15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

100 soveværelse ideer i 2021: eksempler på farver, materialer, møbler og deco

Soveværelset er et sted for hvile, afslapning og sikkerhed. Her slapper du af ikke kun fysisk, men også mentalt ved at trække dig tilbage fra hele verden. Et enkelt og stilfuldt design, der giver glæde, er en væsentlig del af dette rum. Hvis du gerne vil følge med i de nyeste livstendenser og indrette og dekorere dit hjem i overensstemmelse hermed, så er du landet korrekt på vores hjemmeside. I dag viser vi dig de smukkeste soveværelsesideer 2021, der vil inspirere dig til at give dit soveområde en moderne opdatering.

Hvis du vil designe et soveværelse, der forbliver aktuelt og moderne så længe som muligt, skal du kigge efter neutrale, klassiske og trendy accenter. Miljøvenlighed og minimalisme er særligt vigtige. Enhed med naturen er i øjeblikket trendy over hele verden, og indretningen er ingen undtagelse. Naturmaterialer, sikre kombinationer, levende planter, sten, træ, dagslys – alt dette er blandt de mest populære soveværelsesideer til 2021. Du kan finde ud af mere om de største møbleringstendenser og hvordan du kan integrere dem i dit soveværelsesdesign herunder.

Soveværelse ideer 2021: møblering stil

Soveværelse moderne polstret seng abstrakt vægmaleri

Det er naturligvis ikke et must, at et værelse udelukkende er præget af en enkelt møbleringsstil. Faktisk er kombinationer af forskellige stilarter en stor trend lige nu. Men det er vigtigt, at du beslutter dig for en hovedstil og bruger den som en vejledning til indretningen. Her er et par levende stilarter, der er gode i soveværelset i år.

Moderne rustik

Soveværelse moderne rustik stil mørkt vægpanel

Værelser i industriel stil hører fortiden til. Industrielle stykker har været enormt populære inden for indretning i årevis, men de kantede kanter og hårde, metalliske overflader af denne stil vil gå af mode i 2021. Eller i hvert fald i soveværelset.

Soveværelser skal føles varme og indbydende, mens industrielle overflader har en tendens til at virke sterile og kolde. Industrielle designelementer som Edison -pærer og beton giver plads til overdådige stoffer og møbler med afrundede former i Soveværelse Ideer 2021.

Soveværelse moderne rustikke design materialer farver

Hvis du stadig vil beholde den moderne note af den industrielle stil, skal du vælge Modern Rustic i stedet. Denne blanding af stilarter fortryller med sine klare former og bringer naturen ind i interiøret som et designelement. Takket være brugen af ​​træ og andre naturlige materialer fremstår moderne overflader blødere og mere behagelige.

Gør et lyst soveværelse moderne med rustikke elementer

Soveværelse ideer 2021 moderne rustik stil deco og møbler

Trævæg bag sengen for et rustikt præg

Rustik skydedør i moderne hvidt soveværelse

Skandinavisk enkelhed

Gråt soveværelse i Scandi -stil

Hvis du leder efter en let måde at give dit soveværelse et frisk pust, skal du overveje den skandinaviske stil. Tilbehør, natborde og sengestel i ånden fra de barske nordiske lande har de seneste år toppet trenddiagrammerne inden for boligindretning. Forresten, denne særlige stil hjælper dig med at skabe et mere organiseret rum.

Grå vægge og tekstillampe i rotting

Grå, råhvide og varme træ accenter kombineret med naturligt lys skaber en virkelig beroligende atmosfære. Det er de hvide og grå toner, der dominerer designet i soveværelserne i skandinavisk stil. Kombinationen af ​​murstensvægge og bløde teksturer i sengelinned giver også interiøret en unik charme.

Soveværelsesideer 2021 i skandinavisk stil

Vintage soveværelset

Vintage soveværelser er trendy

Soveværelser i vintage -stil er stigende i år. Selvom ikke alle vælger et helt vintage soveværelse, bliver elementer fra fortiden stadig mere almindelige i udsmykningen af ​​dette rum.

Vintage -elementer i soveområdet. Spejle med udsmykkede stel

Kombiner vintage tapet og dekoration

Vintage soveværelse med vægmalerier og vintage møbler

Farver og materialer

Farver og materialer til soveværelset 2021 lyse toner

Soveværelset er formodet et tilflugtssted. Så at få det rigtigt er en vigtig opgave. Og de udvalgte farver og materialer spiller en afgørende rolle heri. De bestemmer hele virkningen af ​​rummet og bør vælges med omhu.

ren natur

Soveværelsesideer 2021 kombinerer naturlige materialer med farven salvie grøn

Naturlige teksturer er også populære i soveværelset i år. Ligesom stuen er soveværelset lige så stærkt præget af naturlige stykker og farver. Brugen af ​​jordfarver og teksturer får soveværelser til at føle sig som trøstende og sikre rum for dem, der ønsker at komme væk fra omverdenen.

Stilfuldt soveværelsesdesign med naturlige materialer

Stoffer som linned og bomuld er gode valg til sengelinned, og rattan-, træ- eller kurvemøbler skaber en naturlig følelse.

Materialer til soveværelset 2021 flet og rotting

Naturlige farver og dekoration i soveværelset moderne himmelseng

Indendørs planter og naturlige materialer harmonerer i soveværelset

Leg med teksturer

Leg med teksturer i soveværelset med sengestel og tekstiler

En anden trend inden for indretning er kombinationen af ​​forskellige teksturer. I soveværelset kan dristige kombinationer af tekstiler og materialer fuldstændigt forvandle rummet. Tilføj en blanding af mat og blank, iriserende satin og ru naturlig bomuld. Vær ikke bange for at eksperimentere, vælg hvad der er behageligt og afslappende for dig.

Teksturerne kombinerer en vævet skærm i stedet for et sengegavl og et luftigt tæppe

Leg med teksturer i indretning

Forskellige teksturer kombineres i soveværelset

Soveværelsesideer 2021 grønne vægmaterialer

Hvid som hovedfarve

Hvide vægge i soveværelset får rummet til at se større ud

Soveværelsesideerne 2021 taler for brug af naturlige materialer og en lys farvepalet. Sæsonens favorit er hvid, som er i stand til visuelt at forstørre rummet. Det går godt med enhver anden farve og giver ro og lethed. Denne klassiske mulighed for vægdesign kan altid varieres med en eller flere iøjnefaldende detaljer. For eksempel kan du bruge persienner eller et tæppe, et billede eller et sengetæppe og mange andre små elementer med stor indflydelse.

Hvidt soveværelse med polstret seng i creme og luftige tekstiler

Soveværelsesideer 2021 med hvid som hovedfarve

Farvede accenter

Boho -flair i soveværelset 2021 Terracotta -farve i trend

Hvis du vil bringe lidt farve ind i soveværelset, kan du vælge mellem en lang række farver. Nøglefarver inkluderer rige røde og appelsiner, sennepsgul og fed grønne, med blå forbliver populære for en klassisk, tidløs ordning. Print inspireret af naturen er også et must-have. Farverige mønstre med blomster og blade er gode valg og bringer et element af naturen ind i hjemmet. Sådan en facilitet er i overensstemmelse med den norske livstendens kaldet Friluftsliv. Læs mere om det i denne artikel.

Blomstermønstre og eklektiske farvekombinationer i soveværelset

Farver til soveværelset 2021 blå

Soveværelsesideer 2021 blå vægge med struktur

Mørkegrønne vægge med metalliske accenter som dekoration

Farve blå til soveværelset 2021

Hvid som hovedfarve i soveværelsesdekorationsideen med skodder og tørrede blomster

Hvid som hovedfarve i soveværelset i 2021

Soveværelsesideer 2021 til væggene

Vægdesign med struktur i soveværelset

Vægdesignet kan i høj grad påvirke et rums samlede effekt. Hvad angår soveværelsesidéerne 2021 til væggene, er tendensen for accentvægge med farverige geometriske mønstre allerede en saga blottet. Ifølge indretningseksperter kan sådanne accentvægge begrænse dekorationsmulighederne i soveværelset, da de normalt dikterer dekorationsordningen. En accentvæg kan også få et værelse til at se mindre ud, afhængigt af hvilken farve der spiller hovedrollen.

Vægpaneler

Interessant vægdesign i soveværelset er trenden.Vægpaneler lavet af PVC -rør

Rolige farver vil altid være et topvalg til soveværelser, men i år vil de lysere toner blive suppleret med faux finish, specielle nuancer og dekorative vægbehandlinger. Selv en dekorativ vægbeklædning af PVC -rør kan opgradere rummet og sætte en legende accent. Med vægpaneler får soveværelset endnu mere struktur, og de fungerer vidunderligt som omdrejningspunkt.

Soveværelse med ocean tema bølger vægpanel bag sengen

Vægpaneler til soveværelset 2021 mørkegrå

Vægpaneler med en struktureret overflade er trendy

Selvklæbende tapet

Soveværelser ideer 2021 tapeter med et botanisk udseende og polstrede sengegavle

Peel-and-stick vægmalerier er en ikke-destruktiv måde at dekorere dine vægge på. Denne enkle tilføjelse til soveværelset er en stadig mere populær trend. Selvklæbende tapet er en populær soveværelseserklæring lige nu, og vi ser endda denne trend strække sig til loftet. Og det bedste er, at vægmalerierne efter et eller to år let kan fjernes og uden at efterlade rester på væg og loft.

Midlertidige tapeter er også ideelle til børneværelser eller lejelejligheder, hvor dekorationen muligvis skal udskiftes.

Selvklæbende tapet i botanisk look bringer en naturlig stil

Tips til mere farve i soveværelsets tapettekstiler

Design soveværelset individuelt med tapet

Indretning af ideer til soveværelset

Naturmaterialer til soveværelset 2021 Cork sengegavl

Hvis du ikke planlægger en fuldstændig renovering af soveværelset, kan du give rummet en opdatering med nye møbler. Vi viser dig trends til indretning af soveværelser til 2021, og hvordan du kan implementere dem i dit eget hjem.

Ramme til himmelseng

Himmelseng i sort med polstret sengegavl

Dramatiske soveværelsesdesigner er trendy i 2021, og intet er så udtryksfuldt som en himmelseng. En baldakin i dit soveværelse kan tilføre rummet en elegant stemning. Himmelsenge i metal eller jern er for eksempel meget stilfulde og slipper stadig meget lys ind. Hvis du går efter et stativ som dette, kan du overveje at tilføje hvidt sengetøj for en skarp kontrast. Denne kombination skaber en ren, moderne æstetik i rummet.

Soveværelse ideer 2021 møbler med afrundede former sengeborde i metal

Soveværelse ideer 2021 seng med metalramme baldakin

Moderne himmelseng i træ uden baldakin

Boho eller vintage skærme

Flettet rumdeler til boho chic flair

Rumdelere i vintage eller boho -stil kan være praktiske og smukke på samme tid. Paravents er perfekte til at dele et værelse, skabe privatliv og dæmpe støj. Varianter med et vintage look er særligt populære lige nu.

Vintage foldeskærm som sengegavl i et hvidt soveværelse

En vintage foldeskærm kan tilføje et strejf af sidste århundredes stil til soveværelset, mens rummet opdeles i forskellige områder, hvilket er uvurderligt i år. For eksempel kan du bruge en skærm til at skjule et skrivebord i soveværelset eller placere det bag din seng for at skabe et unikt sengegavl.

Vintage dekoration i soveværelset, vægmaleri husplanter og foldeskærm

Soveværelsesideer 2021 tendenser flettet rumdelere

Kurvemøbler i soveværelset paravent kommode

Kurvemøbler

Påfuglestole lavet af rattan og rattan bænk som accenter i soveværelset

Flet og rotting, som var et stort hit i 90’erne, er enormt populære lige nu, men de bliver genfortolket med moderne former og opdateret styling. Det være sig en kurvstol i hjørnet af soveværelset eller en rattanbænk for enden af ​​sengen, comebacket af kurvearbejde er ubestrideligt. Små kasser og kurve fungerer også som smukke naturlige accenter i soveværelset og bidrager til mere orden i rummet.

Stol med kurvearbejde i soveværelset med barneseng

Boho flair i soveværelset kurvemøbler

Soveværelsesideer 2021 med rustikke accenter

Hovedgavlen er fokus

Seng med polstret sengegavl i et moderne soveværelse

Sengegavle bliver igen populære. Både store, dristige former i lyse farver og mønstrede stoffer gør store valg til soveværelset. Det handler om at skabe en accent og lave en erklæring. Et polstret sengegavl giver dig mulighed for at vise din personlighed, samtidig med at den er behagelig og praktisk på samme tid.

Mørkt sengegavl betrukket med fløjl

Polstrede sengegavle til sengen er trendy

Polstret sengegavl med blomstermønster i blå og gul

Tekstilerne

Soveværelsesideer 2021 kombinerer tekstiler med mønstre

Det er tid til at sige farvel til monokratiske og koordinerede sengetæpper, puder og gardiner. Trenden mod matchende sengelinned er forbi. Personalisering af soveværelset er blevet mere og mere vigtigt i de sidste par år. I stedet for at købe et fuldt “soveværelse sæt”, kan du prøve at dekorere dit rum med forskellige, komplementære teksturer og farver.

Salviegrønt sengelinned

Soveværelse 2021 naturligt designet salviegrønt sengelinned

I år bliver farven salviegrøn stadig mere populær for sengelinned i soveværelset. Salviegrøn er beroligende, blød og sofistikeret. Det gælder som den voksne version af simple green. Prøv at parre salviegrønt sengelinned med andre bløde farver som lysegul, creme eller pastellrosa. Farven er også velegnet til andre tekstiler i soveværelset såsom puder og polstrede møbler.

Soveværelsesideer 2021 sengegavl i botanisk look sengelinned salviegrønt

Polstret seng i gråt med salviegrønne lagner og linnedkast

Salviegrønt sengelinned på en grå polstret seng

Etnisk mønster

Etnisk mønster i sengetæppet i soveværelset

Hvis du kan lide det mere farverigt, kan du stole på etniske mønstre. Blandingen af ​​indiske, arabiske, afrikanske og asiatiske elementer i tekstiler er i øjeblikket på mode og er vidunderligt kombineret med tendensen til lysere, neutralt møblerede værelser.

Farverigt etnisk mønster til tekstiler og sengegavle

Etniske soveværelser skaber dekoration og møbler

Etniske mønstre kombinerer tekstiler i soveværelset

Kombiner tekstiler og mønstre

Kombiner tekstiler og giv soveområdet struktur

Kombinationen af ​​forskellige teksturer og mønstre er også populær blandt tekstiler. Dette tilføjer en interessant accent og får rummet til at se endnu mere hyggeligt og indbydende ud.

Polstrede møbler gør soveværelset mere behageligt

Kombiner tekstiler i det hvide soveværelse

Kombiner tekstiler med blomstermønstre

Soveværelse i landlig stil med farverigt sengelinned

Soveværelsesideer 2021 til tæpper

Tekstiler i soveværelset 2021 rundt tæppe

Tæppet er en afprøvet klassiker i soveværelset. Det tjener både en æstetisk og en praktisk funktion. Populære soveværelseidéer til tæpper i 2021 er små modeller med en rund form, etniske mønstre og naturlige fibre i en boho chic stil.

Terracotta farve til soveværelset i 2021

Tæppe med etnisk mønster ved siden af ​​sengen

Rundt tæppe med flettet skærm og hængende lysekrone

Naturmaterialer som dekoration i soveværelset

Stort gråt tæppe i det lyse soveværelse

Soveværelsesbelysning 2021

Væglamper i stedet for sengelamper i soveværelset i 2021

Matchende sengelamper på begge sider af sengen har været en klassiker i årevis. Men i år ser vi klare, ikke rodede overflader. Væglamper er for eksempel en fantastisk måde at få den samme følelse som sengelamper, men på en renere og mindre rodet måde. Hvis du ikke er helt klar til at undvære en natlampe, kan du vælge en mindre, dæmpbar version for at frigøre plads på natbordet og skabe et mere afslappende miljø.

Afrundede former og stilfulde loftlamper er trenden i 2021

Hvad angår loftsbelysning, erstattes lyse loftslamper med dæmpbare, varmere lys. Trenden mod iøjnefaldende loftsbelysning i soveværelset som massive lysekroner eller funky hængelamper er forbi. For stærkt lys i soveværelset er ikke afslappende og forstyrrer lyden fra dette rum. Hvis loftsbelysning er din eneste soveværelsesbelysning, skal du vælge et blødt overheadstykke med en skygge. Du kan også udskifte de lyse pærer med dæmpbare, varmere lys. En mix og match kan også implementeres vidunderligt i belysningen, hvis du vælger forskellige sengelamper til begge sider af sengen.

Flet loftslampe over sengen

Soveværelsesideer 2021 kombinerer salviegrønt til vægge med naturmaterialer

Seng med metalstel og stilfuld væglampe

Moderne vedhængslamper til siden af ​​sengen

Vedhængslamper lavet af reb ved siden af ​​en seng med en himmelskarm

Pendel i stedet for sengelampe i soveværelset

Deco og tilbehør til soveværelset i 2021

Soveværelse med skråt loft dekoration med henvisning til naturen

Den rigtige dekoration kan hjælpe med at omdanne soveværelset til et tilbagetog. Her er et par ideer til trendy dekorative elementer, der vil pryde vores soveværelser i år.

Husplanter og tørrede blomster

Indendørs planter og naturlige materialer harmonerer i soveværelset

Ligesom i alle andre rum i lejligheden vil indendørs planter også i år forblive meget populære. Tjek vores artikel, “Hvilke planter til dit soveværelse?” For at finde de bedste belastninger til dit soveområde. Dem, der foretrækker Boho Chic -stilen, kan i stedet vælge tørrede blomster i smukke vaser.

Flet husplanter og orientalske tæpper som dekoration i soveværelset

Soveværelse dekorere små stueplanter kurve

Pampas græs og husplanter dekoration i boho soveværelset

Soveværelse deco 2021 fletning og tørrede blomster

Ideer til vægdekoration

Deco ideer soveværelse 2021 naturlige materialer og farver

For at give dit soveværelse en særlig flair uden maling eller tapet, vælg et statement-sengegavl eller hæng et stort kunstværk op. Vægmalerier med grafiske motiver er særligt populære i år.

Grafisk kunst til vægdekorationen i soveværelset 2021

Livgivende tilbehør

Moderne soveværelse med teknologi

Efterhånden som flere mennesker arbejder hjemmefra, er behovet for elektroniske enheder også steget. Vi bemærker alle, hvor fantastisk det er at have lidt mere teknologi, det være sig en genopladelig natbordskuffe, en fjernbetjening, som du kan bruge til at forudindstille temperaturen i brusebadet, eller endda bare et skrivebord med et sted til at understøtte din tablet. På trods af at teknologien kan være distraherende og frynset i soveværelset, ser vi den bruges i nødsituationer eller for at øge komfortfaktoren i soveværelser i alle størrelser.

Design af et smart soveværelse i 2021

To-tone vægdesign i soveværelset hvidt og blåt

Previous Post
Hvilke gardiner på badeværelset? Disse løsninger er bedst til badeværelsesvinduet!
Next Post
Så du kan tørre tidsler og lave en smuk, stikkende dekoration selv!