage (f.eks. Fra overraskelsesægene fra Ferrero), gardinklips, skrueøjne og fin beton fra håndværksbutikken. Følg anvisningerne på emballagen, og bland betonen med vand. Gnid indersiden af ​​plastfolien med olie. Derefter stikkes et hul i hvert plastæg og hæld betonen i formen. Indsæt derefter skrueøjnene hurtigt (ét skrueøje pr. Æg) og lad betonen tørre i to dage. Derefter kan du åbne forme og meget forsigtigt fjerne duge vægtene fra dem. Du kan pynte bordvægten med vandtætte farver fra håndværksbutikken eller lade dem være ubehandlede. Til sidst hænger skrueøjnene på gardinklemmerne.

Dugvægt lavet af macrame og sten

Lav dine egne dugvægte lavet af macrame og sten

En anden cool idé er at genanvende en macrame hængende kurv. Du kan enten købe en lille hængekurv eller lave den selv. I stedet for en plantepotte kommer der flodsten ind. Hæng de færdige dugvægte på dugen med gardinklemmer.

Lav duge vægt af dig selv

Jordbær laver selv duge af pels

Hvis du vil lade din kreativitet løbe løbsk, så er den næste idé noget for dig. Skær en kegleform ud af rødt stof, som du derefter fylder med grus. Sy eller lim kegleenderne sammen med varm lim. Skær bladene ud af grønt filt og fix dem med den varme lim. Skær et 3 cm rørrenser og bøj det på midten. Sæt rørrenseren på jordbæret og brug gardinclips til at hænge bordvægte på.

Lav selv duge af vægte af strikgarn

Til den næste håndværksidé skal du bruge følgende materialer: to metalringe, strikketråd (i grønt og lyserødt), en tøjstang.

Lav selv duge af macrame

Klip strikkegarnet og vikl det grønne og lyserøde garn skiftevis rundt om metalringen. Knyt derefter den ene ende af garnet. Bind to metalringe sammen og hæng dem op med tøjklemmen.

Dugvægte lavet af gammelt legetøj

Lav selv duge af gamle børns legetøj

En cool upcycling -idé til familier med børn: Hvis du har gammelt metallegetøj tilovers, kan du konvertere dem til duge.

Lav selv duge vægt: idé med reb

Dugvægte lavet af reb gør ideer selv

En anden variant er at vikle en metalbold med reb. Resultatet er en dekorativ bordvægt, der bringer en maritim følelse til haven.

Dugvægte i organzaposer

Lav duge vægt af poser og organza bånd

Du kan også fylde organza poser med glaskugler og bruge dem som bordvægte. Vælg poser i accentfarver som grøn eller gul.

Vil du selv lave stilfulde bordvægte? Slip din kreativitet løs, og brug husholdningsartikler og endda sæsonfrugt til at lave vægtene på dugen. Tag et kig rundt i huset og haven, så finder du helt sikkert de nødvendige materialer. Glem ikke at forsegle eller male alle metaldetaljer, så der ikke dannes rust. Så intet står i vejen for behagelige aftener ved havebordet, selv på blæsende dage!

Previous Post
Terrassedesign med træ – 30 inspirerende ideer
Next Post
Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!