15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stue tendenser 2016 – bor i stil i dag

Stue tendenser 2016 industriel-chic-mursten-væg-sort-lowboard-væg-tv-indirekte-belysning

Måden, hvorpå lejlighederne designes og bruges, ændres med jævne mellemrum. Som før er stuen dog – hvis tilgængelig – omdrejningspunktet for hver lejlighed. De fleste mennesker tilbringer en stor del af deres aften her, alene eller i nærværelse af familiemedlemmer og venner. I stuen er der normalt en sofa og andre komfortable siddepladser, samt fjernsynet. Det fungerer som et sted for tilbagetog, festcenter og legerum for de unge.

Der er uendelige muligheder for at indrette en stue. Afhængig af rummets størrelse og dine egne præferencer kan du vælge en moderne interiørstil eller landhusmøbler, dekorere på en minimalistisk eller kunstnerisk legende måde. Valget af møbler spiller her en central rolle. Et par aktuelle stue -tendenser for 2016 er præsenteret nedenfor. Under linket http://www.moebel-eins.de/Wohnzimmer/ interessante forslag kan allerede findes på dette område.

Stue trends 2016 – tilbage i tiden med retro stil

Stue tendenser 2016 retro-flair-cocktail stol-gulvlampe-væg-billeder-retro-bil-sort-hvid

At huske fortiden spiller ikke kun en vigtig rolle i mode. Når det kommer til at indrette stuen, kan man lide at orientere sig igen og igen i svundne tider. I 2016 er retro igen, ligesom portalen heim.de meddelelser – forbundet med udtryk som “Vintage” eller “Shabby Chic”. Det betyder ikke nødvendigvis, at møbler fra de sidste årtier er gengivet trofast. Ofte er de i stedet tilpasset moderne behov, så resultatet dybest set er en blanding af gammelt og nyt.

Formative elementer i stuen tendenser 2016

Stue tendenser 2016 nyrebord-50'erne-træ-retro-flair

For nylig har det hovedsageligt været 50’erne og 60’erne, retroelskere foretrækker at orientere sig om, når de designer stuer. Som definerende elementer i en sådan facilitet definerer magasinet “Schöner Wohnen” blandt andet:

Organiske former: Det mest berømte eksempel på dette er det såkaldte nyrebord. Men cocktailstole i 60’ernes stil passer også perfekt ind i en stue i retrostil.

– skabelon: Tekstiler med geometriske former eller grafiske mønstre understreger det vintage look – for eksempel i form af pudebetræk – og fremkalder de vilde tressere, blomsterkraft og blomster i dit hår.

– Naturlige og kunstige materialer: Ud over møbler af træ, gerne i mørke farver, anbefales plast og skum. Det er bedst at blande de to, som du vil.

Den 70 -årige retrostil – nogle elementer er stigende igen

Stue tendenser 2016 retro-flair-blomster-tapet-blå-recamiere-taupe-sofa

Med alt dette kan lejlighedsejere være kreative. At indrette en stue i retrostil betyder ikke, at man slavisk orienterer sig til historiske fotos og bedstefars stue. Resultatet er mere spændende, når forskellige elementer fra forskellige tider fantasifuldt kombineres med hinanden-for eksempel et nyreformet bord med et pop-art tapet. Under alle omstændigheder er hygge tilladt. Retro stuer er steder at føle sig godt tilpas. Derfor kan belysningen være lidt svag på et avanceret tidspunkt.

Landstedstil – spred romantisk charme med massivt træ

Stue tendenser 2016 - landlig stil - massivt træ - sofabord - sofa - rosemønster - muret pejs

Landstedets stil er også en langvarig favorit, som nu er blevet delt op i en lang række varianter. Mens møbeldesignere i denne sektor i første omgang først og fremmest fokuserede på romantiske ideer fra gamle engelske landejendomme og stuehuse, er skandinaviske “landhusstilarter” med farverigt mønstrede tekstiler i de senere år blevet mere og mere fashionable.

Uanset hvilken retning du vælger, er stueindretning i landlig stil normalt præget af følgende elementer:

– Naturmaterialer

– Varme farver

– Romantiske folkedekorationer

– Hygge

Landstil kan have mange forskellige former

Stue tendenser 2016 landstil-grå-sofa-hvid-køkken-lyst trægulv

En stue i landlig stil er normalt præget af komfort og sikkerhed. Kølige farver og abstrakte former er malplacerede her. Massive træmøbler er af særlig betydning. Disse ser ikke bare naturlige ud. De bidrager også til et godt indeklima og udstråler varme.

De er dog normalt ikke billige. Generelt er møbler i landhusstil normalt dyrere end moderne varianter. Dem, der ikke vil eller kan grave dybt i lommen, kan lede efter skatte på bedstemors loft i stedet for at gå til møbelbutikken eller på loppemarkedet. Ægte tilbud tilbydes også igen og igen hos antikvitetshandlere.

Stue tendenser 2016 – intelligente møbler

stue-trends-2016-møblering-sovesofa-brun-dobbeltseng-størrelse

Selvfølgelig vil der også være levende tendenser i 2016, der er formet af en fremadrettet tilgang. Sådan rapporterer det Handelsblatt af den stigende betydning af intelligente møbler. Dette forstås primært at betyde møbler, der opfylder flere funktioner på én gang. Eksempler er:

– et sofabord, der bliver til et spisebord, når det er nødvendigt

– et skrivebord med opbevaringsplads

– en sofa, der kan omdannes til en seng i et par enkle trin

De intelligente møbler omfatter også den foldbare sofa, som kan omdannes til en seng

stue-trends-2016-folde-sofa-grå-metal-ben

Intelligente møbler er særligt velegnede til trange rum. Billige varianter er endda velegnede til studielejligheder eller en delt lejlighed. Alle, der har deres hjemmekontor i stuen, drager også fordel af møbler, der er lige velegnede til arbejde og afslapning. Et særtilbud til småbørnsforældre er møbler til børneværelser, der “vokser med dig” og derfor egner sig til flere aldersgrupper. Derudover er der flere og flere møbler, der er forsynet med belysning. Det ser ikke bare godt ud. Ved at tænde belysningen og ændre farver kan forskellige stemninger skabes – ideel til en hyggelig aften i stuen. Især sofaer og store opholdsområder har ofte LED -belysning med fjernbetjening.

Dem, der kan lide det endnu mere moderne, kan vælge møbler med en indbygget touchpad eller skærm. Stuen bliver derimod en wellness -oase ved hjælp af siddepladser, der inkluderer en massagefunktion. Det er selvfølgelig fornuftigt at tage blikket i betragtning. LED -belysning alene gør ikke en sofa til et smykke.

Stue trends 2016 – din egen smag bestemmer

stue-trends-2016-grå-sofa-rød-mursten-væg-fladskærms-tv-rundt-sofabord-tæppe

Tendenser kommer og går. Det gælder såvel møbleringsstile som mode. Dem, der ikke ønsker at underkaste sig tidsånden, kan falde tilbage på tidløse møbler og dekorative genstande. I sidste ende burde personlig smag gøre en forskel. Stuen er trods alt i bedste fald det sted, hvor du bedst kan lide at være hjemme. Hvis dette er indrettet på en fashionabel måde, men ubehageligt, kan pengene til dyre møbler ikke betale sig. På den anden side, hvis du kan lide at modtage gæster i dine egne fire vægge, er det desto sjovere at indrette en stue på en stilfuld måde. Uanset om det er vintage eller landstedstil, abstrakte malerier, der hænger på væggen eller tegningerne af dine egne børn, er i sidste ende af sekundær betydning.

Previous Post
Moderne polstrede møbler fra Alpa Salotti sofa designs med en feel-good faktor
Next Post
Lav dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer