15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stuebord i hvidt – ideer til stilfulde og moderne møbler

stue bord hvid moderne stemning-kombination-blå-hynder

Valget af møbelelementer er af stor betydning for det rum, hvor du eller dine gæster tilbringer det meste af deres tid. Med det matchende stuebord kan du omdanne dette område til et centralt punkt i dit hjem. For at skabe en hyggelig og moderne stue kan du bruge bordet som et højdepunkt i interiøret. Hvis rummet for eksempel er stort nok, kan du placere en stor sofa sammen med et lavt stuebord i hvidt, mens et spisebord kan være bag sofaen. De interessante kombinationer af farver og materialer i dit boligareal vil ikke efterlade nogen besøgende ligeglade.

stue bord hvid moderne atmosfære kombination

Den hvide farve kan optimalt kombineres med sort, grå og en lang række farver. Neutrale toner som hvid, lysegrå, flødehvid eller træ kan også bruges godt til boligarealer. Brug farver som turkis eller andre kontrasterende nuancer til puder, tæpper eller krukker, så du kan fokusere på de små detaljer i rummet.

Oftest, for at skabe et opholdsrum i en minimalistisk stil, bruger designere møbler med usædvanlige former, der får rummet til at se unikt ud. Med disse eksempler viser vi dig, hvordan du kan skabe en behagelig stemning derhjemme ved hjælp af et hvidt stuebord. Denne farve er især velegnet til små værelser, fordi den giver en følelse af rummelighed. Med korrekt udvalgte møbler kan du opnå en harmonisk og hyggelig atmosfære, selv i et minimalistisk interiør. I denne stil er væggene for det meste tomme eller dekoreret med sort og hvide billedrammer.

stue bord hvid violet stilfuld kantet designer

Med det rigtige sofabord vil du være i stand til at oprette et vidunderligt sted at slappe af. Alt, hvad du har brug for til en afslappende filmaften eller blot læsning af en bog, kan placeres i lav, i de fleste tilfælde højde. Bordoverfladen kan bestå af en glasplade eller keramik, og stuebordet i hvidt kan være med en ekstra skuffe, højdejusterbar, hængslet eller med en aftagelig funktion. Der findes mange forskellige varianter afhængigt af din smag. Hvis du beslutter dig for at tilføje et hvidt stuebord til indretningen, kan følgende forslag hjælpe:

stuebord-hvid-grå-laminatgulv-sort-rundt-spisebord-sofabord

Hvis rummet, du designer, er lille, har du brug for fleksible og funktionelle møbler. Dette runde stuebord i hvidt og dets store tvilling i sort fylder ikke meget og kan bekvemt placeres forskellige steder i rummet. De grå lænestole er velegnede til at spise, slappe af eller se tv. Den sort -hvide kombination giver stuen et stilfuldt præg.

stue-bord-hvid-lille-spisestue-grå-hvid-laminat gulv-loftsbelysning

Hvis du vil oprette en barindstilling i stuen, kan du dække et bredt stuebord i hvidt ved siden af ​​disken som spiseplads. LED -belysningen over køkkenområdet og væglampen bag sofaen giver tilstrækkeligt lys i rummet. De små hvide sideborde med serveringsmulighed kan placeres fleksibelt hvor som helst i rummet for din optimale komfort.

stue-bord-hvidt-laminat-gulv-3d-tapet-sorte-stole-sidebord

Hvis du har valgt det rigtige fototapet til din stue, kan det ikke kun skabe en dekorativ effekt, men også være en optisk illusion for dybden i et lille rum. Hjørnesofaen i kombination med de små sorte sideborde og det L-formede køkken efterlader nok plads til et lidt større rundt stuebord i hvidt, som er omgivet af matchende kontrasterende sorte stole.

stue bord-hvid-moderne-stemning-palet

Paller er en fantastisk kilde til materiale, der er let at genbruge og let at arbejde med, hvis du vil lave dit eget hvide stuebord. De fleste af dem bruges som grundlag for et håndværk, uden at du skal foretage mange ændringer i processen.

Du kan hvidvaske et sofabord ved at bruge paller, der er skåret i størrelse og stablet oven på hinanden eller brugt individuelt. Ydermere kan overfladen forsynes med en glasplade eller med andre materialer. Endelig kan der tilføjes funktionelle hjul for at gøre bordet let at flytte rundt i rummet. Så du vil selv kunne lave et stabilt stuebord i hvidt og gemme bøger eller blade i det. Dette er en stilfuld idé til enhver moderne eller rustik stue, som du vil dekorere med for eksempel antikke eller vintage -elementer.

stue-bord-hvidt-alabaster-italiensk stil-rundt-sofabord

Et luksuriøst forslag ville for eksempel være et sofabord i italiensk design. Denne kan bestå af en forkromet base i rustfrit stål med en overflade og sider i alabaster og kan også udstyres med LED-belysning. Et ædelt bord kombinerer unikhed med moderne stil, og du kan få din stue til at se mere individuel ud.

stuebord-hvidt-glas-stilfuldt-kantet-designer

En moderne minimalistisk variant kan også have en ekstravagant form. Dette vil være et rigtigt blikfang i dit hjem. Et rektangulært stuebord i hvidt kan designes af en designer og udstyres med en gennemsigtig hærdet glasoverflade, som i dette eksempel. Hvid mat lak kan bruges til den krom metalbase. Et enkelt design kan let kombineres med flere designelementer.

stue-bord-hvid-moderne-stemning-kombination-blå-lænestol

En anden variant kan være et rundt og højglans stuebord i hvidt lavet af en træbund. Med moderne farvede polstrede møbler tilbyder du dine gæster en elegant og behagelig atmosfære, hvor de kan opleve en følelse af renhed og stil.

stue-bord-hvidt-træ-look-jern-tæppe-bakke

Giv din stue enkel charme og raffinement med et smukt og økonomisk sofabord. Hvis du ikke vil begrænse dig til kun en hvid farve, kan du kombinere dette med for eksempel fiberplade med et trælook. Dette står i kontrast til hvide metalstel, der kan fuldende indtrykket.

Stue bord-hvid-fold-ud-højde-justerbar-sofabord-praktisk

Tag et praktisk valg med et geometrisk designet stuebord i hvidt, der kan justeres i højden. Et sådant møbel kan være en blanding af rektangulære former og metal, der kombinerer et funktionelt og et moderne udseende på samme tid. Vælg et bord, der er udstyret med komfortable og pladsbesparende rum, så du har plads nok til forskellige ting.

stuebord-hvid-fold-ud-firkantet-stilfuld

Et trendy roterende sofabord kan tilføje et stilfuldt præg til din stue. Et behageligt sted til morgenkaffe eller eftermiddagste. Med to udtræksniveauer, der kan skubbes, har du en optimal kombination af praktisk og stil til dit moderne hjem. Hold dig til et rent og lyst design for at understrege de harmoniske proportioner i stuen, hvilket skaber en rolig atmosfære – en perfekt måde at slappe af dit sind og din krop på efter en hård dags arbejde. Derudover ville en sådan elegant form passe til næsten ethvert interiør.

stue-bord-hvid-sort-stilfuld-højglans-designer

Et højglans stuebord i hvidt med en sort overflade kan give ethvert rum en sofistikeret og forførende kant. Blødt afrundede hjørner kan dæmpe den skarpe kontrast mellem en hvid underside og en sort bordplade. To skuffer tilføjer den pæne og minimalistiske følelse, samtidig med at de giver dig en glimrende mulighed for opbevaring i stuen. Neutrale toner og en blank finish kan gøre bordet til et højdepunkt i stuen. For mere farve kan du også placere en farverig buket ovenpå.

Previous Post
Foldeservietter – 15 instruktioner, der er enkle og effektive
Next Post
Lav din egen lanterne – 26 kreative og enkle kunsthåndværksprojekter for børn