15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

17 ideer til, hvordan træhjemstilbehør kan forskønne dit køkken

Boligtilbehør lavet af træ køkken-fronter-væg-loft paneler

Træ er en af ​​de mest populære råvarer. Der er nærhed til naturen og har en varm farve, hvis den ikke behandles. Især i køkkenet, hvor mange mennesker bruger meget tid, vil du skabe en oase af velvære. Med et par tips kan du gøre dit køkken til noget særligt med boligtilbehør lavet af træ.

Hvorfor skal du indarbejde træ i dit køkken? Træets egenskaber siges at have en beroligende effekt på folks hjerter og sind. Nærheden til naturen beroliger vores blodtryk og hjerteslag. Træ har en varm og hyggelig karakter og udkonkurrerer alle andre overfladematerialer såsom plast eller sten. Forurenende stoffer som blødgørere kan også udelukkes med dette materiale. Ikke underligt, at det nu, på et tidspunkt, hvor vi ønsker at leve mere bevidst, bliver mere og mere populært.

Køkkenmøbler og boligtilbehør lavet af træ

Levende tilbehør lavet af træ køkken-trin skammel-træstamme-skammel

Billedrettigheder: © Naturehome Gmbh

Udover den populære køkkenenhed eller spisebordet i træ er mindre møbler også et rigtigt blikfang i køkkenet. Så der er en bred vifte af smukke Taburetter i træ – hvad enten det er som en barstol eller som en dekorativ, men nyttig trinstol.

Vinstativ i træ

boligtilbehør-træ-køkken-væg-vinreol-glasholder

Endnu mindre hylder, som Vinreoler se noget i træmaterialet. Her kan du også finde alle mulige dekorative og kreative ideer til, hvordan et simpelt vinreol kan blive et højdepunkt i dit køkken. Ofte er gamle Euro -paller renoveret og lavet til fine vinreoler. Også repræsenteret er smukke gamle træplader, som er blevet tegnet gennem tiden. Større huller til montering på flaskehalsen kan bores i dette med en Forstner -bit.

Køkkenredskaber i træ

boligtilbehør-oliventræ-køkken-skærebræt-skål-æg-holder-ske

Masser af køkkenredskaber kan også findes i træ. Den gennemprøvede træske er én ting, men også en anden bestik findes i træ. Så salat servere eller Knivblok. Igen og igen kan du finde nye og interessante designmuligheder til de enkleste redskaber.

Køkkenbakker lavet af træ

Boligtilbehør lavet af træ køkken-træbakke-mørke-forskellige-størrelser

Billedrettigheder: © Naturehome Gmbh

Er nu populære Skåle og tallerkener lavet af træ, især oliventræ. Oliventræets usædvanlige korn giver træfadene en særlig flair. Selvfølgelig er der passende Skærebrætter eller grydepuder i alle størrelser og træsorter. Også selvom Køkkenbakker lavet af træ, f.eks.. naturehome.com er et populært køkkenredskab, der ikke kræver andet materiale.

Dekorative boligtilbehør lavet af træ

Boligtilbehør i træ køkken-vinflaskeholder-oliventræ

Billedrettigheder: © Naturehome Gmbh

Dekorationer af træ bringer en levende atmosfære ind i et køkken. Flere og flere designervarer fremstillet af træ er tilgængelige. Så også ekstravagante Vinflaskeholder eller særlig usædvanlig Lamper modeller. Der er mange gør-det-selv ideer, især til dekoration. For eksempel kan du oprette smukke dekorative elementer med drivbrædder. Gammelt træ til at blive kreativ kan findes i uønskede gårde, nedrivningsfirmaer, på en tur langs en flod eller på stranden.

Fyrfadsstage lavet af en gren

Boligtilbehør lavet af træ køkken-fyrfadsstager-en-gren

Andre interessante ideer er Køkken planlægger lavet af træ med indkøbsliste eller madplan for den kommende uge. Vaseholder, fastgjort til træet med en manchet er en god dekorationsmulighed til dit køkken. Også selvom Håndklædestang kan laves med en kort lige gren. Lige så let at lave Fyrfadsholder i alle størrelser og former. Også her kan du hjælpe dig selv med en Forstner -bit og bore passende huller i det ønskede objekt.

Boligtilbehør lavet af træ bliver til vægdekorationer

boligtilbehør-træ-køkken-dekorations-væg

Træbehandling er mere usædvanlig for vægdekorationer. Disse omfatter Vægbeklædninger træ-, Lampe holder eller som en alternativ variant Kunstbilleder også lavet af træ Ramme af træ til dine fotos. Du kan simpelthen hænge et gammelt træplade, der ikke længere ser perfekt ud, på væggen og nyde den stemning, det skaber. Der er ingen grænser for kreativitet, og internettet vrimler med gør-det-selv-ideer.

Den rigtige pleje til dit træhjemstilbehør

stue-tilbehør-træ-køkken-skærebræt-olier-pleje

For at træ kan holde længe, ​​især i køkkenet, hvor det plejer at være meget fugtigt, har det brug for lidt vedligeholdelse fra tid til anden. For at ændring af fugtighed og solstråling ikke kan beskadige træet, er der et par plejeinstruktioner herunder:

– Forsegling af alt boligtilbehør Olier og maling

– Behandling af kedeligt træ med voks giver træet en ny glans og vandtæthed

– Blegning af gammelt, gulnet træ med lud

Med lidt plejeinstruktion som denne kan man også få gammelt træ til at se ædelt ud og give det hele et nyt look.

køkken-træ-væg-bordplade-trægulv-hvide fronter

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter