15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Invester i fint service og bestik – tips om porcelæn og sølv

ædel bordservice porcelæn-sæt-hvid-guld kant-moderne-kantet

Porcelæn er klart klassikeren blandt materialerne til aftensmaden. Høj kvalitet og ædel, hvert porcelæn bordsæt er en dyrebar gave og gives stadig i dag til bryllupper. Uanset om det er i hvidt eller med udsmykkede dekorationer og guldfælge, bringer et borddæk af ægte porcelæn retterne bedre frem og betragtes som ethvert bords krone. Porcelænsplader i kunstnerisk design er ofte så smukke, at de endda kan hænges på væggen som dekoration. Hvis du har besluttet at investere i fint service og bestik, så er det værd at læse vores artikel i dag. Vi besvarer et par spørgsmål for at hjælpe dig med at vælge.

Edelt bordservice – hvilken stil passer mig?

fint kina-moderne-hvidt-blomster-indretning-former-gourmet

Klassisk eller moderne? Hvid eller farverig? Ædel service og bestik købes ikke hver dag, så du bør først afklare hvilken stil, hvilket mønster og hvilke farvetoner der ville være bedst til dit festlige spisebord. Nedenfor introducerer vi dig til et par smukke udseende, der kan hjælpe dig med at vælge.

Ædelt bordservice i vintage og landstedstil

ædel bordservice porcelæn-50'erne-hvid-blomsterdekoreret-bølget kant

Ædle service i et vintage look har en særlig charme, som ingen kan modstå. Detaljeret behandling og dekorationer såsom en bølget kant og reliefdekoration er typiske træk ved sætene fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. Tidløst smukke og romantiske minder de om den kærlige tid, da du blev inviteret til mormors søndagsmiddag. Hvis du vil forkæle dig selv med et strejf af romantik og tidløshed i vores tid, så kan du overraske dine gæster med et porcelænsbordsæt i vintage- eller landstedstil.

Moderne porcelæn bordservice i kantede former

ædel-porcelæn-porcelæn-hvid-moderne-kantede-former

Geometriske bordsæt i kantede eller buede former skaber en vellykket kombination af elegance og ekstravagance og er allerede blevet standarden. Med moderne porcelænsbordsæt leger du med former frem for farver. Og selvom der næsten ikke er grænser for mønstrene, er almindelig hvid altid på mode og kan aldrig se malplaceret ud ved festlige lejligheder.

Fint porcelæn service – hvidt eller farvet?

Ædel bordservice porcelæn-sæt-hvidt-farverigt-mønster

Du kan ikke gå galt med klassiske farver og tidløse mønstre. Det rene hvide porcelæn betager med sit meget reducerede designsprog og giver ethvert arrangement elegance. For dem, der kan lide det enkle og elegante, er klassisk hvidt porcelæn bare sagen. Men hvis du vil have en bordkultur med luksuriøst buede ornamentdekor og i lyse farver, skal du vælge omhyggeligt. Du skal være sikker på, at du vil kunne lide dette look til dit servise sæt i mange år fremover.

For dem, der ikke vil have det helt hvidt, tilbyder vi 3 forslag til tidløse mønstre:

  • Porcelænsfade i blå og hvid

Med porcelæn er de fine blå mønstre absolutte klassikere og kendt under mange navne som løgmønster, evigt blomstermønster, indisk blå og blå saks. Inspireret af motiver og teknikker fra Fjernøsten er den traditionelle blå og hvide porcelænsindretning altid opdateret. Kombinationen af ​​blå og hvid kan også se moderne ud, udstråle en vidunderlig friskhed og skabe den perfekte kystfølelse på bordet.

  • Bordservice i porcelæn med guldkant

En fin guldkant på klassisk hvidt porcelæn bringer et strejf af luksus til bordet og ser meget sofistikeret ud. Dem, der kan lide det mere luksuriøst, kan tage et kig på Rosenthal Versace -kollektionen, som vi tilfældigvis er på www.alberding.com har fundet. Indretningen af ​​porcelænsservietet i høj kvalitet skinner med symbolik, masser af guld og skaber en bro mellem fortiden og det ultramoderne.

  • Porcelænsfade med frugt- og blomsterdekorationer 

Farverige retter med frugt og blomsterdekorationer er bare sagen, hvis du elsker friske farver og landlig charme. Selv i den tidlige morgen kan det bringe dig i godt humør. Jo friskere farverne er, jo mere aktiv føler du dig!

Bordservice i porcelæn til hvor mange mennesker?

ædel-porcelæn-porcelæn-guld-pink-blå-bølget kant-vintage-flair-romantik

Jo flere mennesker der bor i husstanden, og jo oftere du har gæster, jo flere retter har du brug for. For eksempel er bordsætene til 6 eller 8 personer ideelle til daglig brug og en 2-personers husstand. Men hvis du beslutter dig for et tidløst, enkelt service, der er evigt og af høj kvalitet og kun vil blive taget ud ved særlige lejligheder, så er det bedst at holde øje med fremtiden og købe en service til mindst 12 personer.

Anvendelsestip til porcelænsretter

fin porcelæn-hvid-moderne-pleje-opvaskemaskine

Næppe noget andet materiale opbevarer varme så bæredygtigt som porcelæn. Dette gør den særlig velegnet til servering af varme retter. Men kan porcelænsretter bruges i mikrobølgeovnen eller i ovnen? Ja, porcelænet er 100 procent mikrobølgeovn, hvis det ikke har en guldkant eller anden metallisk belægning. Generelt kan porcelæn af høj kvalitet også sættes i ovnen uden problemer, fordi det betragtes som brandsikkert. Hvad du dog bør undgå, er termisk chok, dvs. den hurtige ændring i temperaturen på et materiale, f.eks. En tallerken fra køleskabet og i den forvarmede ovn. I tilfælde af porcelæn af dårlig kvalitet kan opvasken revne og endda gå helt i stykker.

Ædel sølvbestik – den perfekte ledsager til porcelæn

ædel-porcelæn-bestik-porcelæn-guld-kant-dekor-sølv-bestik

Når du vælger bestik, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​det forarbejdede materiale. Materialerne i høj kvalitet omfatter sølv og rustfrit stål. Sølvbestik imponerer med sin tidløse charme og harmonerer perfekt med din nye porcelænsservice. Det understreger karismaet ved det “hvide guld” og forbedrer visuelt bordet. Forskellen mellem ægte sølv og sølvbelagt bestik er svær at se ved første øjekast, men frimærket giver oplysninger om graden af ​​sølv. 925 sterling sølv er af højeste kvalitet, mens tal mellem 120 og 180 angiver tykkelsen af ​​det påførte sølvlag i gram.

Previous Post
Hvilke gardiner på badeværelset? Disse løsninger er bedst til badeværelsesvinduet!
Next Post
Så du kan tørre tidsler og lave en smuk, stikkende dekoration selv!