15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gør soveværelset hyggeligt – ideer til drømmende møbler

Gør soveværelset hyggeligt muret væg dobbeltseng væg dekoration

Køkkenet er husets hjerte, unge og gamle kan lide at hænge ud i stuen, og på badeværelset slapper sjælen af ​​i wellness -atmosfæren. Ikke desto mindre er soveværelset det vigtigste værelse i huset – vi tilbringer jo en tredjedel af vores liv der. Det siger sig selv, at den personlige ro til ro skal indrettes med stor omhu – vi giver dig nyttige tips til, hvordan du gør dit eget soveværelse hyggeligt.

Gør soveværelset hyggeligt – læg sengen lige i rummet

Soveværelse-hyggeligt-design-skandinavisk-smukt sengetæppe

I soveværelset kommer komfort først – hvis du vil slappe af i en hyggelig atmosfære, kan du designe rummet efter reglerne for Feng Shui. Enkle møbler med et klart designsprog, gerne uden kanter og hjørner, får rummet til at fremstå struktureret og skabe et harmonisk helhedsbillede. I soveområdet spiller sengen naturligvis hovedrollen – den skal derfor ikke placeres for tæt på andre møbler / garderobe, kommode /, da dette normalt opfattes som irriterende. Ideelt set bør møblet også have en minimumsafstand på 1 meter fra vinduet, så det ikke udsættes direkte for sollys i løbet af dagen. Den visuelle kontakt med døren virker beroligende og afslappende og muliggør strøm af chi -energi.

De matchende sengestel og madrasser sikrer liggekomfort

Gør-soveværelset-hyggeligt-lav-sengen-korrekt

Det er allerede klart, hvor sengen skal placeres i soveområdet – nu skal du den matchende sengestel og madras skal vælges. Rammen afhænger af den foretrukne sengform. Afhængigt af personlige behov er der tre varianter at vælge imellem-en queensize-seng med en madras i ét stykke giver optimal soveplads til singler, den klassiske dobbeltseng med to lameller og to madrasser lover parrene en god søvn og en king-size seng med en madras i ét stykke er velegnet til familier med børn.

Madrassen er også afgørende for liggekomfort og bør derfor vælges omhyggeligt. Vigtige kriterier ved køb er tilpasningsevnen til kroppens konturer, evnen til at absorbere fugt og holdbarheden.

Soveværelsesmøblerne – hvad skal man overveje?

Soveværelse-hyggelig-gør-det-queen-size seng

Næste trin i at skabe et hyggeligt soveværelse er at vælge resten af ​​møblerne. Den gyldne regel gælder her: det er bedre at indrette det sparsomt, så rummet fremstår mere rummeligt. Udover sengen fuldender et garderobeskab, muligvis to natborde eller kommoder og en behagelig læsestol med et lille sidebord opholdsprogrammet. Skriveborde, fitnessudstyr og fjernsyn bør ikke være i soveværelset. I stedet kan dine yndlingsbøger eller billeder vises på en charmerende hylde.

Den rigtige belysning skaber også en indbydende og afslappet atmosfære – ideelt set kombineres loftlampen med sengelamper og gulvlamper ved siden af ​​lænestolen.

Gør soveværelset hyggeligt – dekoration skaber en hjemlig atmosfære

Soveværelse-hyggeligt-design-dekorere-DIY-ideer

Hvis du vil gøre dit soveværelse hyggeligt, skal du bestemt ikke undvære dekoration – men det skal holdes subtilt. Stoffer med forskellige teksturer sætter subtile accenter i rummet og inviterer dig til at slappe af i en behagelig seng DIY sengegavl giver interiøret et personligt præg, og de matchende gardiner giver møblerne sidste hånd.

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter