15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design af et soveværelse med lilla vægmaling: farvetonens mange facetter

Fra bløde grå nuancer til udsøgt lilla: næsten ingen anden farve er så mangefacetteret som lilla. Det er det bedste valg for alle, for hvem intens lilla er for dramatisk, og for alle for hvem mørk pink er for sød. Pasteltonen ser ædel og behersket ud på samme tid og kan iscenesættes særligt effektivt i soveværelset. Dette gør soveområdet til et rigtigt tilbagetog. Vi forklarer, hvordan du designer dit soveværelse med lilla vægmaling og afslører, hvilke kombinationspartnere der er egnede.

Soveværelse med mauve vægmaling: design til rigtige trendsættere

Værelses væg farve mauve og hvid og pastelrosa

Farvepaletten i farven lilla giver en passende nuance til ethvert interiør. Mauve, en nuance af violet med en grå undertone, varierer fra intens til dæmpet. Sammen med sengelinned i lilla og blå er resultatet en kombination med en kølig effekt. Parret med varme naturlige nuancer danner det et feminint ensemble. Et sengegavl i antracit, tilbehør i bronze og belysning i kobber tilføjer slående kontraster til den lilla væg.

Soveværelse med vægmaling i bløde lilla pasteltoner

Soveværelses væg farve lilla moderne design med blå

Behersket, diskret og alligevel legende: Dem, der kan lide tingene enkle og moderne, bør vælge en vægfarve med en lilla pastelfarve. Sammen med hvidt er lilla særligt værd at se og tilpasser sig perfekt til puristiske møbler. Lysegrå møbler og tilbehør skiller sig særligt godt ud fra den lilla farve. Boligtilbehør i naturlige nuancer som pulver eller nøgen løsner det moderne interiør og skaber en hyggelig atmosfære.

Soveværelse med vægfarve lilla og farve accenter i hvidt i et boho -look

Lav et soveværelse med vægmaling lilla i boho -stil

Vægfarven lilla er charmerende og legende i soveværelset med et boho -look. Møbler i lysegrå kan iscenesættes perfekt sammen med lilla. Hvid er også en af ​​de mest populære kombinationspartnere, fordi det nedsænker soveværelset i fred og ro. En hvid urtepotte og hvid billedramme gør et imponerende udseende foran den lilla væg og en hvid sækkestol lige ved siden af ​​den inviterer dig til dagdrøm. Farve accenter i køligt stålblåt forhindrer rummet i at se for sødt ud.

Soveværelse med vægfarve lilla: selvsikker og charmerende med en ton-i-tone farvepalet

Soveværelse med vægmaling i lilla blød lilla nuance på væggen

Spektret af lilla nuancer varierer meget: De spænder fra trendy lavendel med en blålig undertone til pulverformige gamle lyserøde toner. En tone-i-ton farvepalet til soveværelset har en sommerlig og charmerende effekt. Farveskemaet omslutter forsigtigt beboerne og inspirerer med en moderne mat finish. Designet giver den perfekte baggrund for retroklassikere og vintage fund fra loppemarkedet. Et mørkebrunt-rødt gulv giver rummet karakter og skaber sammen med et cremet dybtæppetæppe en harmonisk atmosfære for at føle sig godt.

Soveværelse med lilla vægfarve: lilla på væggen, petrolblå som accent

Lav soveværelsesvægfarve i lilla

Det behøver ikke altid at være lys lilla nuancer: en væg i lilla skaber en sensuel flair i soveværelset. Sammen med petrolblåt og pink danner det et ensemble, der emmer af komfort og samtidig skaber en afslappet atmosfære. Accenter i antracit gør det lilla soveværelse særligt godt og tilføjer prikken over i’et på designet. I øvrigt betragtes mørke farver ikke længere som et absolut no-go for små værelser. Fordi de kan skabe en effekt, der ligner meget lyse nuancer, og give rumgrænserne mulighed for at smelte sammen til hinanden. Dette forstørrer rummet visuelt.

Lavendel og antracit i soveværelset: modsætninger tiltrækker

Lavendel og sort og hvid i soveværelset design ideer

Lavendel lyser op i det lille soveværelse. Den bløde nuance med et blåt skær ser let og luftigt ud og får dig til at drømme om duftende lavendelmarker. Den moderne farvetone finder en udtryksfuld kombinationspartner i antracit. Gråblå, due grå og mørkeblå blandes harmonisk i det moderne design, mens subtilt pulver giver rummet varme og komfort. Geometriske mønstre og møbler med klare linjer understreger subtilt kontrasterne.

Design soveværelser med vægfarver lilla og isblå

Design et moderne soveværelse i lilla, blå og hvid

Kombinationen af ​​isblå, lilla og sølv får rummet til at skinne. Ice blue er en rigtig allrounder og ideel til brug i store områder. Farveskemaet har en kølig effekt, men det slapper af øjnene og får små rum med masser af hjørner og nicher til at se rummelige og åbne ud. Bløde tekstiler fremstillet af naturlige materialer løsner det minimalistiske farveskema og tilføjer et hyggeligt præg til interiøret.

Soveværelse med vægfarve lilla: lysegrå som en neutral kombinationspartner

Design et moderne soveværelse i lilla vægfarve

På grund af kun én baggrundsfarve: grå kan have en enorm indvirkning på stemningen i et rum og udvikler ud over andre farver en anden effekt. Mættede violette nuancer fejrer deres storslåede indgang sammen med due grå. Lilac kommer også til sin ret mod en lysegrå væg. Sort, mørkeblå og blød creme afrunder effektivt det elegante farveskema.

Soveværelse i lilla med beige, creme eller elfenben accenter

Soveværelser i mauve og hvidt skaber ideer

I starten lyder kombinationen af ​​lilla og beige, creme eller elfenben mærkeligt. Men faktisk supplerer jordfarver pastelfarven med harmoniske kontraster. En lilla nuance med en grå undertone omslutter forsigtigt soveværelset, afspænder øjnene og hjælper med at lindre hverdagens stress. Møbler og tilbehør i hvid og gammelrosa giver interiøret et vintage twist.

Soveværelse med vægfarve mauve: accentvæg i en niche eller et hjørne

Mauve vægmaling i soveværelset som en accent i soveværelset

Nuancer inspireret af naturen kan variere meget. En mauve nuance kan derfor være lys, mørk, med en høj andel af lyserød eller blå, eller have en røggrå støbning. Farven på farvekortet kan bedrage. Så hvis du ikke er sikker på, hvordan et værelse vil se ud fuldstændigt malet i mauve, foretrækker du en accentvæg i en mat, uigennemsigtig farve. Især soveværelser med nicher, hjørner eller skrå lofter kan klare en accentvæg. Møbler, tekstiler og boligtilbehør indtager den trendy nuance og skaber et harmonisk farveskema.

Opdelt væg i soveværelset

Kombiner soveværelse med vægfarve lilla i pastelfarve med grå

Duegrå ovenover, lilla under: farveduoen kan effektivt iscenesættes i vintage -soveværelset. Den mættede lilla nuance med en blå undertone giver rummet et strejf af nostalgi. Varme jordfarver som vinrød og fløde opvarmer den seje farveduo og et sengetæppe med blomstermønstre skaber en legende, feminin og romantisk stemning. I øvrigt kan et sådant vægdesign optisk forstørre rummet eller optisk adskille området omkring sengen. Som regel bruges den mørke nuance i bunden og den lyse nuance øverst.

Farveblanding af taupe og mauve på væggene i soveværelset

Værelses vægmaling mauve ideer til vægdesign

Ligesom mauve fås vægfarven taupe også i mange nuancer. Hvis du har de to farver blandet i butikken, kommer du hjem med en vovet, udtryksfuld og dog hjemlig blanding. Men pas på: du har brug for et sikkert instinkt her, for den fine nuance kan kun kombineres med visse farvetoner. Sammen med chokoladebrun, lysegrå og hvid kan blandingen taupen-mauve skabe en beroligende, afslappende atmosfære.

Soveværelse med væg i mauve farve design ideer

Taupe-mauve-blandingen med en grå komponent er ideel til rigtige purister. Taupe forbliver i baggrunden ved blanding og giver nuancen kun et varmt strejf som undertone. I kombination med andre puristiske farver som kamel, creme, due grå og hvid kan trendfarven opnå en stor effekt. Det er i øvrigt sådan, at tekstiler og materialer kommer til sin ret.

Mauve vægmaling i soveværelset: en oversigt over moderne farvepaletter

Soveværelse med vægmaling mauve designideer

Farvemuven er en ægte allrounder og kan let kombineres med andre naturlige nuancer. Indretningsarkitekterne bruger gerne ton-i-ton farveskemaer, der skaber glatte overgange mellem de enkelte nuancer. Chokoladebrun, lilla, lavendel, støvet pink og grå er populære farvepartnere i soveværelset. Hvis du er modig, kan du bruge okker accenter.

Vægfarve lilla i soveværelset: en oversigt over farvepaletterne

Kombiner soveværelse med vægfarve mauve lys og brun

Delikate lilla nuancer viser sig også at være den perfekte udtryksfulde baggrund i vintage soveværelset. Farven viser de legende blomstermønstre på sengetæppet og træmøblernes patina. Sammen med brun, blå, lyserød og grå danner lilla et charmerende farveskema, der bringer et strejf af svundne tider ind i dine egne fire vægge.

Kombiner soveværelser med vægmaling mauve og pulver

Med en blålig, rød eller grå komponent: vægfarven lilla har mange facetter og er en rigtig kunstner, der hurtigt kan skifte. Fortolket på en moderne måde i et minimalistisk eller puristisk soveværelse eller rettere charmerende til soveområdet med en vintage note: alle kan vælge den skygge, der passer bedst til deres eget interiør.

Lilla væg og gråt loft i soveværelset

Lad dig inspirere af designs i artiklen og skab din egen oase af ro i bløde lilla eller mættede lilla toner. Dristigt eksperimentere med farveskemaer og motiver for at finde den rigtige til dit eget værelse.

Previous Post
Lav din egen bryllups make-up: røgfyldte øjne og røde læber
Next Post
Fliser i stort format som gulv til stilfuldt rumdesign