15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stue bar – attraktive og stilfulde ideer til en fantastisk atmosfære

stue bar loft-stil-rummelig-vindue foran-nat-vedhæng-lamper-chouch-bord-lænestol-bar skammel-indendørs planter-loft lamper

Kunne du tænke dig at nyde en aperitif eller et glas vin om aftenen, eller måske holde en cocktailfest for venner? En Stue bar helt sikkert tilbyder et behageligt ophold for dine besøgende og giver hver fest en særlig og interessant karakter. Mulighederne for at oprette din egen bar derhjemme er mangfoldige og faktisk lette at implementere. Lad dig inspirere af vores ideer.

Stue bar – moderne og multifunktionel på samme tid

stue bar krone lys-bordlampe-hjørne sofa-bord-stole-pejs-vægbeklædning-sten-blomsterpotter

Der er ingen grænser for din fantasi, når du vælger den bedste placering og design til din egen stue bar. Hvis du har en behagelig hjørnesofa i midten af ​​rummet, kan du opsætte din bar omkring den. Med de matchende borde eller bænke kan du nemt integrere baren i din stue. En lavere tæller kan også konverteres og bruges som bord eller opbevaringsplads.

Stue bar i forskellige designs

stue bar hjørnesofa-læder-hvid-tæppe-sofabord-hængende lamper-bar skammel-bar mod-trappe

Barborde fås i forskellige størrelser, højder og modeller. Opsæt din stue bar individuelt og efter din egen smag. En bardisk som den på billedet er stabil og ser minimalistisk, diskret og elegant ud. Med afføring, der matcher dine eksisterende møbler, står intet i vejen for en afslappende aften med din familie eller venner.

Stue bar tilpasset den individuelle livsstil

stue bar marmorplade - vedhæng lamper - bar skammel - stående lampe - fjernsyn - billeder - kaffekop - bog - vindueslemmer

Du kan placere en bardisk hvor som helst i rummet. Hvad synes du om en fritstående bardisk modsat fjernsynet, hvor du kan se en interessant film eller den næste spændende fodboldkamp med venner? Materialets optik er nøje udvalgt, hvilket betyder, at stuen bar ligner en naturlig del af hjemmemiljøet.

Sæt en bar op under trappen

stue bar sofa-lænestol-læder-farvet-sennep-trappe-hylder-glas-flasker-smide puder-glasbord

Du kan også dygtigt bruge den ledige plads under din trappe til en bar. Design væggen, som du ønsker, og sæt hylder til glassene på væggen. Skabe i den rigtige højde kan bruges både som bardisk og til opbevaring og opbevaring af drikkeflasker og glas.

Rustik bardisk

stue-bar-siddeområde-bord-sofa-stole-køkken ø-træplade-vedhæng lamper-vindue foran hylder-pejs

Hvis du har en køkkenø i din stue, kan du bare bruge den som en bardisk. Hvis du vil fremhæve bardisken og give den et mere rustikt udseende, kan du bruge en robust træplade i en uregelmæssig form og bringe et strejf af loftstil til din stue. Selvfølgelig kan ethvert andet materiale, du kan lide, og som passer til resten af ​​møblerne, bruges.

Enkel bardisk med et moderne look

stue-bar-opholdsområde-spisestue-stole-bar skammel-billeder-vedhæng lamper-tæppe-sofa-dekoration

En bardisk kan også se meget dekorativ ud. Bardisken på billedet består kun af en vandret og en lodret plade og blev fastgjort direkte til skillevæggen mellem opholds- og spisestueområderne. På grund af sin slanke linje fylder den næsten ikke og ændrer ikke rummets åbne opfattelse.

Indstil farvede accenter i rummet

stue-bar-hylde-drikkevarer-vin-flasker-glas-væg-ur-tapet-pink-bar-bar bordstol-højde-justerbar-lys rød

Du kan også vedhæfte en pladsbesparende stue bar direkte på væggen eller på en hylde. Næsten hver hylde kan bruges som en barreol til opbevaring af spiritus og bartilbehør. Hvis du vil ændre udseendet på din stue, kan bardisken være det møbel i rummet, der bærer farve accent i anlægget.

Tilbehør til stuen

stue-bar-bar counter-bar-skammel-hvide-vaser-blomster-roser-billeder-dekoration-bog-gardiner-minibar

Det rigtige udstyr til din stue bar muliggør tilberedning af cocktails og skaber en hjemmebar atmosfære. De forskellige barglas og spiritus må naturligvis ikke mangle og skal være inden for rækkevidde. Hvis du ikke har et barskab eller barhylde, kan du arrangere flasker og glas på en kommode og gemme dem under bardisken. Du kan også præsentere glassene med stil med et åbent skab.

Barhylde som vægdekoration

stue-bar-bar mod-barstole-væghylde-udstillingsglas-alkohol-flasker-loftsbelysning

Med en oplyst barhylde på væggen kan du skabe et godt hjørne i din stue og tage følelsen af ​​at være i en rigtig bar med hjem. Afhængigt af størrelsen på barhylden kan du sætte barglasene i rampelyset, stuve flasken eller præsentere din samling af forskellige shotglas.

Idéer til bardekoration

stue-bar-væg niche-bar counter-træ panel-væg dekoration-bar skammel-bog-glas-vinflasker-isterninger

Hvis du har en ubrugt alkove i din stue, kan du også bruge den til at oprette en fantastisk bar, der er adskilt fra resten af ​​rummet og kan indrettes efter dine egne ideer. For en stemningsfuld atmosfære kan du dekorere væggen med billeder eller plakater, eller hvorfor ikke gøre den unik med din yndlingscocktailopskrift.

Stue bar med en forskel

stue-bar-foldbar bord-serveringsbakke-hængende stol-metal-hvide-kast puder-skillevæg-væg-tæppe-stueplante-alkohol flasker

Din stue bar behøver ikke nødvendigvis at bestå af en bardisk og taburetter. Et lille foldebord med en serveringsbakke på giver plads til det nødvendige barudstyr og kan placeres hvor som helst i rummet. En behagelig hængestol i stedet for en barstol ligner ikke en rigtig bar, men det skaber en fantastisk følelse.

Design stangen, så den matcher den indvendige stil

stue-bar-stol-sconces-minibar-skab-væg-glas-flasker-alkohol-rullende-bord-træ-vase-blomster

For at lægge drikkeflaskerne, glassene og isterningebakken ned kan du også bruge en mobil servering eller barvogn, som også ser meget attraktiv ud og er praktisk. Uanset hvilken stil du ønsker at indrette din husbar, kan hvert enkelt element sætte smukke accenter i rummet. Hvad med et indbygget skab til opbevaring, der også fungerer som vægdekoration?

Ædel minibarvogn

stue-bar-minibar-vogn-guld-dekoration-ananas-glas-flasker-gardiner-vaser-pejs

Denne smarte og ædle minibarvogn er velegnet til værelser, der ikke tilbyder så meget plads og kan placeres, hvor dine gæster bor i øjeblikket. Takket være det elegante, gyldne design og dekorationen på vognen kan du betjene dine gæster som i en fornem restaurant.

Design en bar med tavlemaling

stue-bar-hylder-kopper-alkohol-kage-tallerken-væg-maling-sort-tavle-bogstaver

I en stue med en integreret madlavning og spiseplads kan du også konvertere en del af arbejdsfladen og bruge den som en bar. Brug fx tavlemaling til at give væggen et dekorativt lag maling og måske skrive forskellige opskrifter ned på den eller endda give din bar et navn.

Bardisk med spejl

stue-bar-rustik-bar-spejl-counter-bar skammel-træ-bjælke-vase-blomster-parket-madlavning område

Hvis du har fastgjort stangtælleren til væggen, kan du opgradere den optisk med et spejl og sikre et ubegrænset udsyn. Så dine besøgende kan se blandingen af ​​cocktails, og intet står i vejen for dejlige, lange samtaler.

Smarte og funktionelle barmøbler

stue-bar-møbler-glas-stål-træ-udstillingsvindue-vinglas-vinglas-oval-æske-parketgulv

Hvis du ikke selv vil sammensætte din hjemmebar, finder du smukke og komfortable barmøbler i endeløse designs på markedet, der opfylder dine krav og lover en perfekt cocktailaften. Takket være fodstøtten kan du føle dig godt tilpas og slappe af på barstolen.

Intern bar med billard

stue-bar-sten-beklædning-billeder-bar-skammel-billede-pool-bord-vedhæng-lamper-parket-gulv-loft-stil

Hvis du bor i en stor lejlighed eller et hus og har plads nok, kan du også oprette en klassisk bar med en fuldt udstyret tæller og et poolbord eller andre legefaciliteter og tilbringe lange aftener i godt selskab.

Gemme

Previous Post
Moderne væggenheder – praktiske møbler til hvert værelse
Next Post
Håndværk med skumgummi – 15 sjove kunsthåndværksideer med børn