15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Feng Shui møbler til stuen

Feng Shui indretning af stuen

Stuen er hjertet i hver lejlighed. Det er et område for hele familien, et sted til hyggelige aftener med venner og slægtninge. Den kinesiske filosofi Feng Shui har udviklet en masse råd til værelsesdesignet, hvilket har vist sig at være særligt nyttigt for stuen. Forståelig er populariteten af Feng Shui facilitet steget i de senere år.

Feng Shui møbler – gardiner

Feng Shui gardiner design af stuen

Døren skal ikke vende mod vinduet. Gardinerne holder den positive energi i huset. For eksempel kan du hænge bambusklokker på terrassedøren. Arranger sofaer og stole i en cirkel eller firkant. Fjernsynet skal være skjult i skabet, det forstyrrer harmonien mellem menneskene i rummet. Ifølge Feng Shui facilitet siddeområdet skal være designet tæt på væggen – det får instinktivt folk til at føle sig mere trygge.

Stue med Feng Shui møbler

Feng Shui stue træmøbler

Lad midten af ​​stuen være fri, og placer urtepotter i hjørnerne af rummet. Møblerne skal være lavet af naturlige materialer. det Feng Shui facilitet udelukker glasborde, da de ser ustabile ud. Træ og metal er de foretrukne materialer, keramiske krukker skaber en forbindelse med jorden, mens vand i rummet virker beroligende. En god idé til dekoration er at arrangere en krystalskål med vand og blomster.

Feng Shui farver – tips om de rigtige farvekombinationer

Opsætning af Feng Shui soveværelse – korrekt sengestilling

Design køkkenet i henhold til Feng Shui for at skabe lykke og velstand

Spejl i stuen – tips til Feng Shui -indretning

Feng Shui rundt bord stue

Feng Shui -filosofien siger, at spejle forstørrer rummet og er relateret til succes og viljestyrke. Spejlet over pejsen reflekterer sollyset, der kommer rigeligt ind gennem vinduerne. Gardinerne skal derfor være temmelig lette og gennemsigtige. Feng Shui -møblerne til stuen skaber en hyggelig, velkendt atmosfære, hvor man kan slappe af.

af Dani Alexandrova

Vægdekoration – Feng Shui stue

spændende-væg-design-Feng-Shui

rundt bord og spejl i stuen

klassisk-fung-shui-hvid-stue

Dekoration med blomster – lilla stue

Feng Shui blomsterdekoration

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer