15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indretning af et lurvet chic soveværelse – tips og gode ideer til inspiration

Lurvet chic soveværelse toiletbord-spejl-dekoration

Soveværelset er et tilbagetog, hvor du ikke kun sover, men også slapper af efter en hård dag. Derfor skal atmosfæren i soveområdet være afslappet, så du føler dig godt tilpas og tilpas. Hvis du vil give rummet en følelse af sikkerhed og skabe en romantisk atmosfære, så er Shabby Chic -stilen perfekt til indretning. Det er kendetegnet ved lyse farver og vintage motiver og fungerer til både store og små værelser. Hvordan du opretter et lurvet, elegant soveværelse og vælger de bedste møbler og tilbehør til en romantisk atmosfære, findes i vores artikel. I billedgalleriet finder du også smukke inventarideer som inspiration til et drømmeagtigt design af soveværelset.

Shabby chic stil til dekoration af soveværelset

Shabby Chic Soveværelse møbleringstip-møbler-ideer-belysning

Det, der definerer den populære shabby chic møbleringsstil, er frem for alt smukke loppemarkedsfund, elegante arveartikler og selvfremstillede møbler og tilbehør, der tilsammen skaber et elegant interiør. Resultatet er en dygtig blanding af gammelt, nyt og usædvanligt, hvilket giver rummet en følelse af komfort og tryghed. En anden vigtig rolle i indretning i denne stil spilles af farver. Den lurvede stil kan ikke lide mørke eller lyse farver, men temmelig sarte pasteltoner samt off-white og lysegrå. Mønstre og blomstermotiver er ideelle til denne stil og bidrager til et romantisk rumdesign.

Lurvet chic soveværelse indretning-farve-møbler-lysekrone

Gamle eller forældede møbler har et specielt, slidt look, der bringer en vintage flair til interiøret. Et strejf af vintage burde helt sikkert være til stede i det lurvede, chikke soveværelse, fordi det sikrer mere hygge i rummet. Møblerne spiller en særlig vigtig rolle i dette. Disse skulle ideelt set komme fra en anden æra for at være i harmoni med indretningsstilen. Overdådige lysekroner og elegante bord- og gulvlamper er perfekte som belysning til det lurvede soveværelse.

Vægdesignet i det lurvede, chikke soveværelse

lurvet-chic-soveværelse-væg-dekoration-tapet-blomstermønster

Vægdesignet spiller en særlig vigtig rolle i soveområdet, fordi væggene bestemmer den overordnede atmosfære i rummet. Du kan vælge mellem vægfarver eller smukke tapeter i det lurvede, smarte soveværelse. Disse to vægdesignvarianter er typiske for denne stil, og derfor vil vi gerne se dem nærmere i det følgende.

lurvet-chic-soveværelse-møblering-børneværelse-pink-blomst-motiv

Uanset om du maler eller tapetserer væggene, bør du vælge en farve, der virker beroligende og afslappende i rummet. Delikate vægfarver og pasteltoner siges at have en positiv effekt på søvn og er i tråd med lurvede, smarte møbler. Lyse, bløde nuancer af pink, lilla, blå, grøn og beige passer perfekt til dette og skaber en afslappet atmosfære i soveværelset.

lurvet-chic-soveværelse-væg-dekoration-tapet-baby værelse

Hvis du finder de monotone vægge for ensformige og kedelige, så kan du dekorere dem med smukt tapet. Blomstermønstre og elegante motiver på væggene ser meget tiltalende ud i rummet og giver det et romantisk udtryk. Elegante rosenbaggrunde er for eksempel en vidunderlig vægdesignidé til det lurvede soveværelse, og du kan enten tapetsere alle vægge eller bare en accentvæg.

Hvilke møbler til det lurvede smarte soveværelse?

shabby chic soveværelse himmelseng kommode tæppe

Hvis du bor i et hus med et træbjælkeloft i soveværelset, så er den shabby chic stil perfekt til designet af dette værelse. Dette skyldes, at naturlige materialer er typiske for denne møbleringsstil og smelter harmonisk ind i interiøret. Derfor er møbler af træ også en populær idé til soveværelsesmøbler i lurvet stil. Her spiller det slidte look imidlertid en væsentlig rolle. Brugsspor og flager af lag maling skaber et ægte vintage -look og er grundlæggende for sådan et rumdesign.

lurvet-chic-soveværelse-møblering-metal-seng-ark-blomst-motiv

Træ med et forældet look bør ikke mangle i noget lurvet, elegant soveværelse, men det er ikke det eneste mulige materiale til møblerne. Forskellige møbler, men især senge lavet af metal, er ideelle til Shabby -stilen og præsenterer en lige så smuk møbleringside til soveværelset.

Lurvet-chic-soveværelse-møblering-seng-baldakin-fe lys

Shabby Chic sengen er derfor normalt med en ramme lavet af metal eller træ og er midt i rummet. Iøjnefaldende hovedgærder og baldakiner er meget velegnede til dette og kan designes og dekoreres efter ønske. Sengetøjet skal også være i harmoni med møblerne. Lyse farver, blomstermønstre og blonder er fantastisk velegnet til dette.

shabby-chic-soveværelse-møbler-toiletbord-elegant-vintage-design

Andre møbler, der ikke bør mangle i det lurvede, chikke soveværelse, er et toiletbord, et lille sengebord og et klædeskab. Kommoder, væghylder, liggestole og andre skabe er også tilladt, hvis de ikke får rummet til at virke overfyldt. Alle møbler skal dog komme fra tilsyneladende lignende epoker, så der skabes en vellykket blanding af stilarter i rummet.

Lurvet-chic-soveværelse-møblering-Lurvet-garderobe-hvid

Hvis du ikke kan finde de rigtige møbler til dit lurvede smarte soveværelse, eller hvis du vil spare nogle penge, kan du bruge et par teknikker til selv at lave møbler med et lurvet look. Med disse teknikker kan forskellige møbler let ombygges. Så du behøver ikke vente årtier med at få det populære brugte look til soveværelsesmøbler.

lurvet-chic-soveværelse-toiletbord-spejl-dekoration

Objekter, der kan omdannes til forskellige møbler, er en vidunderlig idé til lurvede, smarte møbler i soveværelset. En gammel kuffert eller en træskammel kan for eksempel tjene som et alternativ til natbordet. Du skal bare male dem hvide og dekorere dem passende, som du ønsker.

Dekoration til soveværelset i lurvet stil

lurvet-chic-soveværelse-seng-sengegavl-jute bånd-diy

Hvis du vil give dit soveværelse den populære, nostalgiske charme, så er møbler med et slidt look ikke nok. Dekorationen anses for at være prikken over i’et i Shabby Chic -møbleringsstilen. Hyggeligt sengelinned, tekstiler med smukke mønstre og dekorationer i landlig stil er perfekte til dette.

lurvet-chic-soveværelse-toiletbord-spejl-dekoration

Toiletbordet med spejl er et vigtigt element i det lurvede smarte soveværelse og er et glimrende sted til dekoration. Små vaser med afskårne blomster, vintage smykkeskrin og elegante telys pryder interiøret på en særlig måde. De giver rummet en romantisk stil og afrunder vidunderligt hele indretningen.

lurvet-chic-soveværelse-ideer-farver-motiver-møbler-kombination

Hvis du har designet det lurvede smarte soveværelse uden tapet, så er de monokrome vægge perfekte til dekoration. Du kan trylle frem en særlig vægdekoration med billeder af blomster og blomstervaser, samt praktiske væghylder i et brugt look. Disse kan derefter dekoreres med bøger og tørrede blomster eller bruges som opbevaring til smykker.

Previous Post
Lav din egen bryllups make-up: røgfyldte øjne og røde læber
Next Post
Fliser i stort format som gulv til stilfuldt rumdesign