15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne sengedesign – trenderne for 2012

moderne orange sengelinned

Vi præsenterer dig de nyeste trends inden for Sengedesign til moderne minimalistiske soveværelser. Møbelproducenterne har designet deres kataloger for 2012 og tilbyder mange muligheder. Fokus på Sengedesign ligger i komfort og elegance. Møblerne er kendetegnet ved en enkel konstruktion, men har stadig et originalt og minimalistisk design.

Elegant moderne sengedesign

elegant-trendy-lav-seng

Året 2012 er præget af elegant design, hvor accenter sættes på de lave senge. Massivt træ – teaktræ, bambus eller palmetræ og fint håndværk bidrager til et moderne look. Klassisk blød silke dyne dækker sengen. Den hvide farve på Sengedesign efterlader masser af plads til fantastiske dekorationer såsom puder med blomstermønstre eller farvet belysning.

Trends for 2012- design af sort seng

Trends-2012-sort-soveværelse-seng-belysning

Den anden seng er rund og lavet af teaktræ – et interessant bud på den klassiske minimalistiske Sengedesign. Det er en god mulighed for mindre soveværelser, som vil se større ud på grund af sengens runde form. Brune nuancer – især nuancer af chokolade – får soveværelset til at se mere behageligt ud.

Moderne design med rund seng

moderne-runde-seng-tendenser-2012

Den tredje variant til Sengedesign er et ultramoderne, superkomfortabelt og med utrolig indbygget belysning. Det sort-hvide sengetæppe og de højteknologiske elementer får det sort-hvide soveværelse til at se interessant ud. Det ædle møbel med et elegant design er en dobbeltseng med to natborde, der passer til ethvert større minimalistisk værelse.

Futuristisk sengedesign

futuristisk-beige-seng-Angelo-Tomaiuolo

Det sidste forslag er en seng fra Angelo Tomaiuolo 2012 katalog og har et enkelt, originalt og behageligt design. Sengen er dækket med blødt beige læder og har en usædvanlig form. Kombineret med et futuristisk glasbord er sengen den perfekte ro -ø efter en lang arbejdsdag.

Fra Abigail

Previous Post
Den moderne sideindgang – materialer og modeller på et øjeblik
Next Post
Den nye BMW X6 M Design Edition 2014 med et forbedret design