15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekoration til stuen – smukke ideer og værdifulde dekorationstip

Dekoration til stue moderne tæppe vægmaleri plakat

Med en passende dekoration kan du give sidste hånd til hvert værelse i lejligheden og dermed skabe en behagelig atmosfære. Især når det kommer til stuen, lyser det rigtige boligtilbehør og dekorative genstande op i rummet og giver en individuel note i interiøret. Dekorationen til stuer bør ikke nødvendigvis være i form af elegante vægmalerier og smukke husplanter. Selv et originalt vægdesign eller stilfulde møbler kan bruges til dekoration. I denne artikel finder du de forskellige muligheder samt mange værdifulde tips til en smuk stueindretning. Lad dig inspirere af vores ideer og design et stilfuldt opholdsrum!

Grundlæggende tips til en smuk dekoration til stuen

Dekoration til stuen farver-væg dekoration-ideer

Når man møblerer en stue, er det vigtigt at vælge den rigtige farve som det allerførste trin i indretning. Mange undervurderer dog det faktum, at vægfarven bestemmer indretning og indretning af stuen. Selv med maling kan du fremkalde en stemningsfuld dekoration til væggene og angive tonen for resten af ​​dekorationerne. Farve accenter i stuen er stadig en populær dekorationside til dette område, fordi de giver rummet et stemningsfuldt præg og frisker hele interiøret op.

Dekoration til stue dekorative-væg-design-tapet-strimler

Tapet kan også være meget dekorativt i stuen og give rummet et individuelt præg. Med et smukt mønstertapet som dekoration til stuen kan du gøre rummet stilrent og indrette det i den stil, du ønsker. I dette tilfælde er det kun nogle få flere dekorative genstande, der harmonerer med tapetet og stuen er klar.

Dekorer dit hjem kreativt – 50 ideer til et lille budget

76 ideer til pallemøbler eller hvad du kan bygge af euro -paller

Gør-det-selv-levende ideer: unikke møbler og dekorationer

dekoration-stue-skandinavisk-stil-møblering-grå

Et andet aspekt, der er afgørende for stueindretningen, er det Indretning stil. Forskellige dekorative elementer passer godt til en moderne, skandinavisk eller landlig stil, så du bør bestemme det, før du begynder at dekorere. I nogle situationer er en blanding af stilarter imidlertid også mulig i interiøret, men kun hvis de enkelte elementer kombineres godt med hinanden.

dekoration-stue-stil-møbler-deco-reol-lænestol

Enhver, der tror, ​​at kun boligtilbehør er egnet som dekoration til stuer, tager fejl. Selv nogle stilfulde Møbler som dekoration er helt tilstrækkelige i stuen til at skabe en hyggelig atmosfære. Udover sofaen og sofabordet er der andre møbler, der er meget dekorative i dette område. En stilfuld reol, for eksempel, emmer af komfort og varme og skærer derfor en god figur til indretning af stuen. Ikke kun bøger passer på den, men også små dekorative genstande og tilbehør.

Stueindretning med tekstiler

dekoration-stue-tekstiler-sofa-hynder-polstring-farve accenter

De forskellige tekstiler i stuen spiller en vigtig rolle for at skabe en smuk rumlig effekt. De rigtige Gardiner eller forhæng påvirke atmosfæren i rummet og er af central betydning for et hyggeligt rumdesign. Du kan enten supplere rummets farvepalet pænt eller indstille atmosfæriske accenter. Det samme gælder for Betræk, tæpper og pyntepuder, valgt til siddeområdet. Dekorative pudebetræk til sofapuderne har længe været betragtet som en billig dekoration til stuer, hvilket giver interiøret en individuel karakter.

dekoration-stue-tæppe-mønster-wanbild-klaver

Må dekorere stuen Tæpper Mangler heller ikke, for de skaber en hjemlig følelse og afrunder hele indretningen på en smuk måde. Vintage tæpper i et moderne interiør er i øjeblikket meget på mode og sætter store højdepunkter for indretning. Mønstretæpper eller fluffede minitæpper giver også stuen varme og sikrer større komfort, især i den kolde vinter.

Vægdekoration til stuen

dekoration-stue-væg-væg-kunst-ideer

Vægdekorationen er en vigtig del af dekorationen til stuen. Især i et stort opholdsområde Vægmalerier eller andre vægdekorationer mangler bestemt ikke. De får de bare vægge til at se smukkere ud og får dem straks til at lyse. Dette kan også påvirke rummets samlede effekt. Med aflange vægdekorationer for eksempel fremstår væggene større og rummet mere åbent. Vægmalerier kan også løsne atmosfæren med hensyn til farve og sætte atmosfæriske accenter. Således ser hele stuen mere behagelig ud og inviterer dig til at blive hængende og slappe af.

dekoration-stue-pejs-væg-dekoration-væg-ur-dekoration-tips

Udover vægmalerier findes der også andre vægdekorationer, hvis du smukt vil dekorere væggene i stuen. EN spejle For eksempel er det en populær dekorationside til en lille stue, fordi den afspejler rummet og endda får det til at se større ud. Derudover ser et vægspejl virkelig elegant ud i interiøret og forfiner straks atmosfæren. Hvis du derimod vil give stuen et nostalgisk præg, så fungerer dette bedst med et vintage vægur. Området over pejsen eller sofaen er ideelt til dette. Dejlig Vægure tilbydes til enhver indretningsstil og passer derfor til enhver indretning. Stilfulde, selvfremstillede varianter kommer også til sin ret i opholdsområdet.

dekoration-stue-væg-dekoration-dekorativ-væg-design

Ud over tapet og vægmaling, tilbyder forskellige Vægpaneler en anden måde at dekorere væggene i stuen på. Et sådant dekorativt vægdesign kan have et naturligt udseende og dermed give rummet et look af høj kvalitet. Vægpaneler med et sten- eller træudseende er særligt populære og er fantastisk velegnede til både moderne og klassisk møblerede stuer. En dekorativt vægdesign kan også opnås med et 3D tapet, som giver rummet struktur.

Belysning som dekoration til stuen

dekoration-stue-belysning-vedhæng-lys-moderne

For nylig har der været en tendens til at dekorere med lys. Smukke loftslamper, væglamper og gulvlamper med et elegant design bruges og tjener ikke kun som lyskilde, men også som en stemningsfuld dekoration til stuen. Valg af den rigtige belysning afhænger af faktorer som loftshøjde og rummets størrelse. For eksempel dekorativt Pendellamper bruges hovedsageligt i boligarealer med højt til loftet, mens a LED stjernehimmel kan smukt belyse og dekorere et lille rum med et nedhængt loft. Indirekte belysning kan også fremkalde en feel-good-stemning i rummet og tilbyder en moderne møbleringsidé til stuen.

dekoration-stue-belysning-gulv-lampe-farverigt-tæppe

Lysende kroppe med et smukt design er ideelle som dekoration til stuer. Designer stuen lamper passer godt til en moderne indretning, mens der for et landhus stil interiør Årgang lysekrone fra loppemarkedet er meget velegnede. Med Gulvlamper du kan også sætte smukke accenter i rummet og skabe en smuk stemning. Den rigtige belysning sikrer også, at resten af ​​stuen er dekoreret smukt.

Stue dekoration med planter

dekoration-stue-indendørs-planter-naturlig-stemning

Husplanter er en vigtig del af udsmykningen til stuer, fordi de bringer liv og naturlighed ind i stuen. De opfrisker atmosfæren og inviterer naturen ind i dine egne fire vægge. Men hvis du vil dekorere lejligheden med husplanter, bør du sikre dig, at planterne har brug for passende pleje for altid at se smukke og livlige ud. For dem, der ikke har tid til mere kompleks pleje, er letplejede sorter som sukkulenter bedst.

dekoration-stue-ideer-indendørs-planter-hjørne-bananplante

Som regel kan næsten enhver beholderplante integreres i stueindretningen, men der er nogle indendørs planter, der er særligt velegnede til boligarealet. Eksempler er Palmer, sukkulenter, vedbend, heldig bambus, orkideer og mange andre. Den korrekte placering af planten spiller også en væsentlig rolle for dets velbefindende. Steder, der får nok dagslys og frisk luft er bedst egnet til dette. Ubrugte hjørner i stuen kan også dekoreres med smukke plantepotter. På den måde ser hele anlægget komplet ud.

dekoration-stue-planter-lodret-have-moderne

En anden populær trend i udsmykning af stuer er lodrette haver indendørs. De giver rummet en naturlig flair og fungerer samtidig som atmosfæriske accenter. Grønne vægge passer til enhver indretningsstil og er velegnede til både små og store stuer. I kombination med naturlige farver til møbler og dekoration af naturlige materialer ser en lodret have virkelig smuk ud.

dekoration-stue-blomster-bord-dekoration-pink-væg-maling

Plantepotter og stueplanter er ikke den eneste måde at dekorere stuer naturligt på. Med sæsonbestemt Klip blomster I en smuk glasbeholder kan opholdsområdet skabes atmosfærisk og dekoreret med et friskt element. Blomsterne er perfekte som borddekoration til sofabordet og kan også fungere som farve accenter i rummet. En stueindretning med friske snitblomster kan også ændres regelmæssigt, hvilket ikke er tilfældet med større dekorative genstande. Det betyder, at opholdsområdet kan indrettes forskelligt hver uge.

Små dekorative objekter til en behagelig atmosfære

dekoration-stue-tekstiler-sofa-hynder-tæpper-lille-deco

Når det kommer til at dekorere stuen, er det de små ting og tilbehør, der sætter prikken over i’et på indretningen. Små detaljer som Vaser, lysestager, skåle og bakker Små pyntegenstande bør absolut ikke mangle, for de betragtes som prikken over i’et. Disse bør imidlertid være i harmoni med stuen og indretningens farveskema og skabe et harmonisk helhedsbillede. De små boligtilbehør kan fordeles overalt i stueområdet, normalt som Dekoration til væggenheder og sideborde er brugt. Man må under ingen omstændigheder overdrive dette. Et par flotte lys, en pænt dekoreret bakke og en smuk blomstervase skaber en hyggelig atmosfære.

dekoration-stue-billeder-kaminhylde-deco-reol-stige

Der er også nogle områder i stuen, der kommer med en i hver sæson sæsonbetonet dekoration der skal dekoreres. Disse omfatter f.eks. Kaminhylden eller skorstenen, vindueskarmen og, hvis det er relevant, vægnicher. På disse punkter kan dekorationen præsenteres særligt smukt i den respektive sæson. Så du kan forskønne din stue om efteråret med græskar og efterårsblade, om vinteren med grangrene og julemotiver, om foråret med forårsblomster og påskeæg og om sommeren med maritime dekorationer.

Previous Post
45 ideer til design af spisestue med de højeste designstandarder
Next Post
Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!