15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lille køkken med individuelle opbevaringsløsninger til behagelig madlavning

lille køkken moderne træ look overflade

Hvem tror, ​​at lille køkken ikke tilbyder nok lagerplads, er bestemt forkert i hans mening. En ting skal du huske på – at bruge rummets fulde højde og at sætte en køkkenø i stedet for et bord med stole. Udstyr både med masser af skabe og hylder, og så får du alt i perfekt orden. At udnytte hver millimeter fuldt ud betyder f.eks. Foldeborde og stabelstole, der får det lille køkken til at se større ud.

Lille køkken eller tekøkken

Tekøkken-i-farvestrålende-spisestue

det lille køkken eller køkkenenheden, der sømløst fører ind i spisepladsen, er praktisk og farverig. Rummet giver dig mulighed for at lave mad og samtidig nyde din egen familie eller venner og frem for alt at mestre den lange rejse med fulde tallerkener på en bakke. Fantastisk ikke? Lige praktisk er køkkenøen lavet af træ eller med en lamineret bordplade på en rulle, som kan flyttes ind i hvert hjørne eller hjørne af køkkenet og ikke må samle pletter eller madrester fra gulvet eller rengøre det separat. Innovative ideer til det moderne køkken er også en fritstående køkkenblok, som du også kan bruge med mulighed for vask, kogeplade eller hylder til tallerkener og kogebøger. Så du virkelig får hygiejne i dette lille rum, kan du lægge gulvfliser og undvære gulvtæpper. Der er smukke keramiske, natursten, terracotta eller porcelæn stentøj fliser. For dem, der også vil have vægfliser, er der et kæmpe udvalg af 3D effektive mosaikfliser.

Lille køkken med et minimalistisk design

Højglans gulvfliser-høje stole

Hvide, glatte højglansoverflader, optik i rustfrit stål eller træ og moderne lanterner eller pendellamper – det er det lille køkken med minimalistisk interiør. Køkkenapparaterne smelter sammen bag køkkenskabene og er næsten usynlige, køkkenøen er et spisebord og køkkenoverflade på samme tid. Hvorfor ikke bare nyde at være tæt på dine nærmeste derhjemme. Men det betyder også, at vægmaling til køkkenet også bidrager til denne trendy indretning. Dette vil reducere designets sværhedsgrad og få det til at se hyggeligere ud. Tag et kig på de 20 møbleringsideer til små køkkener, der spænder fra rustik landstedstil til moderne design til minimalisme med højglansoverflader og et rustfrit look.

to-bordplade-lavet af træ-hvide skabe

Få mest muligt ud af hvert hjørne

hvide skabe-lavet af massivt træ-lysekroner

Brug rumhøjden til hylder

U-form-køkken-med-natursten-tallerken-brun-farve

Køkkenfarver i brune toner

trendy-farver-i-rød-køkken

Kombiner rød blank overflade med træ og rustfrit stål

rustikt design-køkken-lavet af træ

Landskøkken i hvidt

Natursten arbejdsflade-lille køkken

moderne-minimalistisk-køkken-højglans overflade

moderne-køkken-i-rød-metal-ben-bord-og-stole

Monteret-køkken-med-køkken-apparater-idé-udstyr

sænket-loft-køkken-design-ideer

lille-køkken-med-hvide-skabe-laminat-plader

Køkken-ø-på-rulle-træ-hvidt-køkken

gennemsigtig-stol-køkken-ideer-i-antracit

Køkken-design-til-lille-køkken-køkken-ø-på-rulle

højskabe-lille-køkken-ideer-udstyr-stå op

grøn-væg-blå-møbler-hvid-køkken-møbler

Previous Post
Moderne polstrede møbler fra Alpa Salotti sofa designs med en feel-good faktor
Next Post
Lav dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer