15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Massivt træ senge: hvilket træ er bedst til dit interiør?

Det er bevist, at du kan finde ren afslapning i naturen. Derfor er det fornuftigt at gøre soveværelset, hvor vi i gennemsnit tilbringer cirka en tredjedel af vores liv, så naturligt som muligt. Naturmaterialer sikrer ikke kun komfort, men har også en positiv effekt på rummets klima. Et massivt træbed fungerer for eksempel som en klimaregulator, fordi træets åbne porestørrelse i et vist omfang kan kompensere for fugtighedsgraden. I det følgende finder du ud af, hvilke andre fordele massivtræsenge tilbyder, og hvilket træ der bedst matcher dine møbler med hensyn til farve.

Fordele ved massivt træ senge til et sundt soveværelse

Fordele ved massivt træ senge til et sundt soveværelse

Bortset fra deres naturlige karisma, tag dem med Massivt træ senge endnu flere fordele:

  • De er kendetegnet ved en meget lang levetid.
  • De produceres på en økologisk bæredygtig måde.
  • De er ekstremt modstandsdygtige og robuste.
  • Trykpunkter, ridser og buler i træet kan let repareres.
  • Hver seng i massivt træ er helt unik takket være træets individuelle korn.
  • Massive træmøbler er tidløst smukke og passer perfekt til ethvert interiør.

Hvilket træ er bedst til massive senge?

Hvilket træ er bedst til massivt træ senge

Egetræ -Egetræet er gulhvidt til gulbrunt og varierer afhængigt af træbehandlingen. Kølig grøn, såsom smaragd eller salviegrøn, passer perfekt til en seng af massiv eg. Denne kombination minder om en skov og er også perfekt til den moderne urban jungle trend. Og kombineret med stengrå og hvid giver du dit soveværelse i det skandinaviske look en naturlig charme.

Vild eg er også meget populær til fremstilling af senge i massivt træ. Udtrykket refererer ikke til en træart i traditionel forstand. Det bruges derimod til at gøre det klart, at det er et specielt egetræ. Et karakteristisk træk ved den vilde eg er det meget interessante, iøjnefaldende korn og karakteristiske porer, som giver sengen en rustik stil.

Bed af massivt træ i vild eg i kombination med metalmøbler og grønne planter

bøg er også et hårdttræ, men er blødere end egetræ. Det samme gælder vild eg Core bøg hovedsageligt om optikken. Træet er tungt, mindre elastisk og kan behandles og farves meget godt. Af denne grund fås massiv bøgesenge i mange forskellige farver. Når det kommer til indretning, kan du stole på varme farver som gul, orange og rose, fordi de pænt understreger bøgetræets varme.

kæbe tilhører nåletræerne og har en behagelig lys farve. På grund af det høje indhold af naturlige harpikser er fyrretræ fugtsikkert og modstandsdygtigt over for møll. En seng af massivt fyrretræ kan vidunderligt kombineres med andre indretningselementer i landstedstil eller Scandi -stil.

en mørkegrøn væg i soveværelset fremhæver pænt sengen af ​​fyrretræ

Stenfyr – Den schweiziske stenfyr er et blødt træ. Dette naturlige træ har en lys farve og karakteristisk, livligt korn. Den indeholder også æteriske olier og harpikser og afgiver en uimodståelig duft. Hvis du vil bringe komforten fra en alpin hytte ind i dit eget soveværelse, bør du investere i en sten fyr seng.

valnød er en meget hård træsort, der også er ekstremt modstandsdygtig over for insektangreb. Valnødden har et mørkt, elegant look og har en retro -flair, der er særligt velegnet til store rum. En massiv valnødsseng passer perfekt til et soveværelse i moderne stil fra midten af ​​århundredet.

Kirsebærtræ er kendt for sin rødbrune farve, der bliver mere og mere mørk med tiden. På grund af træets ensartede og ædle struktur er dette materiale meget populært til fremstilling af møbler af høj kvalitet. Den rødlige tretone kommer til sin ret i kombination med hvid og antracit.

Træsorten i massivtræsenge spiller også en afgørende rolle i prisen. Bøg eller kernebøg er betydeligt billigere end valnød- eller kirsebærtræ. Men at købe sådan en seng kan ses som en god investering, fordi massivt træ ofte holder i generationer uden at miste sin skønhed eller kvalitet.

Pas godt på en seng i massivt træ

Massiv træ seng mørk mod en grå væg i soveværelset

Når sengen i massivt træ ankommer til dit hjem, skal du give det lidt tid til at tilpasse sig. Bare lad det stå i soveværelset i en dag, uden madras eller lagner.

Tjek miljøet, da massivt træ kan deformeres på grund af store udsving i temperatur og fugtighed i rummet. For at sikre, at det værdifulde træ ikke tørrer ud, bør sengen ikke placeres for tæt på radiatorer eller udsættes for direkte sollys.

Massivt træ senge bør flyttes ekstremt forsigtigt på grund af deres tunge vægt. Hvis du vil omarrangere møblerne i soveværelset, skal du undgå at skubbe sengen på gulvet, da du kan ridse det.

Som et naturprodukt har massivt træ også brug for regelmæssig vedligeholdelse. Det tilrådes at smøre sengen af ​​massivt træ en eller to gange om året. For at gøre dette kan du bruge specielle træplejesoliespray, der fås hos specialforhandlere og normalt fremstilles på basis af linolie. Olien beskytter træet mod snavs, vand og slid og genopfrisker den naturlige trætone.

Indret soveværelset naturligt med massivt træ, naturlige materialer og planter

Previous Post
Hvilke gardiner på badeværelset? Disse løsninger er bedst til badeværelsesvinduet!
Next Post
Så du kan tørre tidsler og lave en smuk, stikkende dekoration selv!