15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Køkkenvaske – Praktiske tip til installation af køkkenvaske og vaske

håndvaske til køkken praktiske tips til installation af køkkenvaske & amp; Håndvask

Selvom du ikke er særlig begejstret for madlavning eller bagning, er håndvaske til køkkenet væsentlige designelementer, der kan gøre madlavningsprocessen meget lettere. Fra håndvask til opvask spiller køkkenvaske en meget vigtig rolle i dette eftertragtede opholdsområde. På forhånd vil vi gerne diskutere fordele og ulemper ved de grundlæggende typer dræn. Af denne grund vil vi overveje disse i dagens indlæg både hvad angår konfiguration og installationstype.

Vask til køkken – installationstyper

håndvaske til køkken praktiske tips til installation af køkkenvaske & amp; vask moderne indbygget vask

Den mest almindelige metode til installation af køkkenvasken er gennem det forudskårne hul i bordpladen, hvor du kan indsætte enheden. Den brede kant omkring vasken understøtter i dette tilfælde oven på pladen. Dette er normalt tætnet på plads med silikone for en vandtæt pasform.

håndvaske til køkken praktiske tips til installation af køkkenvaske & amp; vask indbygget vask køkkenø

Normalt er disse dræn meget lette at installere, da de praktisk talt klikker på plads, før de tætnes. Da dette er den mest almindelige variant, er sådanne håndvaske til køkkenet lette at finde selv i store salgsgrener. Derudover fås disse typisk til en lavere pris end en undertæller eller indbygget vask.

håndvaske til køkken praktiske tips til installation af køkkenvaske & amp; Vask i køkkenvæg i rustfrit stål flisebelagt

Denne version har dog nogle funktionelle og også æstetiske ulemper. Da kantbeklædningen er udsat, er det næsten umuligt at hælde mad eller væske direkte i vasken. Dette vil gøre det vanskeligere at rengøre kanterne og køkkenbordet generelt. I et stramt køkken kan en tommer eller to af rammen også være afgørende for køkkenets overflade. Andre modeller har rene linjer i deres design. På grund af dette ser vi nogle gange ovenstående køkkenvaske som uønskede og forældede.

Undermonteret vask

håndvaske til køkken praktiske tips til installation af køkkenvaske & amp; vask kalk vodka flasker glas skærebræt shaker

Som navnet antyder, kan du fastgøre disse køkkenvaske til undersiden af ​​en bordplade. Specialfremstillede beslag sikrer, at vasken forbliver på plads eller understøttes nedenunder af kabinettets nedre struktur.

vask til køkken praktiske tips til installation af træloft køkken bordplade frugt

Undermonterede dræn er løsningen for næsten alle negative aspekter af de ovennævnte varianter. Den kantløse overgang muliggør lettere rengøring og en moderne æstetik, og sådanne køkkenvaske fylder mindre af arbejdsfladen end andre af samme størrelse.

håndvask til køkken praktiske tips til installation af vindue himmel lampe marmor bordplade

Undermonterede dræn har imidlertid også deres andel af negative sider. De er generelt dyrere og kan kræve en omhyggelig udformning af monteringssystemet, hvis vasken er særlig tung. Selvom mad og andet affald ikke sidder fast på toppen af ​​bordpladen, kan du finde rester på indersiden.

Integreret vask til køkken

håndvask til køkken praktiske tips til installation af vindue dobbelt vask rustfri stål opvaskemaskine visning port

I tilfælde af en plan installation åbner overfladen af ​​køkkenbordpladen også ud i vasken uden kanter, uden at kanter eller ændringer forbliver synlige. Dette opnås ofte med solide materialer ved at lave køkkenvasken bestående af de samme faste stoffer som bordpladen. Imidlertid fremstilles de to produkter separat og forbundet med en limsøm, der er næsten usynlig. Andre versioner af denne indbyggede vask kan forsynes med flisebelagte bordplader, hvorved fliserne kan strække sig til kanten.

håndvaske til køkken praktiske tips til installation af køkkenvaske & amp; vask rustfrit stål indbygget komfur

De integrerede håndvaske til køkkenet deler de samme pladsbesparende og rengøringsvenlige egenskaber som håndvaskene, men med den ekstra fordel ved et slidstærkt materiale som rustfrit stål eller keramik. Mens nogle mennesker kan lide udseendet af en køkkenvask i rustfrit stål, finder nogle andre det ønskeligt at bruge et andet fast stof.

håndvask til køkken praktiske tips til installation af vinduesradio vandkande skråtag plantning af blomsterpotter

Ulemperne ved en integreret køkkenvask er i høj grad forbundet med fremstillingsomkostningerne. Da sådanne håndvaske til køkkenet er specialfremstillede sammen med bordpladen, kan du ikke købe dem som færdige produkter. Frem for alt skal de bestilles på forhånd og er derfor dyre og sjældne at finde. Endvidere kan udskiftning af en forkert installeret eller beskadiget indbygget køkkenvask være en kompliceret opgave.

Design af vask til køkken

håndvask til køkken praktiske tips til installation af trækeramik køkkenudstyr tallerkener vinduer

Designet af en vask refererer også til en lang række egenskaber, der varierer fra antallet af huller til form og antal bassiner. En enkelt skål køkkenvask er logisk set en enkelt enhed, der ikke er opdelt i separate områder. Denne version er ideel, når du skal spare plads. Den fås i en række størrelser og former, der fås som mindre runde dræn eller større, rektangulære modeller.

håndvask til køkken praktiske tips til installation af marmor bordplade køkken bagvæg skærebræt væg enhed baseenhed

Da vasken ikke er opdelt i to eller flere hylder, kan et bredere udvalg af køkkenredskaber som store gryder og pander passe ind. De er også typisk billigere end dobbeltskåle og fungerer godt som sekundære køkkenvaske eller i et vaskerum. Håndvaske i ét stykke kan bruge mere vand og vaskemiddel afhængigt af, hvordan du tilbereder dine retter. Du kan ikke sortere de forskellige redskaber individuelt, hvilket kan føre til et bestemt rod.

Vask til køkkener med to opbevaringsrum

vask til køkken praktiske tips til installation af vindue dobbelt vask rustfrit stål opvaskemaskine ovnfliser

Tilsvarende er en dobbelt vask også ret selvforklarende. Denne består enten af ​​en stor vask med en skillevæg eller af to forskellige skåle, der er indrammet i et enkelt bassin. En standardkonfiguration er en kombination af to tilstødende rum i forskellige størrelser eller et dybere og et lavere bassin. Det er dog også muligt at finde håndvaske til køkkener med to lige store hylder på markedet. Dette kan være en stor variation for dit hjem, fordi det er fantastisk til både forberedelse og tørring.

håndvask til køkken praktiske tips til installation af vinduer dobbelt håndvask rustfrit stål spejl køkken bagvæg

Så dobbelt håndvask er mere alsidig end de andre versioner. Det betyder, at du også bruger mindre vand og let kan bruge ekstra tilbehør såsom et skærebræt eller en sigte. Sådanne dræn til køkkenet koster naturligvis mere og er derfor mere velegnede til større rum end til mindre køkkenområder. På grund af de to rum kan det også være svært at vaske større genstande i eller bruge dem til madlavning.

Previous Post
45 ideer til design af spisestue med de højeste designstandarder
Next Post
Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!