15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

30 ideer til moderne soveværelsesdesign med en lamellervæg

Moderne ideer til soveværelsesdesign-trælameller-mønster-trekant-creme-brun-beige

Trælameller erobrer facaderne på moderne enfamiliehuse og tilbyder perfekt solbeskyttelse inde og ude. Træelementerne bruges også i moderne opholdsrum, nemlig i soveværelset. I dag vil vi vise dig et par stykker Ideer til moderne soveværelse design med lameller i træ, som er et godt alternativ til konventionel trævægsbeklædning.

Moderne soveværelsesdesign med trælameller

moderne soveværelse design hvid-grå-creme-læder sengegavl

Lamellvæggen er særlig populær med sin varme træindretning. Det lyse naturlige trælook bringer meget lys ind i rummet, mens mørke trætoner i kombination med lyse, lyse vægfarver ser særligt ædle ud. Lyse tretoner udvikler derimod deres fulde effekt med lyse og lyse farver.

Moderne soveværelsesdesign med trælameller som en subtil accent

soveværelse-design-ideer-moderne-indirekte-belysning-led-vægpaneler

Lamellvæggen monteres direkte på væggen og placeres efter behov. Trælisterne kan kombineres med vægpaneler i forskellige materialer og i enhver populær farve.

Træ og beton i kontrast

Moderne ideer til soveværelsesdesign-lameller-væg-loft-grå

Kombinationen af ​​træ og beton ser for eksempel meget moderne ud, uden at rummet mister sin hygge og varme. Betonudseendet kan let opnås med gips, paneler eller tapet.

indirekte loftsbelysning understreger træets skønhed

soveværelse-design-ideer-moderne-naturlig-ophængt-loft-led-garderobe

Trælameller tilbyder en letplejet og sund overflade og er et blikfang i alle rum. De fremstår varme og livlige og forbedrer livsmiljøet. Du bør ikke overdrive det, når du bruger forskellige træsorter i et rum.

Louvre væg og gulve i samme trætone

Soveværelse design ideer moderne-mørkt-gulv-lamel væg-sort-læder seng

Mørke trædekorationer som valnød og sorte detaljer tilbyder en særlig dramatisk kombination. Den vægfarve, der vises mellem trælamellerne, bør bedst være lys.

Cremetoner og træ giver et harmonisk helhedsbillede

soveværelse design-ideer-moderne-lamellær vægbeklædning-platform seng-væg niche

Mange ønsker kan realiseres med trælister. Du kan dække hele væggen eller bruge trælamellerne som accenter. Lamelvæggen imponerer med sin maksimale fleksibilitet og tilpasningsevne.

Trælameller løber fra væggen over loftet

soveværelse-design-ideer-moderne-træ-lameller-ophængt-loft

Trælamellerne i dette eksempel er monteret på begge sider af sengen og strækker sig over loftet og hele rummets længde. I midten af ​​væggen skaber de brune vægpaneler en mørk baggrund til lyse vægdekorationer.

Idé til moderne soveværelse design – halvhøj louvre væg

soveværelse-design-ideer-moderne-træ-lameller-sort-væg-gips-beton-look

Halvhøj vægpanel med trækasser i soveværelset er farvel! Åbne trælameller ser mere moderne ud og lader vægfarven skinne igennem. Disse konstruktioner ligner strukturen af ​​vægstængerne, tror ikke det?

Belysningskonceptet i soveværelset

Soveværelse design ideer moderne-træ lameller-væg-loft-naturlig

For at gøre soveværelset endnu mere hyggeligt, bruges indirekte belysning mere og mere til at berige belysningskonceptet. Næsten alle lyssituationer kan oprettes og implementeres ved hjælp af LED -strips.

indirekte lys nedenfra

soveværelse-design-ideer-moderne-lameller-væg-træ-hvide-sengegavl-led-strips

F.eks. Kan LED -strimler fastgøres over eller under foran lamelvæggen som en reflekterende overflade for at belyse væggen. Deres opgave er at fordele lyset homogent og understrege træoverfladen.

Forsænkede pletter

soveværelse-design-ideer-moderne-lameller-væg-kirsebær-forsænket-spots-loft-nat-lamper

Hvis du vil have mere smuk og målrettet belysning, så giver forsænkede spots det perfekte lys. De er subtile og minimalistiske i design og passer problemfrit ind i loftet. Justerbare forsænkede pletter kan let ændre retning og tilbyde yderligere fleksibilitet.

Flere lyskilder i rummet 

soveværelse-design-ideer-moderne-himmelseng-sort-louvre-væg-led-loft-belysning

En atmosfærisk stemning skabes, når flere lyskilder fordeles i rummet. Sæt en gulvlampe, sengelamper, forsænket spotlys og LED -strips i loftet. Sådan kan du opnå perfekt belysning i soveværelset.

belyst vægniche

soveværelse-design-ideer-moderne-væg-paneler-træ-lameller-grå-fotografier-led-strips

Betydningen af ​​den lyse farve skal heller ikke undervurderes. Jo lavere farvetemperaturen er, desto varmere lyser lyset. Koldt hvidt lys er mere tilbøjeligt til at blive brugt til arbejde og har en aktiverende effekt.

Indvendig dør forsvinder

soveværelse-design-ideer-moderne-træ lameller-indvendig-dør-forsvinder

Den indvendige dør med sin naturlige træoverflade, der gentager vægdesignets design, forsvinder optisk ind i væggen og fremstår dermed særligt lige. Fladskærms -tv’et er også sat ind i væggen.

Naturlige og sorte trælameller veksler

soveværelse-design-ideer-moderne-træ-lameller-sort-seng-baggrundsbelysning

Trælameller i to forskellige farver skaber en interessant ændring i rummet. Sort passer godt sammen med lyst træ og taupe. Så rummet ser heller ikke dyster ud.

Mal trælameller

soveværelse-design-ideer-moderne-lameller-væg-lodret-spejl-kombination-farve-mønster

Hvis vægbeklædningen af ​​lodrette trælister er for lige til din smag, kan du give den et individuelt strejf med farve. Uanset om trekanter, cirkler eller rhombusser, geometriske mønstre og former er i øjeblikket alle raseri.

Moderne soveværelsesdesign ifølge Feng Shui

soveværelse design-ideer-moderne-alpint-look-mørkt-træ-lamellær væg

Når du designer et soveværelse, kan du også følge Feng Shui -undervisningen for at skabe en positiv stemning i rummet. Ifølge en af ​​Feng Shui -reglerne bør din seng ikke sættes op præcis mellem en dør og et vindue, der er præcis modsat hinanden, fordi der forekommer en slags “Qi -flow” i dette område. Dette kan have en negativ indvirkning på din søvn.

Idé til moderne soveværelsesdesign med skråt loft

soveværelse design-ideer-skandinavisk-skråt tag-træ lameller-grå-væglamper

I et lille soveværelse med skråt tag er lamelvæggen en god mulighed, hvis du vil undvære det store sengegavl. Den lige vægdekoration kombineres her med sengelinned i et stribet look.

Spejlelementer og sorte trælameller

soveværelse-design-ideer-moderne-sort-grå-spejl-elementer

Med glas- eller spejlelementer kan du bringe mere lys ind i et mørkt soveværelse og skabe en ædel atmosfære. De løber parallelt med trælamellerne og får rummet til at se højere ud.

Røget glas og mørkt træ

soveværelse-design-ideer-moderne-lamel-væg-læder-seng-røget glas

Gråt røget glas ser meget klassisk og moderne urbane ud. Skydedøre med røget glaspaneler forvandler nicher og hjørner til et walk-in closet.

I kombination med sten

soveværelse-design-ideer-moderne-lameller-væg-grå-sten-kombination-led-strimler

Der er ingen grænser for kreativitet, når man bruger træ og sten. Grå lakerede trælameller, hvide kunststenpaneler med teglsten, vægspejle og skinnende kromlys resulterer i et særligt elegant soveværelsesdesign. De hvide orkideer på sengebordene fuldender dekorationen.

Idé til et lille soveværelse

soveværelse-design-ideer-moderne-træ lameller-sengegavl-lille-værelse-lille-plads

Takket være deres elegante lamellestruktur fungerer trælamellerne også som præsentations- og opbevaringsplads. Beslag, hylder, kurve og støtteflader kan efter behov hænges ind i lamelvæggene, hvilket muliggør en høj grad af fleksibilitet.

Cykel vægophæng

soveværelse-design-ideer-moderne-ungdoms-værelse-hylder-cykelholder

Trælameller på sengegavlen kan med succes erstatte natbordet og er en god løsning til små rum.I dette tilfælde er lamellerne bedst at lægge vandret for visuel harmoni. En god idé til teenageværelser er at montere et cykelvægbeslag.

Højglans overflader

soveværelse-design-ideer-moderne-træ-lameller-hvidt-skrivebord-vindue

Louvre vægge i hvid eller sort optik opnår et moderigtigt elegant soveværelsesdesign. I kombination med sorte højglansvægpaneler kan der skabes fremragende designelementer, fordi farven sort står for dybde.

Trælameller som vægdekoration i soveværelset

soveværelse-design-ideer-moderne-træ-lamel-mønster-væg-dekoration

Denne dekoration lavet af trælameller er et specielt blikfang. De hvide pixel-look vægpaneler skaber den perfekte baggrund for det abstrakte mønster, som træstykkerne danner.

Sengegavl med opbevaringsplads

soveværelse-design-ideer-moderne-lameller-væg-loft-belysning-væg-ur-sengegavl-hylde

Det store sengegavl giver ekstra opbevaringsplads til vaser og bøger, der bedre fremhæves af det mørke vægdesign. Det bliver særligt hyggeligt med de skjulte lyskilder.

Arranger lægter forskelligt

soveværelse-design-ideer-moderne-lameller-væg-mønster-væg-malerier

Trælameller lægges normalt lodret. Så rummet ser højere ud, end det faktisk er. Men hvis du vil visuelt udvide et smalt rum, ville det være bedre, hvis lamellerne løber vandret.

Parketgulv

soveværelse-design-ideer-moderne-lameller-væg-natur-parket-gulv-sildebensmønster

I dette hyggelige soveværelse er der en kontrast mellem lige og brudte zigzaglinjer, nemlig de lodrette trælameller og parketgulvet i sildebensmønster.

Lav væggen overfor sengen med træ

soveværelse-design-ideer-moderne-væg-tv-træ-paneler-lamel-skrivebord

Accentvæggen bør ikke altid være den bag sengen. Hvis der er fastgjort et fladskærms -tv til væggen overfor sengen, kan det tiltrække opmærksomhed. Trælamervæggen byder på en smuk baggrund her. Bemærk dog, at et uigennemsigtigt vægpanel skal installeres direkte bag fjernsynet for at skjule alle kabler.

Previous Post
Moderne tæpper og vægbeklædninger fra Kyle Bunting
Next Post
Byg selv et dukkehus, og organiser et legeområde i børneværelset