15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

LED -belysning og bambus – et arbejdshjørne i køkkenet

mobiltelefon belysning led køkken hjørne designer

Mange af os er aldrig uden vores mobile enhed; vi tager den med os overalt, også i køkkenet, hvor vi kan hente opskrifter. Nu er der køkkenarbejdsstationen lavet af bambus (KWIB) til dem, den er designet til disse mennesker, der også vil bruge deres smartphones og tablets i køkkenet, mens de laver mad eller mens de tilbereder et måltid. Den nye arbejdsstation giver alle chancen for at holde deres mobile enheder langt væk fra kaos; Du kan nu få købet af din KWIB gradvist finansieret af Kickstarter.

Arbejdsområdet med LED -belysning og kniv & Opbevaringsplads til redskaber

arbejdsstation led belysning bambus design

KWIB er designet af Cool Invent LLC Dale Rorabaugh og er et venligt køkkenværktøj til alle, der ønsker at forblive forbundet med deres apparater lige ved hånden. Med hjælp fra Led lys Den kompakte arbejdsstation lyser op på din arbejdsflade og bruger et kabelstyringssystem til at holde enheden organiseret på ladekablet, så du ikke mister den af ​​syne. Den indbyggede natbelysning sikrer blød, men tilstrækkelig lys belysning i køkkenområdet, selv sent om aftenen, når du måske bliver sulten og får lyst til et par lækre sandwich.

Stationen til mobiltelefonen er oplyst med LED -belysning

højttaler-led-belyst-køkken-station

Arbejdsstationens grænseflade kan tilpasses enhver mobil enhed, der er plads til en kogebog og din gadget på siden, og spotlighten giver dig også mulighed for at læse det med småt. KWIB er justerbar, du kan vælge mellem tre forskellige synsvinkelpositioner på 45, 35 og 25 grader ved hjælp af en ahornknap. Og en ting mere: der er en valgfri genopladelig Bluetooth mini -højttalerforstærker til de brugere, der vil have musik til at flyde gennem deres køkken. Designet hjælper med at forbedre akustikken. Til seriøse kokke findes en deluxe -version af knivholderen, hvor knivskederne og bladene er godt beskyttet. Så KWIB er en perfekt blanding af smukt design og funktion.

Selvfølgelig spørger man sig selv: Med sådanne værdifulde funktioner, hvorfor er KWIB endnu ikke tilgængelig i detailforretninger?

For at gøre dette til et overkommeligt produkt for alle bestemte Rorabaugh Kickstarter, og virksomheden genererer nu de nødvendige midler. Nu hvor du har fundet beta -testeren, vil du dele den med verden. “KWIB er vores svar på anmodningen om en amerikansklavet, håndlavet bambus-arbejdsstation med en bæredygtig station Led lys, der søger ikke ros for enkelhed og funktionalitet, ”sagde Rorabaugh. “Jeg har designet en dejlig arbejdsplads her i Californien, der faktisk burde være overkommelig for alle.”

Om Dale Rorabaugh OG COOL INVENT LLC

led-belysning-profil-bambus-overflade-køkken

Dale Rorabaugh er grundlægger og administrerende direktør for Cool Invent LLC. Han har to Kickstarter -projekter, der er blevet finansieret med succes. Begge projekter blev leveret til tiden og fortsætter efter planen.

Dale er en iværksætterpersonlighed og fremsynet innovatør med mere end 22 års produktdesignerfaring. Han har designet og implementeret adskillige medicinske, dental- og instrumenteringsprodukter og produktforbedringer og altid holdt øje med produkternes elegance, funktionalitet og værdi. Dale har fået flere patenter og har udgivet snesevis af artikler om økonomisk brug af disse værktøjer. Han har leveret disse produkter og enheder, fra prototype til fremstilling, til mindst 15.000 læger og andre kunder rundt om i verden. For mere information, besøg Cool-invent.com.

Effektiv LED -belysning sikrer hurtigt arbejde i køkkenet

bog-mobiltelefon-arbejdsstation-designer-idé

Et behageligt område til elektronik

køligt-arbejde-station-designer-køkken-bord

LED -belysning bruges mest om natten

profil-station-designer-led-lette retter

Previous Post
45 ideer til design af spisestue med de højeste designstandarder
Next Post
Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!