15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Adskil det åbne køkken fra stuen: skillevægge med et industrielt udseende

Separat åbent køkken-stue-høj-skillevæg-glas-sort stål-fabrik-look

Åbne plantegninger og rummelige værelseskoncepter er alle raseri i disse dage. Køkken, spisestue og stue flyder ind i hinanden og danner et enkelt værelse. Men det har også ulemper som madlugt, som får mange bygherrer til at vælge at adskille det åbne køkken fra stuen. Løsningen: en rumdeler, der både sikrer en klar adskillelse af de enkelte funktionsområder og skaber visuel klarhed. Men hvis du ikke vil undvære den luftige følelse af at leve og lyset, kan du vælge en skillevæg lavet af glas.

Adskil det åbne køkken med en glasskillevæg

Separat åbent køkken-sort stål-glas-fjern lugte

Skydedøre i glas er populære rumdelere, når du vil adskille det åbne køkken fra stuen. På denne måde kan du holde styr på tingene, men forvise uønskede lugte bag lukkede døre. Men i dag tilbyder vi dig et par ideer, der passer perfekt til den industrielle stil: Skillevægge af sort stål og glas á la fabriksvinduer.

Gør det åbne køkken til dit eget værelse

Separat åbent køkken-opholdsområde-skillevæg-sort stål-glas-transparent-bevaring

Sort pulverlakeret stål og glas kombineres til luftige rumdelere og muliggør den perfekte symbiose af luftig stemning og stille opholdsområde. De er inspireret af gamle industrivinduer og minder os om rummelige loftsrum. En filigran skillevæg lavet af smalle metalstænger og glas danner rum i værelser uden at begrænse den luftige følelse af at leve.

Skillevæg inspireret af gamle industrivinduer

åbent-køkken-skillevæg-glas-sort-stål-skænk-tv-spisebord

Disse skillevægge af sort stål og glas er i gode hænder i rummelige loftslejligheder såvel som i små lejligheder. I små lejligheder, hvor hver kvadratmeter tæller, er omfangsrige rumdelere kontraproduktive.

En halv mur sætter klart grænser

åbent-køkken-skillevæg-stue-industriel-stil

Med en fritstående glasvæg kan stuen zoneres yderst effektivt. Det sætter klare grænser uden hermetisk at lukke køkkenet fra resten. Selvom den halve væg strækker sig fra gulv til loft, har den mere funktion af en skærm.

gulv til loft skillevægge 

Åbent køkken skillevæg-spisestue-dør-glas sort stål-parketgulv

Glasvægge er en god mulighed, hvis kokkene stadig vil deltage i underholdningen og resten af ​​begivenhederne i stuen. Hvis døren er lukket, kan støj og lugte fra køkkenet ikke trænge ind i stuen.

Skillevæggen kan også eftermonteres

åbent-køkken-skillevæg-sort-stål-glas-hængslet-dør-generøs-plads-koncept

Hvis der er for meget damp og røg i køkkenet, kan beboerne simpelthen lukke døren. Kokken har dog stadig visuel kontakt med familien eller gæsterne. Denne variant kan også eftermonteres. Elementerne er lavet efter mål og forankret derefter sikkert i gulv og loft.

Med stålglasvægge skabes nye lysforhold i opholdsområdet

åbent-køkken-adskillelse-individ-funktionelle-områder-industrielt-design

De klare filigranstrukturer gør stål-glas-kombinationen så speciel og ikke selve materialerne. I kombination med glas ser stål let ud igen.

Der findes forskellige dørtyper

åbent-køkken-skillevæg-industriel-chic-glas-sort-stål

Døre kan skelnes ved, hvordan de åbnes og lukkes. Udover de mest anvendte enkeltvirkende døre er der også svingdøre, skydedøre og foldedøre. Tænk over, hvilken åbningsmekanisme der er bedst egnet, for der er en passende dør til ethvert behov.

Sidesvingdør

åbent-køkken-skillevæg-dør-side-sving-akse-glas-sort-stål

Svingdøren er en type dør, der sjældent findes i beboelsesbygninger. Ekstremt brede døre med en lateral rotationsakse bliver mere og mere populære i designerhuse og tiltrækker alles opmærksomhed.

Dobbeltdøre er ret uegnede til små lejligheder

åbent-køkken-skillevæg-stue-grå-sort-glas-stål

Ønsket om gennemsigtighed og åbenhed imødekommes også af dobbeltfløjede indvendige døre. Når begge vinger er åbne, smelter opholdsområderne sammen med hinanden. Hvis du leder efter passende døre til din lille lejlighed, bør du helst undvære hængslede døre – foretrækker skydedøre eller foldedøre.

Foldedøre i glas og stål

åbent-køkken-skillevæg-folde-døre-fransk-sort-stål-glas

Foldedørene tillader en bred åbning med deres foldeelementer og er derfor perfekte til små lejligheder. Vægge fremstillet af frit murværk udstråler den barske charme fra gamle fabrikshaller og passer perfekt til de sorte skillevægge i stål og glas.

Skydedøre i glas

åbent-køkken-skillevæg-glas-skydedør-stål-stel

Skydedøre er naturligvis den mest elegante måde at adskille et åbent køkken fra stuen. De er slanke, praktiske og kan installeres med lidt anstrengelse. Dem, der foretrækker en separat spisestue eller et roligt sted, kan ganske enkelt trække en skydedør ind.

Mønstrede skydedøre i glas

åben-køkken-skillevæg-glas-skydedør-stål-mønster-fortrolighed skærm

Skydedøre i gennemsigtigt glas tillader lys at strømme ubegrænset i alle rum. Det høje lysoverførselsniveau skaber en behagelig atmosfære og giver rummet mere størrelse og gennemsigtighed. Dem, der foretrækker smukke mønstre og legende ornamenter, kan bruge dekorative glasfolier. Disse uigennemsigtige folier med et frostet glaslook giver optimal fortrolighed med minimalt tab af lys.

Glas med forskellige overfladeegenskaber

åbent-køkken-adskillelsesglas-blokke-struktur-geometrisk

Hvis du vil skabe et usynligt miljø uden at miste lys, kan du også vælge glaselementer med en struktureret overflade.

Sorte trapper i stålkonstruktion

åbent-køkken-skillevæg-off-ø-stål-bordplade

Stål, jern og aluminium giver dit hjem det perfekte industrielle look. De sorte metaltrapper passer godt sammen med en solid trappekonstruktion og den robuste bordplade i rustfrit stål. I kombination med træ ser metallet mere hjemligt ud.

Forskellige gulvbelægninger

åbent-køkken-skillevæg-stue-fransk-stil-retro-moderne

Hvis du vil optisk adskille det åbne køkken fra stuen, kan du også arbejde med forskellige gulvbelægninger: fliser til køkkenet, parket til stuen. Med den voksende popularitet af den industrielle stil er betongulve også blevet kølige.

Design sovealkove

åbent-køkken-skillevæg-et-værelse-lejlighed-soveværelse-seng-skillevæg-stål-glas

I etværelseslejligheder står beboerne over for den samme udfordring: Hvordan kan sengen integreres i boligarealet? Der kan oprettes en separat sovealkove bag sådanne rumdelere i stil med et fabriksvindue. For mere ro og privatliv skal du overveje at hænge gardiner op, som du kan trække om nødvendigt.

Stålvinduer på vægge i halv højde

åbent-køkken-skillevæg-vintage-industriel-stil-vindue-fabrik-look

Stålvinduer kan placeres på vægge i halv højde på en sådan måde, at der oprettes et separat L-formet køkken. Hvis du vil bruge den industrielle stil i køkkenet, skal du være forsigtig, fordi farvepaletten i denne stil kunne se lidt dyster ud.

Optisk adskille det åbne køkken

åbent-køkken-skillevæg-stue-læder-chaiselong-sort-stål-glas-skillevæg

Du kan også nyde indsigt og udsigt og samtidig et separat tilbagetog i denne lejlighed. Materialevalget adskiller også visuelt køkkenet fra stuen: i det ene rum bruges træ, i det andet bruges et betonudseende og læder.

Planter bag glas

åbent-køkken-partition-room-dividers-indendørs-planter-industrielle

Når det kommer til løst at adskille enkelte områder fra hinanden, er planter et godt valg. De grønne værelseskammerater sætter livlige accenter og kan skjule en arbejdsflade, der endnu ikke er ryddet op. Det ser særligt interessant ud, når de høje potteplanter er blevet lukket i en glaskasse.

Konsol som morgenmadsbar i stuen

åbent-køkken-skillevæg-stue-halvhøjde-sort-glas-skab-kombination

Et vindue i stedet for en væg i det indre mellem køkken og spisestue adskiller og forbinder på samme tid. Udsigten kan ikke længere vandre frit over alle overflader. Et vitrineskab i en lignende stil tilbyder også opbevaringsplads.

Vitrine i kombination med en halv væg

åbent-køkken-skillevæg-loft-stil-glas-sort-træ

Bar skillevæg lavet af træ og glas

åbent-køkken-skillevæg-skillevæg-træ-glas-mørkt trægulv

Gittervinduer har også en vis charme og omtales ofte som historiske vinduer. Sådanne vinduer med stænger kan fungere som rumdelere og formidle et klassisk udtryk. Gittervinduer er normalt lavet af træ, plast og aluminium.

Skillevæg udført i gamle gittervinduer

åbent-køkken-skillevæg-spisestue-område-gamle-træ-vindue-skillevæg

Dem, der elsker at lave gør -det -selv -projekter eller give nyt liv til gamle ting, ville helt sikkert finde denne idé interessant. En skillevæg blev sat sammen fra ni gamle gittervinduer, som giver lys og struktur på samme tid.

Bardøre i landkøkkenet

åbent-køkken-skillevæg-land-stil-hvidt-træ-glas-skydedøre

Skydedøre med stænger og glaspaneler er et perfekt match til møbler i landlig stil. Stængerne kan males med træindretning eller hvid og giver døren et elegant og unikt udtryk.

Bar-partition i mål efter mål

åbent-køkken-skillevæg-skillevæg-træ-glas-stue-land-hus-moderne

Du kan finde ud af fra en dørproducent, om du selv kan designe dine vægstænger. Så du kan vælge de rigtige karme, dørpaneler og stænger efter eget valg.

lodrette eller vandrette trin?

åbent-køkken-skillevæg-glas-skydedør-land-hus-hvidt træ

Hvor mange barer din skydedør skal have, er helt op til dig. Vandrette stænger understreger bredden, mens lodrette opdelinger får dørene til at se højere og smallere ud.

Landkøkken og stue med industriel stil 

åbent-køkken-skillevæg-stue-skillevæg-glas-træ-hvidt-landhus-moderne

Dette eksempel viser, at sådanne skillevægge med stænger passer perfekt til den dejlige landstedstil. Designeren adskilte køkkenet fra stuen og citerede også deres udseende på fronterne på køkkenvægsenhederne. Den subtile blanding af stilarter i køkkenet muterer til lyse stænk af farver i blå nuancer i stuen. Stativgulvlampen i industrielt design finder sit ideelle sted ved siden af ​​sofaen.

subtil blanding af stilarter og smuk farvepalet

åbent-køkken-skillevæg-stue-træ-glas-skillevæg-hvid

Previous Post
12 fantastiske hjørnesofaer i læder til dit komfortable hjem
Next Post
Design af sidebord – 23 kreative ideer, som du selv kan bygge