15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne spiseborde i massivt træ skaber en varm stemning i rummet

moderne-massivt træ-spisebord-trægulv-scanidnavian-stil-hvidt-køkken

Møbler af massivt træ bliver mere og mere populære, så det er ikke underligt, at bordene i massivt træ nyder en stadig større popularitet. Talrige designs lover den rigtige model til enhver smag. Moderne spiseborde i massivt træ inspirerer frem for alt med deres perfekte stabilitet og høje robusthed mod ydre påvirkninger. Uanset om det er i stuen, spisestuen eller i køkkenet, et massivt træbord passer ind i næsten alle rum i lejligheden eller huset. De fås nu i store, små, runde og typisk kantede, til at trække ud eller som et sidebord. Det er klart, hvem der vælger et sådant bord, der har mange fordele.

Spiseborde i massivt træ har en positiv effekt på rummets klima

moderne-massivt træ-spiseborde-stue-køkken-stort-moderne-kontra-gråt

Som allerede nævnt har borde lavet af massivt træ mange store fordele. I modsætning til mange andre produkter lover massivt træmøbler en særlig lang levetid og ser fejlfri ud selv efter flere års daglig brug. De enkelte modeller er enten fremstillet i massivt eller massivt træ, så enkelte dele ikke må være fremstillet af krydsfiner eller anden fiberplade. Desuden skal de enkelte dele af bordene bygges sammen på en sådan måde, at naturlig luft- og fugtcirkulation stadig er mulig. Fordi alle borde i massivt træ ånder, hvilket betyder, at fugt suges ind, så snart luften er for fugtig, og denne fugt frigives igen, så snart luften bliver for tør. Træets porer lukkes derfor ikke af for meget lim.

Spisebord i massivt træ i skandinavisk stil 

moderne-massivt træ-spiseborde-hvidt-design-minimalistisk-eames-sidestol

Et spisebord i massivt træ påvirker rummets klima på en særlig positiv måde. Fordi ikke kun luftfugtigheden er optimeret, men også cigaretrøg eller kemiske dampe, der blev brugt under rengøring, transporteres uden for næste gang rummet bliver ventileret. Luften i det respektive rum er særligt ren, så mennesker med åndedrætsbesvær især sætter pris på møblerne i massivt træ. Desuden forbedres hjemmehygiejnen markant af den antibakterielle effekt af de enkelte møbler, hvilket er særlig populært blandt allergikere.

Spiseborde i massivt træ – høj kvalitet og moderne

moderne-massivt træ-spisebord-stole-møbler-sæt-puristisk-minimalistisk

Bord af massivt træ behøver dog ikke nødvendigvis at blive brugt i lejligheden eller huset, men kan også bruges i haven. Også her kan du uden problemer modstå kraftig tilsmudsning og forskellige miljøpåvirkninger. Så det er ikke underligt, at flere og flere vælger at købe et bord af massivt træ. Hvis du leder efter et produkt, der passer dig, bør du kigge rundt på Internettet. Butikker som moebilia.de tilbyder et betagende udvalg, der er imponerende.

Spiseborde i massivt træ med et rustikt look 

moderne-massivt træ-spisebord-rustikke-stole-polstring-beige-rustiktæppe

Spisebord i bøg kernetræ

massivt træ spiseborde kerne bøg 6 stole firkantet wendy model

Spisebord i eg fra Balkan

Viking spisebord massiv olieret egetræsplanker store

Bordplade i massivt træ og ben i rustfrit stål

moderne borde massivt træ møbler bordplade eg rustfrit stål Javerno

behageligt fyrretræ

massivt træmøbler moderne spisebord fyrretræ rektangulært

Casa moderne spiseborde i massivt træ, varmt stemningsrum

Casa spisebord massiv bordplade rustfrit stål moderne

moderne massivt træ møbler spiseborde eg rustfrit stål Casa

moderne massivt træ møbelbord kæmpe egetræ sorte elementer stole

Previous Post
Moderne polstrede møbler fra Alpa Salotti sofa designs med en feel-good faktor
Next Post
Lav dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer