15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spisestue i rødt – praktiske tips og ideer til design

spisestue i rød accent væg-hyggeligt-tæppe-vægmaleri-kommode

Rød er en passioneret farve, der sjældent vælges med forsigtighed ved møbler, især når det kommer til stuen eller soveværelset. Det ser anderledes ud med spisestuen. En spisestue i rødt er meget populær, fordi denne farve skal vække din appetit. Er du en af ​​dem, der synes det er for vovet at gøre det hele? Spisestue i rødt at male eller indrette, så kan du bare tilføje et par farve accenter og kun delvist fremhæve væggene med rødt eller bruge røde møbler. Kombinationen af ​​rød og sort er også meget populær. Men se selv, hvilke muligheder der er for at designe spisestuen i rødt. Følgende eksempler vil helt sikkert opløse al din tvivl i lyst.

Spisestue i rødt til alle fire vægge

spisestue i røde mørkegrønne vinduesrammer-accenter-spisebord-træ-lyseblå-stole

Først og fremmest vil vi gerne vise dig nogle eksempler på røde spisestuer, der er blevet malet røde overalt. Det skal dog bemærkes, at røde vægge er mere i tråd med den traditionelle eller middelhavsstil. Med en moderne facilitet er resultatet muligvis ikke så tilfredsstillende i nogle tilfælde. Hvis du vælger en mørk, stærk rød, er det også vigtigt at kombinere den med en lysere farve for at løsne atmosfæren. Hvid er særligt velegnet til dette, som du kan bruge til dør- og vinduesrammer, samt hylder og andre ting.

Spisestue i rødt med accenter som alternativ

spisestue i røde accenter-glas-stole-moderne-skænk

Tillid til accenter, når det kommer til design af en spisestue i rødt. Du kan bruge forskellige dekorative genstande til dette. For eksempel kan du hænge en rød hængelampe op, placere en rød vase på bordet eller vindueskarmen eller bruge røde møbler såsom stole eller skabe. Kunstige blomster i rødt skaber også en behagelig atmosfære uden at skabe for meget farve. Accenter er en stor variation på de helt røde vægge. Men hvem ved, måske får du alligevel en smag for det …

Spisestue med røde plaststole

spisestue i røde stole-plastik-elegante-mørke-værelser

Rød accentvæg

spisestue i røde og hvide-møbler-idé-gardiner-gul-sofa

Hyggelig spisestue med røde stole og bord

røde stole spisestue vægge grå bordblomst

Design spisestue rød med teksturer og mønstre

spisestue i røde skillevægge stole spisebord parket

Hvad angår væggene, behøver du ikke male alle fire i spisestuen rød. Du kan også bare fremhæve den ene væg, hvilket er en god idé, hvis spisestuen f.eks. Har en skillevæg. Rød tapet med smukke mønstre og motiver er naturligvis også velegnet til denne variant, samt røde tekstiler til stolens sædehynder

Røde vægge i spisestuen vækker din appetit

rød væg spisestue spisebord stort massivt træ spejl

Moderne ideer til en spisestue i rødt med klasse og kreativitet

hylde væg rød spisestue gule stole laminat

Med et eksisterende moderne anlæg kan det være svært at inkludere den ønskede røde farve. Vær dog ikke bange for at tilføje et par accenter, der tilføjer pep til det ellers enkle interiør. Intet kompliceret eller tidskrævende skal vælges. En niche, en indbygget hylde eller lignende er ideel til design af en spisestue i rødt og forstyrrer på ingen måde enkelheden i de moderne møbler.

Mal vægnichen i spisestuen rød

moderne møbler stil spisestue bord stole hvide puder

Omdesign spisestuen med gardiner og andre dekorationer

gardiner rød løber mønster elegant møbleret spisestue

Gardiner og tæpper kan ændre ethvert rum og bringe noget nyt ud af det. Du kan bruge denne fordel perfekt til at designe en spisestue i rødt. Gardinerne og tæppet kan også indeholde smukke mønstre eller motiver for at tilføre tekstur til spisestuen. Endvidere får spisestuen på denne måde en varm atmosfære, som altid er velkommen til middagen.

elegante spisestue gardiner rød væg lyseblå turkis

Farvekombinationer til en spisestue i rødt

spisestue i røde løber motiver blomster bord skab

Hvorfor nøjes med kun en farve, når du kan kombinere flere til at skabe et så unikt interiør. Det er imidlertid vigtigt at undgå kaotiske kombinationer og sikre, at farverne virker korrekt. I princippet afhænger valget af farver helt af dit mod. For en mere neutral variant, kombiner rød med gylden gul eller sort. Fordelen ved denne variant til en spisestue i rødt er, at den passer godt til både moderne og klassiske møbler. En mere vovet, men stadig vidunderlig idé er at kombinere rødt med turkis eller grønt. Resultatet bliver garanteret et blikfang, som du ikke kommer til at fortryde.

Spisestue dramatisk atmosfære tapet mønster rød stil dekorere

spisebordsstole rød køkken spisestue design klassiker

rød spisestue opsat design væg romantisk roser spisebord

Middelhavet spisestue rød hvid landsted striber væg hylde

væg træ spisestue rød skab accenter møblering

spisestue røde stole spisebord trægulv parket

spisestue i røde stole creme farver tæppe indretning

Previous Post
45 ideer til design af spisestue med de højeste designstandarder
Next Post
Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!