15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tøjstativ i soveværelset: 18 alternativer til tøjstolen

tøjstativ i soveværelset seje-levende-ideer-stole-stiger-metal-træ

Hvem sætter ikke pris på den gode gamle stol i soveværelset, som er så skøn som en hylde til slidt tøj om aftenen, når man bare er for træt til at lægge det væk. Hvis du ikke vil gå glip af tøjstolen og fortsat gøre uden at folde dit tøj, kan du overveje andre interessante alternativer til garderoben, som du midlertidigt kan opbevare dit tøj på en mere stilfuld måde. Se vores ideer til det Knagerække i soveværelset og lad dig inspirere til at finde den perfekte variant.

Garderobe i soveværelset – ideer at efterligne

tøjstativ i soveværelset møbler-ideer-garderobe-alternativ

Denne knagerække er en fantastisk og praktisk idé til knagerekken i soveværelset. Designet, der minder om en tøjhest, er en fantastisk måde at hurtigt tage tøjet af. Hvis du har hængt den som en tøjhest, skal du ikke krølle før den næste dag. Planlæg en tilstrækkelig stor afstand mellem trinene.

Knagerække i soveværelset – fede levende ideer

tøjstativ i soveværelset stige-sort-minimalistisk-idé-kreativ

En simpel stige kan bruges til at skabe en praktisk facilitet, herunder et tøjstativ i soveværelset. Stigen er ganske enkelt lænet op ad væggen, og dit tøj kan fjernes med det samme. Denne variant er ikke kun praktisk, men også ekstremt attraktiv. Hvis du stadig har en overskydende stige, kan du bruge den med det samme.

Stige som ekstra opbevaringsplads

tøjstativ i soveværelset vægdekoration-møbler-ideer-stige-to-farve-moderne

Du kan også redesigne en stige som tøjstativ i soveværelset eller endda bygge den selv. Derefter kan træet (eller metallet) males som ønsket, som det blev gjort i dette eksempel. Tag også et kig på trinene. De stikker ud på den ene side og kan derfor også bruges som frakkekrog.

Original levende idé til soveværelset

tøjstativ-soveværelse-opbevaring-ideer-stige-sidebord-beton-metal

Hvis du foretrækker en færdiglavet stige som knagerække i soveværelset, vil du blive overrasket over, hvor mange forskellige modeller der findes. De adskiller sig i form og størrelse og kan vælges efter dine krav. Da denne type opbevaringsplads til soveværelset er meget trendy, kan du også finde passende stiger i mange møbelbutikker.

Lav selv levende ideer

tøjstativ-soveværelse-stige-kæde-trin-hængende-tøj-inspiration

Hvis du ikke har plads på gulvet til at sætte stigen op, skal du vælge denne mulighed. Stigen er simpelthen fastgjort til loftet som en tøjstativ i soveværelset med en kæde. Sørg for at bruge de korrekte kroge, dyvler eller skruer, der kan bære vægten. Du kan nu smide tøjet over trinene eller hænge det op med bøjler.

Brug et tøjstativ

tøjstativ i soveværelset stue-ideer-gør-det-selv-tøjstativ-hvid

Et tøjstativ er også perfekt til hurtigt at lægge tøj ned. Derudover fylder det ikke meget, så der hurtigt bliver fundet et hjørne til ham i soveværelset. Denne type knagerække i soveværelset kan vælges helt efter dine behov eller designet til at matche din interiørstil.

Enkelt tøjstativ

tøjstativ-soveværelse-hvid-stå-skandinavisk-stil-enkel

Valget er uendeligt igen. Trinene kan have forskellige længder og i et hvilket som helst antal. Du kan bestemme dette afhængigt af den plads, du har til rådighed. Varianten til tøjstativet i soveværelset ovenfor har korte trin, hvilket betyder, at stativet fylder et mindre område.

Indstil farve accenter

tøjstativ-soveværelse-ikea-tøjstativ-grøn-dekorativ-afslappet

Møbler og andet tilbehør kan bruges perfekt til at sætte dekorative og farvede accenter i soveværelset. Når du har besluttet dig for et tøjstativ, kan du vælge dette tøjstativ i soveværelset i enhver farve eller endda male det selv.

Industriel accent

tøjstativ-soveværelse-hvidt-tøjstativ-møblering ideer-original

Hvad med at bruge metal og rør til tøjstativet som tøjstativ i soveværelset i stedet for træ? Du kan sammensætte disse som du vil og tilpasse stativet til den ledige plads. Bare lad mindre stykker rør pege opad, og du har kroge, som du kan bruge til at hænge dit tøj op.

Kreative møbleringsideer – knagerække til væggen

knagerække-soveværelse-stimulering-frakke-krog-væg-gren-optik

En variant, når der er lidt plads, er at bruge væggen igen. Enhver, der hævder, at pelskrog kun hører hjemme på gangen, har endnu ikke set, hvor effektive de kan se ud i soveværelset. Hæng dit tøj der om aftenen i stedet for at få det på stolen, og du kan smide det på næste morgen uden at bekymre dig om rynker.

Enkel frakkekrog

knagerække-soveværelse-klassisk-frakke-krog-garderobe-væg

Uanset om du vælger et lækkert eller et simpelt design til frakkekrogen som knagerække i soveværelset, afhænger helt af din smag og resten af ​​dekorationerne i soveværelset. Hvis du allerede har en masse dekorationer til væggen eller andre markante ting i rummet, er det måske bedre at vælge frakkekrogen mere neutral.

Alternative idéer til garderobe

knagerække-soveværelse-moderne-metal-sort-minimalistisk-knagerække-ideer

Dette kompakte, men alligevel rummelige system som tøjstativ i soveværelset kan bruges på mange måder. Du kan enten smide tøjet over skinnerne eller vælge et pænere arrangement ved at hænge det på bøjler. Der er endda et lagerområde til poser eller kasser. Denne idé er perfekt, når du ikke har plads til et skab.

Guld til glamour

tøjstativ-soveværelse-hylde-tasker-sko-guld-farve

Den samme model til en knagerække i soveværelset er vist her igen i en guldudgave. Du kan også få lavet et sådant design til dig og derefter vælge et vilkårligt antal vandrette stænger, som du derefter kan smide tøjet over. Med individuelle modeller skal du på forhånd tænke grundigt over, hvad du vil bruge hylden til.

Garderobe til soveværelse lavet af hængestænger

garderobe-soveværelse-inspiration-hængende-møbler-bøjler-hacks

Her kan du se en kombination af hængestigen og de to modeller ovenfor. Det er en metalstang, der er fastgjort til loftet. For de meget pæne blandt jer kan bøjler bruges igen med denne knagerække i soveværelset. Men det er selvfølgelig også muligt at smide tøjet afslappet på, som med den klassiske stol.

Afslappet opbevaringsplads til soveværelset

Tøjstativ-soveværelse-stang-loft-hængende-tøj-bøjle

Du vælger stangens længde afhængigt af den ledige plads. Et praktisk træk ved disse hængende varianter til tøjstativet i soveværelset er, at der stadig er plads nok under til andre ting. Sæt sko eller dekorationer eller møbler op og udnyt alle ledige rum i rummet fuldt ud.

God idé til knagerekken i soveværelset

tøjstativ-soveværelse-stol-idé-metal-stel-hængende-tøj

Men hvis du ikke vil undvære den klassiske stol, kan du se frem til to andre kreative varianter til knagerekken i soveværelset. En af dem er denne stel, som er i form af en stol, men faktisk ikke er det. Sædet mangler, men det bidrager perfekt til, at hele rammen kan bruges til opbevaring af tøj. Som en billig DIY -idé skal du bare fjerne stolens sæde.

Kreative møbler

tøjstativ-soveværelse-halvstol-ikea-hack-væg-dekoration-praktisk

Da det normalt kun er stolestolens ryglæn, der bruges til opbevaring af beklædningsgenstande, ville denne pladsbesparende idé også være velegnet til soveværelset. Få stole, som du skærer i halve (eller mere, afhængigt af rummet) med en sav. Denne halvstol er derefter fastgjort til væggen, da den ikke kan stå særlig stabil med kun to ben. Du har allerede en knagerække i soveværelset uden at skulle undvære en stol.

Møbler ideer

garderobe-soveværelse-vintage-stole-træ-parket-interiør

Du kan tilpasse denne originale soveværelses knagerække til din interiørstil ved at bruge moderne, rustikke eller vintage stole. Som du kan se, er der ingen grænser for fantasien, når det kommer til at indrette hjemmet. Måske har vi inspireret dig nok til, at du kan finde på noget eget? God fornøjelse med at skabe!

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter