15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fliser i trælook – gulvfliser i naturligt look for mere komfort

Flise træ look badeværelse ideer moderne stilfuld

det Fliser i trælook kombinere funktionaliteten af ​​de keramiske gulvfliser med plankegulvets tiltalende naturlige look. Måske er det derfor, de er mere populære end nogensinde. Vi viser dig 19 stilfulde designs, som du kan forskønne dit hus med og give interiøret det bestemte. lad dig inspirere!

Fliser med trælook – en stilfuld gulvbelægning til den rummelige opholdsstue

Idéer med fliseløvede stuer glasfronter møblerer hjemligt

Fliserne med træudseende har langsomt men sikkert etableret sig som et populært alternativ til trægulve. Hvis du lægger dit gulv med fliser i et naturligt look, kan du ikke gå galt – de skaber en hyggelig stemning og er ekstremt praktiske på samme tid. Fliserne kan skabe en visuel forbindelse mellem stuen og den tilstødende terrasse. Dette er især nyttigt i nye bygninger med masser af glaserede fronter.

Fliser i træ ser i stedet for trægulve ud

Fliser træ look stue spise-i køkken praktiske gulve ideer

Konventionel opvarmning er ikke tilstrækkelig i store opholdsområder, hvor køkken, spiseplads og stue er placeret. Gulvvarme under fliserne vil øge feel-good-faktoren betydeligt. Det stilfulde moderne look tilføjes ved at beklæde køkkenvæggen i fliser – men denne gang i et dramatisk mørkt trælook.

Fliser i træ leder efter væggen i spisestuen

Flise træ look stue / køkken spisestue ideer moderne gulvlægning

Flere og flere små lejligheder bliver udstyret med et køkken med spiseplads. At gøre dette funktionelle hjørne praktisk og stilfuldt på samme tid er ikke let. En fed idé er at dække gulv og vægge med fliser, der ligner træ. Dette skaber den perfekte baggrund for fantasifulde møbler.

Vægdesign med fliser i trælook

Fliser trælook spisestue køkken design vægfliser

Let at passe, ekstremt holdbar og ridsefast – simpelthen drømmegulvet til familier med små børn og dyr. Og dem, der klæder væggen i fliser, er lige på trend – flere og flere indretningsarkitekter vælger det. Møbler i stærke farver er med til at sikre, at rummet ikke fremstår kedeligt – det giver rummet karakter og skaber en charmerende stemning.

Fliser i træ leder efter soveværelset

Flis træ ser mørkt kirsebærtræ accent soveværelse møbler

Soveværelset skal være en oase af ro og sindsro. Bløde jordfarver hjælper – mal væggen i sandfarve og læg gulvet med fliser i det trendy gamle trælook. Gulvet skaber en problemfri overgang til det tilstødende badeværelse og sætter samtidig subtile farve accenter.

Vægfliser til badeværelset i stort format

Flise træ look væg badeværelse bag håndvask ideer

Fliserne i træudseende er meget attraktive. Store formater er især på mode – dvs. fliser, der replikerer gulvbrædder. Det attraktive trækorn kan simpelthen ikke give slip på dine øjne og skaber samtidig en attraktiv kontrast til de minimalistiske badeværelsesmøbler. Enhver, der beslutter under alle omstændigheder, bør være opmærksom på en ting – mørke fliser får rummet til at se optisk mindre ud.

Fliser i træ leder efter det moderne køkken

Fliser træ look køkken spiseplads design ideer moderne praktisk

Gulvfliserne i det gamle trælook er blandt de absolutte klassikere. Især i ellers simpelt designede køkkener med møbler i skandinavisk stil, bringer fliserne i asketræets variation variation og skaber en moderne stemning. Det charmerende selvfremstillede spisebord og de hvide metalstole fuldender looket.

Design badeværelset med fliser, der replikerer træets look

Flise træ look badeværelse lægge ideer kaktus væg

Parketgulv på badeværelset? Den engelske producent Minoli tilbyder fliser med mønstre, der med succes efterligner parketudseendet. De krydrer det moderne, puristiske badeværelse, men kan også installeres i vinterhaven. Vist ovenfor – smukke gulvfliser i et ædelt asketræ.

Fliser i træ leder efter gangen

Fliser, trælook, lys eg, gangdesign, gulv, der er let at vedligeholde

Fliser er en praktisk gulvbelægning til gangen. De kan rengøres hurtigt og er derfor perfekte til familier med små børn. Lyse vægge og gulve / som på billedet ovenfor med egetræslook / får små indgangsområder til at se større og lysere ud.

Fliser i træ ser ud i et attraktivt gammelt trælook

Flisebelagte trægulve til børneværelse gulvvarme ideer

Fliser med et genvundet trælook er mere trendy end nogensinde. Disse passer til alle faciliteter – både klassisk og moderne interiør vil drage fordel af dem. Sammen med rustikke møbler danner de et attraktivt ensemble og bringer et romantisk præg fra fortiden.

Stilfulde gulvfliser med et attraktivt korn – ægte blikfang i stuen

Fliser træ ser moderne korn gamle træ look stue gulve

Et hyggeligt læsehjørne foran pejsen i stuen? Intet problem, blot læg moderne fliser af porcelæn af stentøj i træ. Disse er varmebestandige og er derfor perfekte til brug foran pejsen.

Fliser er fra den engelske producent Minoli

Flere ideer til fliser med trælook:

fliser i træ look parket efterligning rustikt spisebord plante deco

Fliser i træ ser mørk rødbrun sofabord hvid vintage beige ud

fliser i træ look beige farve lyst møbleret sofa brunt spisebord

fliser i træ look køkkengulve sorte skabe stål accenter

fliser i træ ser grå elegante rustikke hvide møbler væg kunst

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning