15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bordplade i glas – ekstravagant, varmebestandig og let at passe

Bordplade i glas-kontrast-med-mørkt-massivt træ

Bordpladen af ​​glas er hurtigt ved at blive en af ​​de hotteste tendenser inden for køkkendesign. Tag et kig på trends, belysning, dekoration og tilføj en elegant glans til dit køkken.

Hvordan ser en bordplade af glas ud?

glas-bordplade-vask-kombination-granit

Vi har alle set, at glas findes i mange former i vores hjem. Fra spejle til vores vinduer. Glastendenser i køkkenbordplader er lidt forskellige. Du får stadig den gennemskinnelige følelse, men den store trend i køkkenet er at bruge farve i glasset.

bint glas køkken bordplade dekoration idé

Farven på glaspladen kan faktisk være farvet glas, der ligner farvet glas, eller den kan simpelthen påføres på bagsiden af ​​køkkenbordpladen.

Bordplade-fremstillet af glas-accenter-moderne-køkken

Anvendelsen af ​​farven på bagsiden af ​​pladen giver den et elegant look, perfekt til et moderne køkken eller ekstravagant køkken. Du får et klart udsyn fra toppen, men farven er der stadig. Udseendet er moderne og sejt.

Bordplade i glas – accenter og dekoration

Belysning af bordplade i glas

Mange mennesker bruger bordplader i glas som accenter. Dette er ikke et holdbarhedsproblem, men snarere en billig måde at få en fantastisk effekt i køkkenet uden at bruge for mange penge på det.

vidunderlig-blå-lys-glas-køkken-bord

For et kunstnerisk eller moderne look i dit køkken kan du belyse bordpladen i glas. Dette skaber en flot effekt og ser magisk ud.

Bordpladerne i glas er perfekt kombineret med køkkenskabe af træ. Skab kontraster mellem det kolde glas og det varme træ.

Sådan rengøres en bordplade i glas?

Bordplade i glas-vask-usædvanlig form

Køkkenbordplader i glas er super lette at rengøre, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til, at de er så populære i moderne køkkendesign. Hver husmor ville forstå det og ville gerne have det. Det kan også bruges til simple glasrenseprodukter, der også kan bruges til vinduer eller spejle.

Hvor holdbare er bordplader af glas

bar counter-glass-let-ren

Køkkenbordplader i glas er holdbare, varmebestandige og lette at passe. Bordplader i glas er mere holdbare end den klassiske version af laminat, men mindre end andre muligheder som granit. Ridser kan forekomme, men enkle ridser er lette at undgå med lidt omhu. Skrabebestandige glasplader er allerede tilgængelige på markedet.

Billeder via Thinkglass.com og andre

   køkken bord-glas-tallerken-lyst træ

køkkenbordplade-glas-moderne-køkken-ø

Bordplade i glas-mørkt træ-køkken-skabe

farvet glas bordplade køkken dekoration

Bordplade lavet af glas-ekstravagant-varmebestandig-let at vedligeholde  kombination-rustfrit stål-glas-bordplade-moderne-køkken   belyst-glas-bordplade-magisk-look

Bordplade lavet af glas-køkken-ø-belysning-fokuspunkt

Bordplade-fremstillet i glas-blikfang-belyst

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter