15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stone look fliser fra fem italienske mærker i et drømmedesign

fliser i sten look creta collection fap ceramiche grå design badeværelse

Italienske fliser er meget populære til gulve, når det kommer til keramik. De er kendt for deres præcise arbejde og imponerer med designs, der kan vælges, så de matcher enhver indretningsstil. Og de avancerede teknologier tillader også de mest naturlige efterligninger af sten, så du altid kan føle dig i et med naturen, selv inden for de fire vægge i din lejlighed. I denne artikel vil vi have dig til at være fantastisk Fliser med stenlook fra forskellige italienske virksomheder med flotte designs. Samlingerne vil tage pusten fra dig!

Fliser i stenlook fra Fap Ceramiche

Samlinger af Fap Ceramiche.

fliser i sten ser sort elegant terra kuechen design rustik fap

Fap Ceramiche er et italiensk firma kendt for sine fremragende samlinger af fliser. Virksomheden er frem for alt kendetegnet ved, at den arbejder med designere og arkitekter for at kunne gennemføre ethvert ønske perfekt. Tag først et kig på nogle sten-look flisekollektioner fra Fap Ceramiche. Eksemplet ovenfor er fra Terra -samlingen.

Stone Effect Fliser – Evoque Collection

fliser i sten look evoque hjemmegulv lysegrå spisebord ædel pejs

Evoque er en samling af Fap Ceramiche, der har til formål at efterligne naturens naturlige oxidationsprocesser for at designe dit interiør på en særlig måde. Alle fliser er håndlavede.

Evoque fliser i blank sort

fliser i sten look evoque fap grå mørkt køkken spisebord

De elegante og betagende overflader udstråler et fløjlsagtigt look og fremhæves og dekoreres af en lang række mønstre, farver og mønstre. Vi vil gerne præsentere dig for keramiske fliser i stenoptik fra denne samling.

fliser i sten look beige evoque blank stue idé

Fliser med stenlook – gulvet i porcelænsstentøj i porcelæn

fliser i sten look evokegrå højglans tøjbutik møblering sofa grå

Evoque gulvfliserne fra Fap Ceramiche er kendetegnet ved, at de har en permanent skinnende overflade. I kombination med stenudseendet får du følelsen af ​​at gå barfodet på det våde gulv efter regnen. På samme tid fylder stenstenede fliser rummet med elegance.

Sekskantede Evoque -fliser som et bikagemønster

fliser i sten look evoque honeycomb mønster hvid grå stue design

Fliserne med stenudseende fås også i en sekskantet form. Dette giver dig mulighed for at skabe et vidunderligt mønster til gulvet, der minder om honningkager. Derudover kan du kombinere to eller endnu flere flisefarver med hinanden. Du har mulighed for at skabe et unikt interiør med Evoque -fliserne fra Fap Ceramiche!

Fliser med stenlook – Desert Collection

sten look fliser ørkenlund mosaik beige glans badekar

Fliserne med sten-look fra Desert-kollektionen fås i både en mat og en blank version. De er det perfekte valg til offentlige bygninger, men de er også perfekte i private værelser. Desuden er disse produkter også tilgængelige til udendørs brug. Porcelænsstentøjsfliserne fra Fap Ceramiche fås til gulv og til væg i hvide skurfliser, begge i fire forskellige farvenuancer. Disse skaber en naturlig og enkel æstetik, der understreger resten af ​​inventaret. Dette er især tilfældet med møbler og tilbehør af træ.

Ørkenfliser i stort format og højglans

sten look fliser ørken gulv højglans spisestue

Ørkenfliserne med stenudseende består af forskellige typer sten. Deres enkle, elegante look passer til enhver indretningsstil. Fliserne får en delikat overflade, der gør det særlig behageligt at gå på dem. En særlig behandling giver gulvet et elegant, skinnende look. Rengøring er også let med disse modeller. Desert Collection af Fap Ceramiche er opdelt i Code, Grove, Out og Total White.

Ørken som badeværelsesfliser

sten-look fliser beige ørken fap dekorationer sideborde

Beige badeværelse lavet af ørkenfliser

sten-look fliser ørkenlund badeværelse relief konsol træ badeværelse

Overnaturlige fliser i stenlook

fliser sten look overnaturlig stue brun blank gulv idé

Marmor er en særlig ædel type sten. Supernatural sten-look fliser fra Fap Ceramiche er designet til at efterligne det sarte, ædle og unikke mønster af marmor. Forskellen til ægte marmor kan ikke ses. Supernatural -kollektionen byder på fliser i forskellige designs og farver, der er stilmæssigt velegnede til både private boligarealer og offentlige bygninger.

Fliser i ferskenfarve og marmorlook

fliser sten look overnaturlig køkken fersken farve gulv køkken ø hvid

Marmor-look-fliserne fås til væggen såvel som til gulvet og med skinnende, glamourøse overflader, der virker næsten flydende. Der er også skinnende, dekorative elementer til fliserne med et stenlook, som giver det elegante look i interiøret prikken over i’et. De matte versioner af Fap Ceramiche gør et fløjlsagtigt indtryk.

Fliser i stenlook med en vintage flair

fliser sten look overnaturlig cristallo cremefarvet brusebad vintage stol

Uanset om den er hvid, creme, brun eller grå – det ædle look er garanteret og kan forstærkes ved at kombinere det med forskellige ornamenter. Skab en moderne eller vintage atmosfære med fladerne Supernatural stone look fra Fap Ceramiche.

fliser sten look overnaturlige ornamenter mønster mosaik pasta bianca

Kombiner de klassiske Supernatural GP marmorfliser fra Fap Ceramiche med de dekorative variationer af Pasta Bianca til at designe badeværelset, køkkenet, stuen eller ethvert andet værelse i dine drømme. Du kan vælge mellem en lang række ideer og fliser med et stenlook.

fliser sten look overnaturlig pasta bianca guldglans mønster ædel badeværelse vintage

De subtile sten-look fliser fra Fap Ceramiche kombineres elegant med dem, der har en belægning af skinnende ornamenter og giver badeværelset et elegant look.

fliser sten look overnaturlig lobby entré striber kontrolleret mønster

I en lobby i en beboelsesejendom bruges fliser i stenudseende som gulvbelægning. De kommer fra Supernatural -samlingen af ​​Fap Ceramiche.

fliser sten look overnaturlige rivestimento brun mørk relief design håndvask

Fliserne i stenlook af Fap Ceramiche fra Supernatural -kollektionen kan, som vist her, kombineres med mørkebrune fliser med en reliefoverflade.

Preziosa og Splendida fliser af Fap Ceramiche

fliser sten look preziosa vase blaetter spejl deco moderne brunt design

Preziosa -stenfliser fra Fap Ceramiche fås i en mat finish og i forskellige farver. Du har valget mellem enkle, stenimiterende overflader og dem med mønstre og striber, der giver variation til rummet.

fliser sten look preziosa hvid marmor guld accenter badeværelse ædel

Dette badeværelse med hvide sten-look fliser af imiteret marmor får ikke kun sit ædle look fra gulvet og vægbeklædningen. Et andet bidrag ydes af båndindretningen som en del af Fap Ceramiche -samlingen, der er indrammet af gyldne striber.

fliser sten look preziosa brunt design natur look spejl træ konsol

Interessant nok er Preziosa -fliserne i stenlook ikke tilgængelige i mængder som normalt, men vælges pr. Kvadratmeter. Dette er endnu en smart idé fra Fap Ceramiche.

fliser sten look splendida mønster striber efterligning tapet badeværelse creme farve

Et lignende design blev valgt for sten-look fliser fra Splendida-kollektionen af ​​Fap Ceramiche. Interessante kombinationer kan sættes sammen, såsom varianten med stenimitation og fliser i et stribet mønster, som giver udseende af tapet. Smukke bånddekorationer er også tilbage og giver rummet lidt dynamik. Kombinationer af enkle designs med mønstre og mosaik er også særligt effektive. På denne måde kan du bruge stenlook -fliserne til visuelt at afgrænse individuelle områder i rummet.

fliser sten look splendida marmor hvidt bånd dekor mønster mosaik lampe

Fliser i stenlook – Flaviker

fliser sten ser suveræn marmor træ efterligning idé luksus

Samlinger af Flaviker.

Et andet bemærkelsesværdigt firma for italienske keramiske sten-look fliser er Flavika. Det stræber efter at tilbyde et varieret udvalg af flisestørrelser, overflader og strukturer, samtidig med at det imødekommer kundernes samtidige forventninger. Flavika -fliser kan bruges i ethvert rum, og nogle af dem er også velegnede til udendørs brug. Materialevalget er perfekt tilpasset designernes og ingeniørernes behov. Du kan allerede få et indblik i eksemplet ovenfor. Det viser en model fra Supreme -samlingen.

Flisekollektion “Natursten”

fliser sten look natursten samling badekar sort

Som navnet antyder, er Natural Stone Collection fra Flaviker beregnet til at efterligne den naturlige overflade af sten. Derfor er disse fliser i stenoptik valgt rig på relief og har en mat finish. Natural Stone -kollektionen fås i syv naturlige farvenuancer, herunder den elegante Black Earth i en mørkegrå farve.

Stone look fliser – Supreme

fliser sten ser suveræn luksus marmor hvide blomster motiver romantik badeværelse

Smukke marmormønstre og på forespørgsel kombineret med træimitationer tilbydes i denne samling. Ved at kombinere fliserne i stenlook med dem, der har sarte blomster eller andre motiver, kan du skabe romantisk interiør. Effektive designs i ni forskellige farver og farvekombinationer fra Flaviker hjælper dig med at indrette et unikt rum.

Videresend samling til fliser

sten look fliser frem terrasse metal møbler græsplæner

En fantastisk variant fra Flaviker, som også er velegnet til udendørsarealet, er stenstenede fliser fra Forward-kollektionen. De fås i fire forskellige farver. Uanset om det er sort eller en lys skygge, vil dit udendørs område fremstå i et helt nyt lys.

Grafite fliser samling

fliser i sten look grafit moderne badeværelse vindue forreste vask

Grafite er en samling af Flaviker, der har specialiseret sig i at efterligne podestenen. Under implementeringen kan du kombinere forskellige nuancer af de fem i alt og skabe interessante designs. Disse sten-look fliser fås med smukke dekorationer og mønstre og tilføjer interessante accenter til væggens tekstur.

Marmi Preziosi fliser i sten

fliser stenlook marmi preziosi håndvask marmor hvid badeværelsesindretning

Denne kollektion er også det perfekte valg, hvis du ikke kan modstå marmorlooket, men ikke har råd til luksusen. Målet med disse sten-look fliser er at skabe en budgetvenlig variant af en luksus keramisk sten, der ikke visuelt kan adskilles fra den ægte vare. Marmi Preziosi fra Flaviker er en virkelig vellykket ting her!

Granito fliser samling

fliser sten look granito beige relief overflade gulvbelægning idé

Granito -samlingen har det samme mål. Naturligt udseende sten som en efterligning af granit giver hvert værelse et naturligt udseende. Som gulvbelægning forkæler det dine fødder med en behagelig følelse og får dig ikke til at tænke på andre fliser. Disse sten-look fliser fra Flaviker er et sandt mesterværk og fås i forskellige størrelser!

Quarzito fliser i stenlook

fliser sten look kvartsitgrå beige brusehoved moderne kvarts sten

Quarzito -samlingen foreslår også, hvad disse keramiske fliser efterligner. Ja, rigtigt, kvarts! Det er et populært materiale, der giver interiøret en vidunderlig atmosfære. Og implementeringen af ​​Flaviker er også værd at tale om!

Fliser med stenlook fra Cerdomus

sten-look fliser smede gulv lænestol hvidt læder sidebord

Det italienske firma Cerdomus har eksisteret i over 40 år og glæder kunder over hele verden med produkter af høj kvalitet. Hun har specialiseret sig i emalje stentøj i sin produktion. Ud over Forge -samlingen ovenfor er her et par mere imponerende samlinger til fliser i stenlook fra dette mærke.

Samlinger af Cerdomus.

Flint flise samling

sten look fliser flint mosaik mønster idé interiør badeværelse skammel sort

Disse fliser med stenudseende fra Flint-kollektionen fra Cerdomus er kendetegnet ved en grå, brun eller hvid farve med en blank overflade. Gulvfliserne er store, mens vægfliserne er aflange og dekoreret med større mosaikfliser.

Dynastiske fliser

fliser i sten look dynasti køkken indretning spisebord køkken ø

Fliserne med stenudseende fra Dynasty-kollektionen fra Cerdomus fås i en enkel, grå og brun version samt i en mere elegant en i brun farve og med gyldne mønstre. De kan arrangeres i det klassiske skakbrætmønster eller på en mere abstrakt måde ved hjælp af fliser i forskellige størrelser. De er det perfekte valg til ethvert rum.

sten look fliser dynasti mønster guld væg design idé sofa hvid

Fliser fra Lefka -kollektionen

fliser sten look lefka striber design grå seng soveværelse møbler hovedgærde

Fliserne med sten-look fra Lefka-kollektionen fås også i forskellige størrelser, så ethvert arrangement er muligt. I deres form kan de endda ligne træplader. Modellerne kan kombineres perfekt med mosaikeffekter. Hvad synes du om den stribede version af Cerdomus i soveværelset? Virkelig elegant, ikke??

fliser sten look lefka udendørs altan planter planter lænestol rattan privatliv skærm glas

Lefka -kollektionen fra Cerdomus ser også godt ud udendørs. Fordi fliserne med stenudseende er frostbestandige og sikrer den nødvendige natur på din altan, selv midt i byen.

Lefka Maxi fliser samling

fliser stenlook lefka maxi storformat kuffert grå design vægbeklædning

Hvis du kan lide fliser i stort format og nyder deres elegance, så er Lefka Maxi -kollektionen fra Cerdomus værd at tage. De store fliser er velegnede til gulvet såvel som til væggen, men kan også vælges med kun halvdelen af ​​bredden for at skabe interessante kombinationer med fliserne i stenlook.

Pietra di Borgogna flisekollektion

fliser stenoptik pietra di borgogna mønster badeværelse vægvask grene deco

Vi kan især godt lide denne Cerdomus -kombination af forskellige flisestørrelser, der også efterligner marmor. De smalle fliser med et stribet look fungerer som accenter. Disse sten-look fliser er også velegnede til det udendørs område.

Pietra d’Assisi flisekollektion

sten look fliser pietra d assisi middelhavet rustik natur stue komfur

Det særlige ved disse fliser med stenlook er, at de er perfekte til middelhavs- eller rustik stil og giver en varm og hyggelig atmosfære. Og det er lige meget, om du vælger Cerdomus-modellerne i rødbrun, grå eller gråbrun.

Fliser med stenimitation Rok

fliser sten look rok grå design soveværelse seng vægbeklædning

Vidunderlige implementeringsmuligheder er også mulige med sten-look fliser fra Rok-kollektionen fra Cerdomus og til ethvert rum, uanset om det er indendørs eller udendørs. Fliserne har en ru og mat overflade, der giver dem et endnu mere naturligt look og tilbydes i grå og beige toner samt i en blanding af begge toner.

Diverse fliser i Verve -samlingen

fliser sten look verve mønster geometrisk delikat design natur look tønde

Verve-kollektionen fra Cerdomus er særligt iøjnefaldende, da fliserne med stenudseende byder på interessante mønstre. Fra geometriske figurer til reliefoverflader i et stribet look, alt er inkluderet og kan kombineres med hinanden. Design skillevæggen med mosaikfliser eller sæt accenter på gulvet i gangen og nyd et originalt design.

fliser sten look verve køkken skillevæg mosaik komfur møblering

Dem, der foretrækker et enkelt design, bliver lige så glade. Fliserne med stenudseende fra Cerdomus fås også med en naturlig overflade og i forskellige størrelser og i to farver: grå og beige.

Stenlook fliser fra Rex

sten-look fliser alabastri di rex marmor stue trappe sofa

Samlinger af Rex.

Når det kommer til keramiske fliser, der ligner sten, skal det italienske mærke Rex nævnes. Hendes produkter er inspireret af naturen og leger samtidig med luksus for at skabe unikke interiører, som man kun kan turde drømme om. Et vidunderligt eksempel på den elegante finesse kan allerede ses på billedet ovenfor fra Alabastri-di-Rex-kollektionen. Yderligere samlinger følger nu.

Skifer fliser

fliser i sten ser skifer sorte trapper mursten moderne møbler

Ardoise -kollektionen fra Rex repræsenterer en blanding af antik og moderne stil.Med disse modeller ser interiøret uformelt og luksuriøst ud på samme tid og sikrer et tidløst look takket være farver som lys og mørkegrå samt beige.

I Bianchi di Rex – Samlingen af ​​marmorfliser

fliser sten look i bianchi di rex marmor hvid stribe look stue ædel

Marmor er naturligvis det perfekte materiale til fliser med et stenlook med et særligt elegant look. Designerne hos Rex er også klar over dette, så de bruger dette luksuriøse materiale til at skabe særligt drømmende modeller. I denne kollektion fokuserer mærket imidlertid kun på den hvide farve.

Flisekollektion I Marmi di Rex

fliser stenlook rex i marmi brun ædel marmor badekar badeværelsesskab højglans

Men hvis du leder efter helt andre farver, når det kommer til marmor, er denne Rex -kollektion lige noget for dig. De flotte farver på disse fliser med stenudseende muliggør unikt rumdesign. Du har valget mellem store og små formater til at skabe dit personlige, luksuriøse rige.

La Roche di Rex fliser

fliser sten look la roche di rex natur indvendig væg enhed pejs

Denne lagdelte sten er inspireret af fransk arkitektur og skaber på denne måde en romantisk atmosfære. Fliserne med stenudseende fra denne Rex-kollektion fås i forskellige former og størrelser samt farvenuancer.

Fliser fra Pierre -samlingen

fliser stenlook pierres elegant hall stol antik beige gul

Disse sten-look fliser fra Rex ser lige så romantiske ud. De har et interessant mønster, der giver vægge såvel som gulvet et vidunderligt udseende. Tre farver og fire forskellige overflader er tilgængelige.

Fliser med stenlook fra Italgraniti Group

fliser sten look sten plan mørkegrå lysegrå stue pejs moderne interiør

Samlinger af Italgraniti og Impronta.

Virksomheden blev oprettet gennem fusionen af ​​de to keramiske virksomheder Italgraniti og Impronta. I nogen tid har det været præget af den højeste kvalitet, som ikke kun opfylder markedets krav, men ofte foregriber dem. Blandt andet bidrager også de moderne teknologier, som virksomheden råder over takket være store investeringer, og som den arbejder med. Et eksempel på de æstetisk vidunderlige stenlook -fliser er eksemplet på billedet ovenfor, som kommer fra Stone Plan -samlingen. Mere vil følge nu.

Stone Age Tile Collection

fliser sten look stenalder mønster fisk rist stue blå grå

Denne model er karakteriseret ved en langstrakt fliseform og imponerer med den måde, fliserne er arrangeret i et stenudseende. Resultatet er et sildebensmønster, der ellers kun ses på parket. Italgraniti porcelæn stentøj har en bølgepap overflade, der gør at gå barfodet særligt behageligt. Stenimitationen kan vælges fra forskellige formater.

Hvide oplevelsesfliser

fliser sten ser hvid oplevelse store fliser stue luksus interiør idé

Disse sten-look fliser er mere præcist en efterligning af hvid marmor og tilbydes til gulvet og væggene. Fliserne fra Italgraniti er kendetegnet ved drømmeagtige finish for at få det bedste ud af marmormønstre.

Outfloor20 flisekollektion

fliser sten udseende gulv20 grå design småsten fuger terrasse

De grå fliser i sten udseende Outfloor20 af Italgraniti er en god model til udendørs. De er lette at passe, nemme at fjerne og også genanvendelige. De er velegnede til alle udendørs områder, hvad enten det er ved poolen, på trapper eller på terrassen.

Stone Mix porcelæn stentøj fliser

fliser stenlook stenmix grå sidebord moderne industrielt gulv hvidt

Stone Mix er også velegnet til udendørs, men kan også bruges i interiøret. Efterhånden som forskellige former og farver tilbydes, kan disse kombineres vidunderligt for at skabe en unik stemning. Italgranitis elegante sten-look fliser er velegnede til enhver form for bygning.

Mineral D fliser

fliser sten look mineral d grå design skrivebord natur farver hvid

Denne samling af Italgraniti var også inspireret af natursten, som kan genkendes ved sin farve og mønster. Designet er ikke kun velegnet til badeværelset, men kan også dekorere din stue uden problemer. Fliserne i stenudseende adskiller sig fra hinanden i deres mønster, så der sikres en naturlig effekt.

Stone D fliser

fliser sten look sten d naturligt look grøn grå brun design væg

Disse sten-look fliser fra Italgraniti fås i to overfladetyper. De tilbydes til udendørsarealet, hvor en skridsikker ejendom er garanteret, samt til indendørsområdet med en særlig blød og fløjlsagtig fornemmelse. Farvemæssigt er flisen en blanding af grønne, brune og grå nuancer.

Mineral D Levende fliser

fliser sten optik mineral d levende højglans beige spisestue stue bord moderne

En særlig elegant variant til fliser i stenudseende af ovennævnte modeller er disse stykker i en lys højglans fra Impronta. Fokus er på stenens naturlige farver, som i denne version skaber en ædel, moderne og samtidig varm atmosfære.

Onice D fliser

fliser sten look onice d køkken højglans sort onyx barstol hvid

Pragt af en halvædel sten efterlignes i disse sten-look fliser af Impronta. Det er onyx og dens smukke årer. Takket være de teknologiske fremskridt hos Impronta opnås et autentisk look, der får stuen til at skinne.

fliser sten look idé møblering moderne natur stue design

Previous Post
Opret pink børnehave til den lille prinsesse
Next Post
Proces Chenel viser moderne loftsdesign med nedhængte lofter